The Curse of the Black Spot

Blade Of Fire

New member
נו...../images/Emo58.gif (כיאלו שזה לא ברור...)

בנוסף למה שענו מעלי, אני לא מבין למה את מתכוונת ב"קילקלה"? כמו שהדוקטור אמר-היא לא מבינה אנטומיה של בני אדם. היא אינטילגנטית, ולכן מבינה שהם צריכים אוויר (או חמצן, בכל מקרה כנראה שהיא יכלה לנתח את האטמוספירה) כדי לחיות, אבל לא מבינה שלא על כל דבר קטן צריך להנשים בן-אדם. אבל עלתה לי עוד שאלה-לאן הצינור חמצן מחובר? נגיד ונסביר את זה שהצינור המחורבן הזה ארוך כמו כל הספינה ויכול להתפרש מהבית חולים לכל נקודה בספינה, לאן הוא מחובר? הוא פשוט יושב על הצוואר, אין צינורות שנכנסנים לגוף ולא כלום.... נו, שיהיה....

Blade Of Fire

New member
../images/Emo58.gif אני אישית אהבתי את הפרק אבל!

וזה אבל גדול-רורי חייב למות. באמת, זה כבר מתחיל להציק. לא שאני שונא את הדמות שלו או משהו אבל מאז שהוא התחיל להסתובב עם הדוקטור ואיימי כל הרגשות והאהבה בינו ובין איימי נעשו בלתי נסבלים והרבה פרקים מתרכזים סביב הנושא הזה, בדיוק כמו הפרק האחרון. קיוויתי כל כך שהיא לא תצליח להחיות אותו ורורי ימות כדי שנפסיק עם הנונסנס הזה של "את אוהבת אותי ולכן את תצילי אותי"... די! נמאס! זו סדרת מד"ב או סדרה לתיכוניסטיות שמחפשות פייריטייל?!

timetraveler900

New member
אני לא יודעת...../images/Emo58.gif

מצד אחד, הפרק מהנה מאווד. מצד שני, כמו שהרוב כאן אמרו, רבים מהיבטיו ממוחזרים. מצד שלישי, עובר עליי יום רע אז אני ביקורתית (אבל זה לא קשור
) * אהבתי את הרעיון שאות המצוקה הגיע מהספינה השנייה ביקום השני, ורק בדיעבד הם גילו את זה. * רורי היה ממש חמוד בפרק הזה כשהוא היה מסטול
* "עד כמה האוצר חשוב לך עכשיו?!" הטפות מוסר שראינו מיליון פעם... חדשו לנו משהו.. * אני דווקא אהבתי שהסירנה היא רופאה, אפילו שזו העתקה מדויקת מהילד הריק (כן, זה קצת הציק לי) * "טובי!", "רורי!", "טארדיס!"
* אני באמת חשבתי שהם הולכים להרוג את רורי בפרק הזה, ובאמת נבהלתי. אסור להם להרוג אותו!
* התגובה של הקפטן לטארדיס הייתה קצת יותר מידי אדישה... * ואנחנו מפליגים לנו לכוכבים! איזה יופי! שכחו מזה שאנחנו מהמאה ה-17! הפרק הבא נראה מאכזב... אבל אני מקווה לטוב :)

rakefet666

New member
../images/Emo58.gif LOL על החמישי

התגובה של הדוקטור לטארדיס באמת הייתה טובה! כאילו "מותק התגעגעתי אלייך כ"כ!!"

../images/Emo58.gif

פרק מאוד כיפי, לא מאותם פרקים שתוכננו להיות 'וואו' אלא אחד מהפרקים שבאים בין הפרקים הכפולים
היילייטס -
“Freud would say you're compensating for something
האישה עם הרטייה! שוב!
קרב חרבות משעשע למדי.
הפרק הבא נראה מגניב לחלוטין.

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

פרק ממש לא רע...הדוקטור כתמיד מאגניב אמי סייפת? רורי בילה 2000 שנה עם חרב והיא זאת שנלחמת? ההריון של אמי ...מסקרן ביותר...מכל בחינה ,והמוות של הדוקטור הולך לעשות לי אישית כאב ראש כל העונה עד שיפתרו את זה( יש לי כבר תיאוריה)

../images/Emo58.gifסתם מחשבה בזמן צפייה בפרק 3

בתחילת הפרק כשכולם עולים לסיפון ויש 3 דפיקות. אי אפשר לתאר את ההרגשה שהיתה לי כשהיו רק 3 ולא ארבע!

MispIaced

New member
לא קראתי את כל השרשור, אבל חייב להגיב../images/Emo58.gif

(יש סיכוי שמישהו כתב את זה קודם) רק אני חשבתי על זה שאם ההשתקפות בעיניים כשמסתכלים על המלאכים נחשבת להשתקפות, איך זה שהשתקפות מהעיניים לא נחשבת בשביל שהבת ים תופיע?

MispIaced

New member
אה, וכן, עוד כמה. ../images/Emo58.gif

- מכונה שמשאירה אותם בחיים לתמיד, גם אם זאת שפעת, על ידי צינור חמצן. לא היו להם מספיק מכונות שמשאירות אנשים בחיים ב5 פרקים האחרונים בערך? חושב שמיצינו את זה - שרורי ימות כבר, רבאק, כמה הוא יכול לחיות? - רק אני חשבתי שכשהיה קול של ילד מהחבית שזאת הילדה שהתחדשה מהפרק הקודם? - למה לעזאזל היא לא מספרת לד"ר על האישה עם הרטיה?! (רק לי הפתח שהיא פותחת כל פעם כדי להגיד משהו לאיימי וסוגרת אותו נראה כמו פתח של תא בית כלא? יש סיכוי שקשור לכלא שריבר נמצאת בו?)

MispIaced

New member
ואחד אחרון חח ../images/Emo58.gif

איך לעזאזל קשור הפנטגרם ההפוך על התיבה או מה שזה לא יהיה שנמצא על הספינה?

MispIaced

New member
ב1:51 דקות רואים אותו

על התיבה, פנטגרם הפוך בתוך עיגול.

למעלה