The Doctor's wife

Oukami Kun

New member
ספקולציה- ../images/Emo58.gif

במהלך הפרק הייתה לי תחושה שאידריס היא ריבר. כשבסוף היא אומרת לו "הלו... הלו..." הייתי בטוח שהיא הולכת להגיד "הלו, סוויטי", אבל אז היא לא אמרה
סתם חשבתי שזה יכול להיות ממש הגיוני שריבר היא הטרדיס.

limors2

Active member
אני חשבתי שאולי../images/Emo58.gif

הטארדיס היא מי שלימדה את הריבר להטיס אותה, עכשיו כשאנחנו יודעים שיש לה יותר מודעות למה שהולך מסביבה.

limors2

Active member
וואע.../images/Emo58.gif

איזה יופי של פרק
סקסית (רק כשאנחנו לבד!!!!!) הייתה פשוט נפלאה. מבולבלת בהתחלה כמו הדוקטור, מבריקה, מצחיקה ועם חיבה לא מוסברת לרורי
והקטע שהיא אמרה לדוקטור שיש שלט על הדלתות שלה שאומר "למשוך" והוא תמיד דוחף, ממש הצחיק אותי
זה אחד מהפרקים היותר טובים שהיו בסדרה. אני אראה אותו שוב ושוב ושוב. ואת הפרק הבא אני אראה אולי רק בבוקר שאחרי השידור שלו, הוא נראה מפחיד מדי ללילה

אהבתי../images/Emo58.gif

אחרי הפרק הפחות מזהיר של שבוע שעבר (למרות שלא שנאתי אותו או משהו כזה) הפרק הזה ממש מדהים. האמת שהפרק הזה מדהים בלי קשר לפרק שבוע שעבר :) כל כך אהבתי את איך שעשו את האישיות של הטרדיס היא נורא מתאימה לדוקטור! ובכלל כל העלילה הייתה ממש טובה ומספיק מלחיצה בשביל להתרגש ממנה. אני חושבת שזה אחד הפרקים הכי מקוריים שהיה בדוקטור הו. שלא תבינו לא נכון תמיד יש פרקים מסובכים שלא מצפים למה שקורה בהם אבל זה היה ממש קונספט שלא ראיתי אף פעם! דרך אגב בקשר לטיזר לפר הבא זה היה נראה ממש מפחיד אני לא עומדת להישאר ערה עד 2 וחצי בלילה כדי לראות אותוץ אני פשוט אחכה לבוקר כשיש אור וזה טיפה פחות מלחיץ...

BeatlesRulz

New member
פרק ענק../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הכי טובים לדעתי בסאגת מאט סמית'. האמת שזה היה די צפוי שהיא הטארדיס אבל זה עדיין היה ממש מגניב. הקטע עם ה"מבוך" בטארדיס היה ממש טוב, והיה כיף לראות גם את הטארדיס הישנה מתקופת דיוויד וכריסטופר וגם את הטארדיס מהסדרה הישנה (אני לא טועה נכון? הטארדיס שהד"ר בנה נראתה כמו טארדיס של הסדרה הישנה). לסיכום היה פרק ממש ממש טוב ושיבואו עוד הרבה פרקים כאלה!

rakefet666

New member
ואווו אני חולה על ניל גיימן../images/Emo58.gif

מפחיד מצחיק מגניב ובמיוחד- מקורי! השם, אשתו של הדוקטור כ"כ מתאים! אהבתי את סקסית כ"כ, המערכת יחסים בינה לבין הדוקטור הייתה עשויה פשוט מושלם! ואיך שהיא קראה לקומפיינים כלבלבים עזובים=כ"כ התאים. זו נראה לי הפעם היחידה שבאמת התבאסתי שלדוקטור לא הייתה נשיקה, הפעם היחידה שיש לה פה וכל מה שהם עושים איתו זה לדבר? או לפחות אני אוהב/ת אותך היה שם במקום... גם לי כל הקטע עם רורי ואיימי במסדרונות הזכיר את קיוב, ממש קיבלתי צמרמרות... התגובה של הדוקטור לקופסאות הייתה יכולה להיות יותר מוקצנת, הוא נראה די רגוע שם- העשירי במצב דומה היה מתחיל לצרוח על כולם, מצב שני בתקופת 10 וראסל המשחק הקבוע של הכותבים היה "בוא ניתן לדוקטור תיקווה ואז נשבור לו את הלב". עכשיו המשחק היחיד שלהם זה להרוג כל פעם את קני (You busterds!) מה שבאופן לא מפתיע הם הצליחו לעשות אפילו הפעם (למרות שהמוות שלו לפחות לא היה מגוחך כמו פעם קודמת- רציני, אחותי ככה לא עושים החייאה!) פרק הבא אכן נראה קריפי למדי, ואאל"ט זה חלק מפרק כפול אז הוא בטח יסתיים בקליף האנגר רציני. ומעניין מה פירוש "המים היחידים ביער הם הנהר" ברור שזה קשור לריבר אבל WTF? ואהבתי שבסוף סקסית מתחילה להטיס את עצמה לאן שהדוקטור צריך להיות- נראה לי שריבר התכוונה שממנה היא למדה להטיס את הטארדיס, מי יכול להיות מורה יותר טוב מעצמה?

מילי08

Well-known member
לגבי השורה האחרונה שלך- ../images/Emo45.gif

נשמע נכון, לא חשבתי על זה.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifושוב אני שולחת הודעה בלי לקרוא תגובות../images/Emo3.gif

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifאבל אבל אבל..

היתה נשיקה. אמנם מופרכת בהתחלה אבל תמיד נשים תוקפות את הדוקטור ומנשקות אותו והוא עוד ניגב את השפתיים. אגב, לדעתי "יער" הכוונה ל"פורסט אוף דה דד" מה שמסתדר מצוין עם פרק הספריה.

rakefet666

New member
נכון../images/Emo58.gif

אבל הוא עוד לא ידע מי היא וכמו שאיימי אמרה- "did you wish really really hard?" למרות שבצפיה שניה מתי שהיא נעלמת כן שומעים לחישה של I LOVE YOU....

מילי08

Well-known member
זה מה שאני חושבת ../images/Emo58.gif

אבל קצת בילבלתי את עצמי ופתאום החלטתי ש"פורסט אוף דה דד" זה שם הפרק בעונה 5... וחוץ מזה גם הטארדיס נישקה את הדוקטור (היא הרי ידעה מהתחלה מי זה, וגם אנחנו הבנו שיש בינהם מערכת יחסים מיוחדת). מה שמוביל אותי לתהייה- למה?!?!?!? למה המפיקים מנסים בכוח להוציא אותו סקסי שנשים נופלות לרגליו? גם מבחינת מראה וגם מבחינת האופי. הדוקטור העשירי שידר משהו מזמין. הדוקטור ה- 11 משדר בידול מסויים משאר העולם וריחוק. אני באמת לא מבינה למה מתעקשים להצמיד לו כל הזמן נשיקות

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif במקרה הזה...

הטארדיס לא מאוהבת בדוקטור ה11 אלה בדוקטור בכל הגלגולים שלו... היא מכירה אותו מהצד כבר 700 שנה

RedSnake

New member
פרק בריליאנט ../images/Emo58.gif

בהחלט פרק מצוין. עלילה מצוינת ודמויות משנה פשוט גאוניות. בנקודה זו אני חושב שריבר היא הטארדיס, זה פשוט כל כך מסתדר...

וואו. ../images/Emo58.gif

ניל גיימן הצליח לעשות פרק שונה מהרגיל אבל גאוני, מצחיק אבל מפחיד, תלוש מהעלילה הרגילה ועדיין 'היסטורי' ביחס לסדרה. מעולה.

למעלה