SN עונה 1 פרק 21

Charmed Gal

New member
פרק 1x21.../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק, ממש מעולה. עלילה.
מג הזו רעה. והיא מפחידה. התספורת שלה - עוד יותר.
ולמה לעזאזל היו לה עיניים שחורות? מה, היא המקור?
אהבתי את הפלאשים של סם, נחמד לו, הוא הופך לפיבי/קורדיליה/דויל. הוא גם מזיז דברים ראינו בעבר, אז הוא גם פרו. רק צריך שדין יקפיא ויפוצץ דברים ושג'ון יבזיק לנו והופס - המכושפות.
אבל בכל מקרה, אהבתי את החזיונות. אהבתי גם את כל הסצינה בבית שם, ושהאבא היה אמיתי וחשב שתוקפים אותו ולא סתם ישר חשב שהם באו לעזור. והשד הזה... הוא לא היה שדי במיוחד, הייתה לו צורת אדם.
המפ, "המשך יבוא..." נחמד להם. טוב, נחכה לשבוע הבא ונקווה שיהיה טוב. עברה מהר העונה.

G Baby

New member
1x21 ../images/Emo58.gif

הוו איזה פרק נהדר.
הכותבים של הסדרה הזאת פשוט מעולים! אני לא סובלת את מג! היא מעצבנת!! ואני זוכרת את העינים השחורות מפרק 4, אז אולי היא אחוזת דיבוק. ומהפרק הראשון ראינו שהשד לובש צורת אדם, רק לא ברור מה יש מתחת.. ואכן, יש קטעים שמזכירים את מכושפות. אבל אני ממש אוהבת את הרעיון שלסאם יש חזיונות, למרות שהוא מסכן, לראות מוות של אחרים. והקטע שסאם דחף את דין על הקיר בגלל מה שדין אמר על ג'ס ואמא שלהם, בדיוק כמו בפרק הראשון רק הפוך, היה ממש מרגש. אני לא מאמינה שחתכו את הפרק ככה, ועכשיו צריך לחכות שבוע! היה עדיף אם היה פרק כפול..

MelindaW

New member
../images/Emo58.gifSN עונה 1 פרק 21../images/Emo58.gif

פרטי הפרק בעברית:
שם הפרק: סלוטיון
תקציר הפרק: לסם יש חזיון של משפחה מותקפת באותו אופן כמו התקפה על אימו, אז הוא, דין וג'ון נוסעים לסלוטיון, איובה, להציל את המשפחה וסוף סוף לחסל את השד בשימוש באקדח קולט. בכל אופן, מג מתקשרת ומודיע למשפחה שהיא מתחילה להרוג את החברים שלהם עד שלא יחזור את האקדח. ג'ון פוגש מג כדי להעביר אקדח מזיוף, בזמן שהבנים נשארו להתמודד עם השד.
פרטי הפרק באנגלית:
(TheWB)
שם הפרק: Salvation
תקציר הפרק:
Sam has a vision of a family being attacked in the same manner as the attack on his mom, so he, Dean and John head off to Salvation, Iowa, to save this family and finally kill the demon using the Colt gun. However, Meg calls and lets the family know she is going to start killing their friends unless they return the gun. John meets Meg to deliver a fake gun, while the boys are left to deal with the demon.​
פרטים כלליים על הפרק:
מספר הפרק: פרק 21 בסדרה כולה, פרק 21 בעונה הראשונה (1.21)

Charmed Or

New member
ארג, איזה פרק../images/Emo47.gif../images/Emo112.gif

היה כלכך טוב!!! והסוף היה כזזה צפוי. הרי בטוח שבסדרה כזאת איזו דמות חשובה תמות. החזיונות היו מגניבים, אבל אני מעדיפה את הכוחות הפעילים יותר של סם. וכן, זה לא פייר שלדין אין. אבל חשבתי על זה, דין הוא פשוט טיפוס של אקדחים P: היה נחמד לראות את ההפך ממה שהיה בפרק הראשון. שסם דחף את דין על הקיר. נחמד לדעת שהמסע שלהם ביחד שינה אותם. ובכלל השיחה שלהם במכונית הייתה נורא מרגשת. חבל שלא ראו אפקטים טובים עם האקדח המיוחד, אבל זה בטח יהיה פרק הבא. ונמ, משהו שהצחיק אותי - מאיפה מג הקריצה את השד השני?
כאילו, אם היה מלא כאלה זה עוד היה איך שהוא נורמלי. אבל שהוא בא לבד, זה היה מוזר
. התספורת של מג עצבנה אותי.
ולמה היא תמיד חייבת להרוג אנשים באותה צורה? תגווני קצת!

למעלה