../images/Emo58.gif אוי הגזמתם.
זה בסה"כ הפרק השלישי העונה, בדר"כ זה לא מיועד להיות הפרק הכי גאוני, אלא סתם משהו נחמד וטוב שיעביר את הזמן. נכון, קצת ממוחזר, אבל תכלס אני נהנתי מהפרק. בכלל, אני נהנת מהעונה האחרונה נראה לי יותר מהחמישית, וזה שעוד לא הייתה לי כזו בעיה גדולה עם החמישית, אבל אני ממש מרגישה שהסדרה קצת חוזרת לעצמה, מאט כל כך השתפר, כלכך טוב, אני נורא רגילה אלין כל מה שחסר לי שייהרגו את איימי כבר ונשאר עם רורי והדוקטור והכל יהיה מושלם. * חייבת לציין שהייתי בטוחה שהקפטן ימות בסוף. כולכם דיברתם פה על סוף דוקטורי, אבל בתכלס- אם הדמות המרכזית בפרק לא מתה, זה לא באמת סוף דוקטורי. * הבחורה ששיחקה את הסירנה- אמלה, יפה בטירוף. בניגוד אליכם- אהבתי את טוויסט הרופאה בסוף. כי אם לא, הם היו נאלצים להמציא סוף מגוחך הרבה יותר (היה יותר מוזר לי לגלות אם היא באמת קללה, שדה, ושיט). * לעזאזל, מי נותן למטומטמת הזו חרב? נכון, אני מבינה שאולי היא פתאום נהייתה מיומנת בגלל שהפיראטים פחדו להישרט או משהו, אבל רבאק, אפילו לנפנף בחרב היא לא יודעת. * "איי אוי!! מה, אף לא אומר את זה?"- D: חמוד. *רורי בלי חולצה
. וכן, גם לי עבר שהוא מת משהו בסגנון "אוי לא! הוא מת! שוב" אבל עדיין לא חושב שצריך להרוג אותו, אלא פשוט להפסיק לנסות
* לכל אלו ממכם שלא הבינו את הסוף- אני מניחה שהם פשוט באו במעין גישה של "ספינה זו ספינה". אני יודעת, אבל אני אהבתי את זה, סוף לא רע לפרק שכזה. * "האוצר הזה הוא ממלך הודו!" "כן טוב, לא חשבתי שזה שלך" D: * האישה עם הרטייה- אני חייבת לציין שמאז שדחפו בעונה הקודמת את הסדקים בכל מקום, אני קצת מפחדת שייחזרו על הנושא עם איתה. שוב, יחסית לפרק שאפשר כבר להחשיב כ"אמצע העונה" זה לא פרק רע. נורא נחמד ומהנה. לא צריך לחפש בכל פרק זיק של גאונות כמו בפרקי סוף עונה וכאלה. זה היה פרק מותח, לא צפוי (עד לפחות שהם נכנסו לבית חולים), ונחמד לאללה. יש פרקים שפשוט צריך להנות מהם, ואני חושבת שמהפרק הזה בהחלט אפשר להנות (אפילו יותר, אם איימי לא הייתה שם).