S06E05

Heineken

New member
../images/Emo58.gif

גם דברים כאלה קורים בעולמינו.. אז למה שבהאוס לא יקרו? מה שהרגיז אותי.. שהתרגום באנגלית (הראשון) שיצא היה פשוט גרוע ולא מסונכרן... וזה הרס לי את הפרק בקטע שהוא התחיל (פורמן) לחתוך אותו.. היה רשום בתרגום [screeming] בהתחלה לא הבנתי מה קורה... ואז הבנתי הוא הולך לחזור לחיים.. ואחרי 5-10 שניות הוא צעק.. לא נבהלתי לא כלום... (אחותי שראתה איתי.. שלא קוראת את התרגום... נבהלה קצת).. בקיצור הרס לי את הקטע! איזה באסה זה כ"כ לא צפוי בהאוס.. ועד שזה קורה.. זה הרס לי!

../images/Emo58.gif

פרק טוב. בקטע שהוא חוזר לחיים , חוץ מזה שנבהלתי, הצחיקה אותי גם התגובה של פורמן
בפרק הזה גם נזכרתי למה כ"כ שנאתי את הדמות של קמרון בעונות הראשונות.... למה היא צריכה להתערב? למה זה עניין שלה אם האמא תספר לילד שלה מי האבא שלו? ועוד בלי לבדוק אם האבא מעוניין בקשר. דמת מעצבנת

מרי42

New member
../images/Emo58.gif מה היה

פלאשבאק של האוס כילד עושה חיים עם אבא. ואז מגיע הקטע שראינו בפרק שמחייך ,מדבר "עם אבא שלו" "התמקדתי בדברים הלא נכונים, היו לנו גם תקופות טובות"(או משהו בנוסח הזה). ואז כמובן " ווילסון זה אידיוטי!!!"

אוף בא לי לראות את זה

יש מצב מישהו מביא לי קישור חדש לזה? כי חיפשתי ביוטיוב ולא מצאתי

שיפ1

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי

מה בדיוק הייתה הבעיה של החולה... ומתוך מה בדברים שלו לקאדי האוס הבין את זה... מישהו יכול להסביר? ועוד משהו - בסוף האוס מנסה לדבר לאבא שלו כמו שוילסון מדבר עם אמבר, איך זה פותר או מסתדר עם הפלאשבקים שהוא חווה והקולות שהוא שמע (גם מחוץ לבית) אהבתי מאוד את הפרק, ובכלל זו עונה מצויינת לעומת קודמת, עם זאת...

moranzeev

New member
...

הבעיה של החולה היתה מפרצת (כלי דם שמתנפח ועלול להתפוצץ) שלחצה על העצים ובעצם "שיבשה" את השדרים מהמח... המפרצת בשלב מסוים לחצה על העצבים ששולטים על הלב ו"כיבתה" אותו. בחלק שהאוס וקאדי מדברים היא אומרת לו "אנחנו בסדר, אתה לוחץ על הכפתורים שלי ואני על שלך"והקטע של כפתור שלוחץ על משהו בעצם גרם לו לחשוב שאולי זו מפרצת (שנראית כמו כפתור) שלוחצת על העצבים. האוס פשוט הבין שזה מה שגורם לוילסון להרגיש טוב (לדבר עם אמבר) אז הוא ניסה גם לדבר עם אבא שלו... והאוס אומר לאבא שלו "התמקדתי בדברים הלא נכונים, היו לנו גם רגעים טובים" ולכן בפלאשבק רואים רגעים טובים של האוס עם אבא שלו בתור ילד. הקולות שהוא שמע בתוך הבית זה כי הוא שמע את וילסון מדבר (דרך פתחי האוורור) מחוץ לבית הקולות שהוא שמע זה פסיכולוגי... הוא נבהל שקורה לו משהו והוא שומע קולות, אז הוא התחיל לדמיין אותם. מקווה שעזרתי.

שיפ1

New member
עזרת המון:))))

אני חושבת שאין שאלה שהשארת פתוחה... הרבה הרבה תודה!

פרק עצוב ): ../images/Emo58.gif

שווילסון דיבר עם אמבר זה הרג אותי.. וגם כל מה שקורה לצ'ייס.. נראה לי שלפי הסוף הוא יהפוך לאלכוהוליסט או משהו

למעלה