The Doctor's wife

Mar Garina

New member
../images/Emo58.gif פתר את השאלה?

או רק איפשר לעוד התחדשויות להתרחש? יש ממש תשובה לאיך יכול להיות שהדוקטור הנוכחי מת בעוד 200 שנה מבלי להתחדש, ועדיין הוא ממשיך להתחדש?

זה היה פרק נפלא ../images/Emo58.gif

אני באמת חסרת מילים, אבל אני כל כך שמחה שהעונה הזו מסתמנת כאחת הטובות [3/4 פרקים מעולים זו כבר התחלה טובה]. ואיך אף אחד לא הזכיר המשפט הכל כך יפה הזה:
"Are all people like this?" "Like what?" "So much bigger on the inside."​
ברגע שתפוז יתקנו את הבאג המעצבן שלהם הוא גם יתווסף לחתימה שלי. איזה משפט נהדר. אחד הפרקים האהובים עליי. לגמרי עמד בבילד-אפ שלו.

אה, רציתי להגיד לך!

כשהייתי בלונדון בדצמבר עשינו גיחה לבירמינגהאם [לראות את הטוּר של ספאמלוט - היה נהדר!] והיתה שם חנות מד"ב-קומיקס-פנטזיה וקניתי שם את פוסטר של הדאלקים מעונה 5 עם צ'רצ'יל. וזהו, זה גרם לי לחשוב עלייך ועל הפוסטר שלך.

limors2

Active member
כמו האחד שיש לי, או ממשהו יותר רשמי?

בקיצור, תמונה

רישמי.

הוא עדיין מקופל יפה ומגולגל עד שאמסגר אותו, אבל היו שם מלא פוסטרים מגניבים אחרים. היה עוד פוסטר שקניתי שאיכשהו הלך לאיבוד בזמן העברנו דירה
עצוב לי. והיה שם גם פוסטר של התמונה המלאה של הטארדיס מהפרק של ואן-גוך. זה היה יפיפה.

limors2

Active member
אז תזכרי אותי כשהוא ימוסגר!

אני מזדהה עם העצב שלך, שכחתי פעם פוסטר באוטובוס
לא אחד שקניתי אבל עדיין.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo58.gif

באמת היה פרק מעולה. הזכיר לי מאוד את הפרקים של עונה 2, משום מה. אולי כי כבר הרבה זמן לא נהניתי כ"כ מפרק. מאט הייתה גאונית, והקטע עם רורי ואיימי בתוך המסדרונות היה פשוט קריפי.

jacobyd

New member
פרק מעולה!!!!!

אני עכשיו חזרתי הביתה מהעבודה ואין לי כוח לרשום אז אני אסתפק בזה ומייקל שין היה רשע מעולה...

whoisthis

New member
לא ראיתי את הפרק אבל משהו בקשר

לריבר... ראיתי את עונה 5 פרק 13 (סיימתי בדיוק עכשיו ... אלה היו פרקים מטורפים, במובן הלא טוב של המילה. הבנתי הכל, אבל לא היה שום דבר כיפי או הגיוני. פשוט "בום" אחד גדול ) אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לסוף של הפרק- הדוקטור שואל אם היא נשואה והיא עונה שכן... אוף מי היא??? זה כל כך מסקרן... "אתה עוד תכיר אותי וכשזה יקרה הכל ישתנה..." והיה גם החלק שהוא נכנס לטרדיס כשהיא הייתה בלולאת הזמן ואמר לה "שלום מותק, אני בבית" (כמו שבעל נוהג להגיד לאשתו) והיא עונה "בשעה כזו, יקירי"?

שאלה כזו צריך לפתוח בשרשור חדש,

ולא לנצל"ש שרשור פרק. ואנחנו לא יודעים מי היא. יש כל מיני תיאוריות אבל אין עדיין תשובה ממשית.

whoisthis

New member
מעניין מה התיאוריות... בטוח שי ספוילרים

בכל מיני אתרים - צריך לעשות רשימת תיאוריות ולבדוק
מה הראשי תיבות של נצל"ש? ולא רציתי לפתוח פרק חדש כי זה נראה לי כמו ספאם... אבל בעצם עכשיו עשיתי ספאם כי שרשרתי לא נכון. אופס.

Pינקי

New member
../images/Emo58.gif אז בעקבות הפרק הבנתי שהטארדיס בעצם

יודעת ורואה הכל, אז אולי הקטע עם ההיריון של איימי אומר שהיא עדיין לא בהריון אבל היא תהיה... מוזר שהד"ר לא שאל אותה על זה.

למעלה