The Curse of the Black Spot

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gifThe Curse of the Black Spot../images/Emo58.gif

תקציר: The TARDIS is marooned onboard a 17th-century pirate ship and the Doctor is soon being forced to walk the plank at gunpoint. But things are about to get much, much worse... Beset by terror and cabin fever, the pirates have numerous superstitious explanations for the appearance of a mysterious Siren. The Doctor has other ideas but as every plan of escape is thwarted, he must win the trust of the implacable Captain Avery and uncover the truth behind the pirates' supernatural fears - and he must work quickly because some of his friends have already fallen under the Siren's spell... סמנו
צפייה מהנה

מילי08

Well-known member
אני חושבת שהפעם אני אצפה בזמן לשם שינוי

ובלי קשר, חייבת להגיד שלצערי ירדה לי כל ההתלהבות מהסדרה. אני די מכריחה את עצמי לראות
.

limors2

Active member
לי ירדה ההתלהבות בגלל ספוילר הקאסט שספיילרו

לי

מילי08

Well-known member
לי ירדה ההתלהבות כי

אני מרגישה שזה פשוט לא זה
. הפרק הקודם לא השאיר אותי במתח, הדמויות לא מתחברות לי.. סתם לא כיף לי. ושוב אני אציין-
. זה ממש מבאס אותי.

הרגשתי ככה בעונה 5, אבל אני מאוד מרוצה מ-6,

כרגע. איימי עדיין מעיקה לי, אבל עם רורי זה יותר טוב.

מוגלי7

New member
לפחות קיבלנו תשובה כלשהי../images/Emo58.gif

הם כן הולכים לישון שם לפעמים! בכל מקרה, פרק די טיפשי. היא רופאה? אחרי כל זה, היא רופאה? נו באמת. חבורת פיראטים מהמאה ה-17 מטיסה חללית על עבר הרפתקאות חדשות? נו באמת. עדיין אין לו תשובה להיריון של איימי?! נו באמת! הטארדיס יותר חכמה מזה!

מוגלי7

New member
אה,../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

ואיימי עם חרב?? נו באמת! פעם ראשונה שהיא מחזיקה חרב והיא יודעת להשתמש בה כל כך יפה. כן, נאמין לכם. ורורי. פעם רביעית שהוא מת, לא? בכל מקרה, הפרק הבא נראה... קצת פחות מבטיח ממה שחשבתי. יש עוד טיים לורד (ליידי במקרה הזה), וכו' וכו' וכו', בטוח יש קאצ', הרי פרק שקוראים לו "אשתו של הדוקטור" לא יכול לעבור בלי קאצ'. אני עדיין מצפה לו, אולי אני אופתע.

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

העובדה שהם מפחדים להחתך מסבירה למה נראה שאיימי יודעת להילחם עם חרב... זה הפחד שלהם שגורם להם לברוח מכל מכה

מילי08

Well-known member
../images/Emo45.gif שכחתי לציין גם ../images/Emo58.gif

את העניין של הסירנה/ רופאה. היה יכול להיות הרבה יותר מעניין אם לא היו בוחרים בפתרון נוח. האדה על הסירנות כ"כ יפה. חבל שהרסו אותה ככה.

מילי08

Well-known member
טוב, אז אה... ../images/Emo58.gif

מוזר. התחיל לא רע. פחות כבד מפרקים קודמים, אבל יותר מידי דברים התרחשו. באמת צריך לצפות שוב. ** יש משהו שאיימי לא יודעת לעשות??? היא גם סייפת בזמנה החופשי? ** רורי היה די חמוד בהתחלה כשהוא נמשך לסירנה. ** הפיראטים מטיסים חללית?!?!?!? הבנתי נכון? ככה סתם, אנשים מהעבר שלא ראו חללית מימיהם פתאום מטיסים אותה? או שלא הבנתי את זה. ** אמנם הפרק לא של מופאט אבל הסדרה כן, ושוב הוא ממחזר. החללית שצופה באונייה הזכירה מאוד את החללית שצפתה בחדרה של מאדם דה פומפאדור. ** רורי שוב מת. נו, באמת.

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif כמו שאמרת, פחות כבד

איכשהו קיבלתי בהבנה את יכולות הסייף של איימי, והטסת החללית של הפיראטים.. יש פרקים (בעיקר של מופאט) שאני מרגיש שהוא אומר משהו כמו "זה לא חלק עקרוני מהסיפור, אז אני מרשה לעצמי לעשות בו דברים לא הגיוניים בכלל, כי אנחנו בריטים משוגעים ומגניבים בניגוד לאמריקאים היבשים האלה". אבל אולי אני מוותר לו בקלות מדי :) אגב דברים לא הגיוניים, בסוף, נניח שפתאום החולים היו יכולים להתעורר מהתרדמת ולקום מהמיטה ולהסתובב בחללית. שזה קצת תלוש. אבל גם אז, לטובי היה צינור חמצן מחובר, ונדמה לי שראו בסוף את הפירטים האחרים מסתובבים בקוקפיט בחופשיות ללא צינור חמצן...

limors2

Active member
זה דווקא כן הגיוני../images/Emo58.gif

הסיבה שרורי וטובי לא יכלו לקום ולהתנתק מהמערכות האלה היא כי הם היו חוזרים למצב הקודם שלהם- רורי נחנק בלי אוויר וטובי חולה. הפיראטים האלה נלקחו ממקומות שונים בספינה עם שריטות בלבד אז לא הייתה להם בעיה.

למעלה