The Curse of the Black Spot

tsou

New member
../images/Emo6.gif החללית היא בעיקר קידה לפיטר פן..

הם טיסם עם קפטן הוק לארץ לעולם לא...

אהההההההההההה

עוד לא ראיתי את הפרק! למה אני נכנסת לשרשור על פרק שעוד לא ראיתי?! למה אני גורמת לעצמי את הסבל הזה? אני מתה לקרוא הכל :)

rakefet666

New member
לא אהבתי בכלל!../images/Emo58.gif

פרק צפוי להחריד ידעתי מראש כל שניה שהולכת לקרות, לא יכלו לחשוב על משהו מקורי? נו באמת להרוג את רורי- שוב? תוכנה מהחלל שמנסה להציל את כולם אבל הורגת במקום? זה כ"כ "הילד הריק"... כל הזמן ציפיתי לטוויסט מפתיע אבל כל סיבוב ראיתי ממרחק קילומטרים... אכזבה, אחרי הגאונות של הפרקים הקודמים באמת שציפיתי ליותר. אבל מה שחשוב- הטריילר לפרק הבא, טריילר מדהים ואני פשוט חולה על ניל גיימן! לא יכולה לחכות.

shayshoo

New member
../images/Emo58.gif

נמאס שהוא תמיד חוזר על אותם רעיונות..... זה אשכרה היה הילד הריק 2.0 אני מתגעגע לראסל איזה תסריטאי ענק! אני מאמין שזאת העונה האחרונה של דוקטור הו בגלגול הנוכחי, הסדרה כתובה נוראי ולכן אין רייטינג ומכאן שלא יהיו עוד עונות.

rakefet666

New member
יש רייטינג מטורף

ושני הפרקים הקודמים היו נהדרים לדעתי. הפרק הזה באמת היה נפילה דראסטית אבל בכל עונה היו כמה פרקים פחות טובים ( "Boom town" "Fear her" "Love & Monsters" "Daleks in Manhattan / Evolution of the Daleks " The Sontaran Stratagem / The Poison Sky "Victory of the Daleks ") אם "אהבה ומפלצות לא חיסל את הסדרה הפרק הזה בטח שלא יהרוג אותה.

Oukami Kun

New member
מה,

ממש אהבתי את אהבה ומפלצות. אמנם סיום מטופש להחריד, אבל כל-כך בריטי.

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif בהחלט לא משהו

1. נקווה שזו מעידה חד פעמית. 2. הרעיון עם בית החולים והרופאה הוירטואלית היה יכול להיות מגניב אלמלא זה הזכיר את הננובוטים מ"הילד הריק". אני מאוד מתחבר לתסריטים סביב מערכות מחשב שעקב שתוכנתו לעשות טוב, אבל בגלל שחסרה להן אינטילגנציה אנושית או רגישות, בסיטואציות מסויימות גורמות לנזק. זה נושא עדכני שאפשר וחשוב לחפור בו הרבה וזה דווקא הגיוני שסדרת מד"ב תעסוק בו יותר מפעם אחת, ומכמה זוויות שונות - רק שכאן הזווית הייתה דומה מדי (רפואת חייזרים וכו'). אחרי הכל למד"ב יש ערך מוסף מעבר לבידור, היכולת להציף למחשבה הזדמנויות ואיומים שהקידמה שלנו מביאה, ומחשבות פילוסופיות בין אדם למכונה. התרשמתי גם מהרעיון שהטייסים המקוריים מתו עקב וירוס של בני אדם. זה רעיון מעניין ומאוד מתקבל על הדעת, בהינתן חייזרים שהם יחסית דומים לנו (זה מה שקרה לאינדיאנים כשפגשו את האירופאים למשל). דרך אגב, הופתעתי מהדמיון של כמה רעיונות לסדרה ה*ישראלית* "נפילים": הקונספט של חללית חייזרית שהטייס שלה כבר מת, והיא צופה על כדור הארץ ובני האדם. אני לא יודע אם הרעיון מקורי של "נפילים" או שהוא גם מועתק מהיכנשהו.

Oukami Kun

New member
תפוזבל >< ../images/Emo58.gif

אני, בניגוד לדעה הרווחת, ממש אהבתי את כל העסק. אז נכון שזה מאד מזכיר את 'הנערה שבאח' ואת 'are you my mummy?', אבל אני כל כך אוהב את הפרקים האלה שזה רק הוסיף. מעבר לזה, אני אוהב יותר את רורי מפרק לפרק. הוא כזה חסר אונים שזה שובה את הלב. איימי הצליחה שוב להיות פחות מעצבנת ובכלל העונה נראה לי שקארן הבינה שאם היא לא תהיה טובה אז יעיפו אותה P: הסיום היה פואטי וממש הפי-אנד קלאסי מהאגדות, עם טוויסט דוקטורי כמובן. כל הצוות חי ובספינה, פשוט ספינת חלל ביקום מקביל זה הכל... ולגבי הפרומו- לא חשבתי שזה יקרה, אבל הסופר שאני הכי אוהב כותב לסדרה שאני הכי אוהב. ויש שם את האוד! מה יכול להיות רע? אני חולה על האוד. הם כאלה... אוד
בקיצור, מחכה בכליון עיניים לשבוע הבא.

BeatlesRulz

New member
אני לא מבין מה כולכם מתלוננים

הפרק היה טוב ונהניתי מכל רגע, ונראה שהפרק הבא הולך להיות גם טוב ביותר. פשוט שבו בנחת ותצפו בלי לנסות לפענח יותר מדי. התשובות יגיעו בסוף. והקטע שהוא מרח עליה את הנזלת הרג אותי XD

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifכמה דברים שלא הבנתי

1. איך זה שכל מי שנגע בסירנה נעשה חולה ואושפז עם צינור חמצן, אבל כשהקפטן, הדוקטור ואיימי נגעו בה, הם הגיעו בלי שום בעיה בריאותית והסתובבו חופשי? 2. אכן, בסוף רואים שרק הילד מחובר לצינור חמצן וכל השאר בלי, מה קרה? 3. הקטע של ווירוס שהורג חייזרים זה כל כך "מלחמת העולמות" - רבאק , אין דרך אחרת להרוג חיידקים? (וזה מוחזר גם ב"היום השלישי" - עם ההתעטשויות של ג'ף גולדבלום. גם אני האמת צופה מהאינרציה, מצטרפת לאחרים כאן. היחידה שאיכשהו מצילה השנה זו כרגיל ריבר.

Blade Of Fire

New member
האמת שזה פשוט מאוד...

אני אענה על 1+2 זה לא שהם הגיעו בלי בעיה בריאותית, הם הגיעו כמו כל שאר הצוות (או לפחות רובו)-ע"י דקירה של האצבע ודם שנזל, הגוף כביכול לא היה בריא. השאלה יותר חשובה היא איך איימי, הדוקטור והקפטן לא הגיעו ישירות לאגף הרפואה אלא סתם נחתו על הרצפה של החללית.... וזה לא שכל מי שנגע בסירנה נהיה חולה\פצוע אלא שבגלל המחלה\פציעה הוא היה צריך להגיע לסירנה. בכל מקרה, זה מוביל אותי לתשובה השניה-בגלל שכל הפצעים של שאר הצוות היו מאוד שיטחיים, ואני מניח שכמו שאת יודעת-חתכים זה דבר שמחלים יחסית מהר, בניגוד לילד שיש לו מחלה שבזמן הסיפור היא חשוכת מרפא וגורמת למוות, אז הוא צריך להסתובב עם צינור חמצן בעוד גופם של הצוות החלים לבדו תוך מספר ימים לאחר שהגוף החלים מהחתכים. אבל שוב השאלה היא למה למשל הקפטן לא הגיע כמו כל הצוות שלו ישירות ל"בית חולים" הזה....

XUXA141

New member
רגע, אז לא הבנתי משהו.

הרי הרופאה בעצם קילקלה כשלקחה אנשים עם חתכים פשוטים ואיכשהו חיברה אותם למכשיר הנשמה שאסור לנתק אותו כי מתים. אז האנשים שם הבריאו לבד? למרות המכשיר הזה? ואם היו משאירים את רורי שם אז הוא היה גם מחלים? זה היה ענין של זמן?

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובתוך ההודעה.

הסירנה לקחה אותם אליה אפילו אם היה להם רק חתך קטן. כי היא יכלה לאתר אותם רק בזכות הדם שלהם. כמו שליאורה אמרה, רורי טבע ואם היה מנותק מהמכונה, הוא היה נחנק. טובי היה חולה במחלה חשוכת מרפא ולכן אם היה מנותק מהמכונה, זה היה רק עניין של זמן לפני שהיה מת. האחרים רק נחתכו בצורה שטחית ולא היו במצב מסוכן או קטלני כשהסירנה לקחה אותם.

למעלה