The Doctor's wife

John the Savage

New member
ויש אפילו עוד ../images/Emo58.gif../images/Emo68.gif

עוד בתחילת העונה, לפני שהספיקו להרוג את רורי שלוש פעמים, שאלו את מופאט:
So, is Rory going to die at least once each season?​
והתשובה:
Once?? Just ONCE?? Where's the fun in that?​
עכשיו זה רשמי. זה בכוונה. רורי הוא גירסת דוקטור הו של קני.

מילי08

Well-known member
ת'אמת?

זה לא גורם לי להעריך יותר מידי את מופאט (שגם ככה הקרדיט שלו אצלי לא גבוה לאחר עונה 5). יש בזה משהו מאוד מטופש, שמתאים לסדרה מצויירת חתרנית ולא לסדרה סמי- מדעית. אבל זאת דעתי..

זו לא סדרה סמי מדעית,

כמו שמלחמת הכוכבים זה פנטזיה קלאסית באווירת מד"ב, ככה דוקטור הו זו אגדה באווירת מד"ב. כלומר, אולי בעבר הם ניסו להיות סמי מדעיים, אבל ראית את החדר הראשי של הטרדיס בשני העיצובים האחרונים? (בעצם, זה יכול להיות דיון בפני עצמו, אבל ניחא.)

Mar Garina

New member
מסכים, אבל אתקן את הניסוח שלך

זו סדרה שמתיימרת להיות אינטליגנטית, ברמה גבוהה, סדרה שמעריכה את הצופים שלה (יחסית לסדרות אחרות). לחזור על אותו קונספט (בדיחה או לא) בכל פרק, זה תת רמה לדעתי. זה מזכיר לי את ג'ואי מחברים עם בדיחת ה- How are YOU doing, או את הדמויות מארץ נהדרת. לא שהנ"ל לא מצחיקים גם אותי. אבל ברמה אחרת, הרבה יותר נמוכה, ואני מצפה מהדוקטור וממופאט ליותר.

מילי08

Well-known member
הוצאת לי את המילים (שלא מצאתי...) מהפה ../images/Emo13.gif

מוגלי7

New member
שמתם לב../images/Emo58.gif

שכל פעם שרורי מת, איימי הגיבה בצורה אחרת? בבחירתה של איימי היא הייתה מאופקת. בדם קר היא בכתה. בפיראטים היא בכלל ניסתה להציל אותו. ובפרק הזה היא צרחה והשתגעה. הו קארן, שחקנית מגוונת.

מילי08

Well-known member
../images/Emo6.gif

אויש, ההומור כאן הורג אותי
אבל ת'כלס- נכון

Blade Of Fire

New member
זה היה פרק נהדר מכל בחינה אפשרית ../images/Emo58.gif

הרגשתי כאילו אני קורא סיפור קצר של גיימן עלכל מובניו: -השמות של הדמויות (דוד, דודה, אחיין, בית) -האנשים שמורכבים מחלקים של אנשים אחרים -הדיבור הבלתי פוסק אין זה היה פשוט פרק כיפי ומדהים ועוצמתי ואין על ניל גיימן המלך! אני שמח על זה שהוא פתר את שאלת ה13 התחדשויות... זה משאיר לנו עוד הרבה יותר מ2 דוקטורים לעבור.... וזה רק אני או שהood היה מיותר לחלוטין בפרק הזה?

John the Savage

New member
דווקא לא היה מיותר ../images/Emo58.gif

מכיוון שה"בית" הוא דמות אבסטרקטית וחסרת גוף, הוא היה זקוק לדמות פיזית שתרדוף אחרי איימי ורורי בטארדיס. האוד מאד מתאים לתפקיד הזה. יש באוד משהו די קריפי שמתאים לעניין, וכגזע של משרתים שלא בפעם הראשונה פועל בתור בובה בשליטתו של מישהו חיצוני, היה מתאים לו להיות המשרת של "בית" יחד עם זוג הפרנקנשטיינים "דוד" ו"דודה". גם לא בלתי סביר שימצא במקום כזה כחלק מהמישמש במגרש גרוטאות בין-זמני. מה גם שאוד בשם nephew זה גדול. וחוץ מזה, יש להם כבר תחפושות מוכנות שלהם במחסן, שזה זול יותר מלהמציא מפלצת חדשה ...

מילי08

Well-known member
אבל ../images/Emo58.gif

זה לא האוד שרדף אחריהם בסוף. הם נפטרו מהאוד די מהר בטארדיס ואז ה"בית" רדף אותם.

למעלה