ואווו אני חולה על ניל גיימן../images/Emo58.gif
מפחיד מצחיק מגניב ובמיוחד- מקורי! השם, אשתו של הדוקטור כ"כ מתאים! אהבתי את סקסית כ"כ, המערכת יחסים בינה לבין הדוקטור הייתה עשויה פשוט מושלם! ואיך שהיא קראה לקומפיינים כלבלבים עזובים=כ"כ התאים. זו נראה לי הפעם היחידה שבאמת התבאסתי שלדוקטור לא הייתה נשיקה, הפעם היחידה שיש לה פה וכל מה שהם עושים איתו זה לדבר? או לפחות אני אוהב/ת אותך היה שם במקום... גם לי כל הקטע עם רורי ואיימי במסדרונות הזכיר את קיוב, ממש קיבלתי צמרמרות... התגובה של הדוקטור לקופסאות הייתה יכולה להיות יותר מוקצנת, הוא נראה די רגוע שם- העשירי במצב דומה היה מתחיל לצרוח על כולם, מצב שני בתקופת 10 וראסל המשחק הקבוע של הכותבים היה "בוא ניתן לדוקטור תיקווה ואז נשבור לו את הלב". עכשיו המשחק היחיד שלהם זה להרוג כל פעם את קני (You busterds!) מה שבאופן לא מפתיע הם הצליחו לעשות אפילו הפעם (למרות שהמוות שלו לפחות לא היה מגוחך כמו פעם קודמת- רציני, אחותי ככה לא עושים החייאה!) פרק הבא אכן נראה קריפי למדי, ואאל"ט זה חלק מפרק כפול אז הוא בטח יסתיים בקליף האנגר רציני. ומעניין מה פירוש "המים היחידים ביער הם הנהר" ברור שזה קשור לריבר אבל WTF? ואהבתי שבסוף סקסית מתחילה להטיס את עצמה לאן שהדוקטור צריך להיות- נראה לי שריבר התכוונה שממנה היא למדה להטיס את הטארדיס, מי יכול להיות מורה יותר טוב מעצמה?