The rebel flesh

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif The rebel flesh ../images/Emo58.gif

שעת שידור(שעון ישראל): 20:45 תקציר: A solar tsunami sends the TARDIS hurtling towards a futuristic factory where doppelgangers - known as 'Gangers' - are used to complete jobs deemed too hazardous for humans. When a second wave hits, the Gangers separate and war seems inevitable. Only the Doctor can prevent an escalation of hostilities... but all is not as it seems... לא לשכוח לסמן

מילי08

Well-known member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

muuuuuuse! אוי, אני כ"כ אוהבת אותם. איזה חיוך נמרח לי באותו רגע. וגם דאסטי ספרינגפילד. בהתחלה עוד חשבתי שהפסקול טוב. עד שהתחילה המוזיקה שנלקחה ישירות מסרטי אימה סוג ב'.

John the Savage

New member
../images/Emo58.gif הפרק הזה הוא דוגמה

לרעיון טוב שמבוצע גרוע. גם בפעם הקודמת בה מת'יו גרהם כתב פרק לדוקטור הו (Fear her), זה היה פרק לא מוצלח. מוזר איך מישהו שיצר את "החיים על המאדים" ו"מאפר לאפר" המוצלחים כל-כך פשוט לא מצליח לכתוב פרקים מוצלחים לדוקטור. הרעיון של הפרק הוא רעיון עם המון פוטנציאל, אבל הכתיבה לא מתרוממת. הוא לא יודע ליצור מתח, לא מציג את הדמויות של הפרק כך שיהיה לנו איכפת מהן. יחסי הקירבה שנוצרים בפרק בין רורי לג'ניפר כלל לא מוסברים וניראים מאולצים. פספוס אדיר. ועוד בפרק כפול. חבל.

tsou

New member
../images/Emo58.gif שלא לדבר על זה ש

ה"הפתעה" בסצנה האחרונה היתה צפויה ממרחק של קילומטר
לפחות היתה הופעת אורח נחמדה של כריס..

../images/Emo58.gif

תקנו אותי אם אני טועה, הכוונה למרשל לנקסטר ששיחק את כריס סקלטון ב'החיים על מאדים' ו'אפר לאפר', ופה שיחק את באזר.

MispIaced

New member
בהתחלה חשבתי שזה פרק מצוין ../images/Emo58.gif

ואז נזכרתי שהשעה הייתה 4 בבוקר והייתי ער איזה 20 שעות ברצף. יותר מדי רימייק לThe Waters of Mars לפי דעתי. הסוף היה צפוי ברמות, רק שמעניין אותי אם גם הדוקטור מהחומר הזה יכול גם להתחדש? פעם ראשונה שהאישה עם הרטיה נמצאת ברשימת שחקנים, לא? O_ס אה, וכן, נמאס להם להרוג את רורי אז הם פשוט הורסים את הטארדיס עכשיו כל פרק?

tsou

New member
../images/Emo58.gif הפתיח היה טוב,

רק ההמשך קלקל אותו
אותי מעניין לדעת למה הדוקטור שיכפל את עצמו כבר מההתחלה, כלומר מה היתה התכנית שלו? אני גם סקרנית לדעת איך בדיוק ההריון הקוונטי של פונד יתקשר לכפילים האלה..בהתחשב בכך שלה דווקא אין העתק (עדיין?)

MispIaced

New member
גם לרורי. ../images/Emo58.gif

גם לו אין העתק, לא רק לאיימי :ם והד"ר לא נראה לי במכוון גרם לכך שיהיה לו שכפול, בזמן שהוא השתמש במברג על החומר אז גם החומר "קרא" אותו, הוא הסביר את זה בתחילת הפרק

למעלה