The Doctor's wife

../images/Emo58.gifאהה שכחתי..משפט המחץ של הפרק-

הישות הרע:"דוקטור,אתה צריך לפחד ממני, אני הרגתי מאות טיים-לורדס" הדוקטור:"אתה צריך לפחד ממני,אני הרגתי את כולם"

MIDNIGHT SKY

New member
למה כולם חושבים ../images/Emo58.gif

שריבר היא הטארדיס? אני פשוט לא מוצאת בזה הגיון.

MispIaced

New member
כי איזו דרך אחרת יש לה לגלות את השם שלו?

אני בספק אם הוא אי פעם יספר אותו למישהו

MispIaced

New member
../images/Emo58.gif

הד"ר אומר בהתחלה שטיים לורד יכול להתחדש בתור בת- מישהו אמר ריבר סונג? רק לי התלבושות והאיפור בלא-יקום הזכירו סרט של טים ברטון, ולא במובן הטוב? (כנל לגבי הדיבור של אידריס לאחר שהיא השתנתה) ויופי ד"ר, תעזוב את איימי ורורי לבד ותנעל אותם בטארדיס המתה, אני בטוח שהם ייסתדרו, זה לא שרורי ימות מתישהו באמת. The only water at the forest is the river. והיא ביקשה מים. ריבר, אני צריך להוסיף לזה סונג בסוף או שזה ברור מאליו? חחח ורק אני הייתי בטוח כשהטארדיס דיברה אליו בסוף דרך הרוח של אידריס והיא אמרה לו Hello שהיא הולכת להגיד לו Hello, sweetie?

מילי08

Well-known member
../images/Emo6.gif לא רק טים ברטון

מהצללית הראשונה של הבחורה- הלבוש והתסרוקת- הייתי בטוחה שזאת הלנה בונהם קרטר. ואח"כ כל פעם שהיא הופיע הבמסך לקח לי שנייה להבין שזאת באמת לא הב"ק.. נראה שבאמת היתה השפעה ברטונית. גם באוירה. ולדעתי זה דווקא כן היה טוב

MispIaced

New member
גם אני בהתחלה הייתי בטוח שזאת היא

ומבחינתי שום אווירה של הסרטים האחרונים של טים ברטון היא לא אווירה טובה

timetraveler900

New member
אז אני יודע שזכיתי לאהוב....../images/Emo58.gif

אני מאוהבת. בטארדיס. בניל גיימן. ובדוקטור (אבל זה לא חדש
) אשתו של הדוקטור. פשוטו כמשמעו, זה מה שהיא. והיא היחידה הראויה לתואר הזה. אז האוד... בסדר... לא התלהבתי ממנו, אבל גם לא היה צורך. ההאוס. מעניין. הוא ניזון מטארדיסים? זה מה שהוא אוכל? לא כל כך הבנתי איך זה עובד... ראיתי את הפרק פעמיים ברצף וככה אפשר לראות איך דברים שהם אומרים בהתחלה ושהטארדיס אומרת בהתחלה נהיים הגיוניים בסוף. פשוט נפלא. [ "אתה כמו ילד בן תשע שמרכיב אופניים בחדר שלו"
כל כך נכון הקונסולה הישנה!! הו, כמה התגעגעתי אליה! המסדרונות של הטארדיס ממש לא מושקעים. מצד שני, אם אני לא טועה, ככה הם היו עוד בתקופת הדוקטור הראשון. "The only water in the forest is the River" ברור שזה קשור לריבר סונג. אינטרפטציה שלי: הטארדיס אומרת את זה. מים הם מקור לחיים. ככה שמים יכולים לסמל חיים. היער.... טוב אני לא יודעת...חח צריך לחשוב על זה לעומק :) אבל השאלה הבאמת מהותית היא האם ניל גיימן יחזור לכתוב לסדרה מתי שהוא?

f u r y

New member
המים ביער

לדעתי המשפט הזה הוא רפרנס לפרק של הספריה (היער). המים היחידים באותה ספריה הייתה ריבר. איזה עוד מים יש? יש גם את פונד. איימי\אמיליה לא הייתה שם. גם בלי קשר לספריה, אין לי ספק שיש פה רפרנס לסונג מול איימי וזה משהו שהדוקטור יצטרך לזכור בשלב כלשהו בעלילה...

rakefet666

New member
ראיתי מחדש את הפרק הראשון של העונה ה5../images/Emo58.gif

ומאוד מציק לי הקטע עם בריכת הברווזים "it's a duck pond" "where are all the ducks?" "i don't know there aren't any ducks" "so how do you know it's a duck pond?" לא ממש הסבירו את זה בהמשך...

John the Savage

New member
אין צורך להניח. זה נאמר במפורש

בפרק 5 הדוקטור מתייחס לבריכה בלי הברווזים באופן בפורש:
The Doctor: Cracks, cracks in time. Time running out. No, couldn't be. But how is a duck pond a duck pond if there aren't any ducks. And she didn't recognize the Daleks. Okay, time can shift. Time can be rewritten. But how? Oh. The Doctor: Time can be unwritten.​

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את הפרק...לדעתי זה משנה את הדוקטור...כי הוא תמיד היה לבד...למרות כל האנשים שהקיפו אותו, עכשיו הוא לעולם לא יהיה לבד...תמיד תהיה לו מישהי לדבר איתה וזה מאוד אופטימי, רורי...הו רורי. אם בפרק הבא אתה כמעט מת...אני מתחיל לקרוא לך...לא ,עזוב...למישהו בהפקה יש משהו נגד הדמות
ןריבר... בסוף(השערה) יתגלה שהיא הבת של אמי ורורי...זה יהיה קריפי

John the Savage

New member
לגבי רורי ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

מישהו כתב למופאט בטוויטר:
Great episode... But will you PLEASE stop killing rory?​
והתשובה שלה מופאט:
No.​

למעלה