The rebel flesh

tsou

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

אבל במונחים של הפרק הזה רורי הוא אולי גם גנגר שהפך לאנושי.. הדוקטור בטח ששיכפל את עצמו בכוונה! הוא סינק את החומר *בנוסף* להצמדת היד אליו

timetraveler900

New member
../images/Emo58.gif אני מבולבלת

רבע פרק לא הבנתי בכלל מה הסיפור. השחקנים הרגיזו אותי עם המבטא הלא מובן הזה ואת ההתחלה בכלל לא קלטתי... אבל הגיע הרגע שיכולתי לפרוק את כל התסכול הזה: ג'ניפר: "חשבתי שאני עומדת למות" רורי: " ברוכה הבאה לעולם שלי."
וואו... הרבה זמן לא צחקתי כל כך חזק... אז זה באמת אחלה רעיון לפרק, אבל הוא באמת קצת צפוי מראש. כמו בפרק "דם קר"- יש שני מחנות יריבים שבעצם קרובים אחד לשני יותר ממה שהם מוכנים להודות. אחת ממחנה "בני האדם" הורגת אחד ממחנה "הכמעט אנשים" והכל מתפוצץ והם יוצאים למלחמה. מה הקטע של ההוא שמתעטש כל הזמן? נראה לי שבסופו של דבר גם ה"כפיל" שלו יתעטש והם כביכול יבינו שגם הם בני אדם או משהו.. מהרגע שהפה הזה יצא מה"בשר" היה ברור שזה הדוקטור "Trust me" נו באמת... אני חייבת לומר את זה: רורי כל כך חמוד
האישה עם הרטייה.... בסוף יתברר שזו ריבר סונג או משהו.... חח. כדאי שבפרק הבא יהיה לה יותר זמן מסך מאשר מבט חטוף של איימי...

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif

פרק די חלש. הוא לא היה נוראי ממש, אבל ירידה משמעותית משבוע שעבר. פרק בטון מאוד איטי, ממש הזכיר לי את הסדרה הקלאסית לרגעים. מצחיק, שהדמות היחידה שדי 'הצילה' לי את הפרק מבחינה כלשהי היא האשה עם הרטייה, שהופיעה בערך לננו-שניה. כמו שכבר נאמר, הדמויות לא אמינות או מעניינות, ומערכת היחסים בין רורי לג'ניפר תלושה לגמרי. אפשר להגיד שהפרק הזה הוא במידה רבה של רורי, אבל הוא היה ממש out of character במשך רוב הפרק, כאילו הכותב לא הכיר את רורי בכלל כשהוא כתב את הפרק. בקושי בשביל איימי הוא מסכן את עצמו אז בשביל יצור-משובט הוא מוכן לעבור בתעלות חומצה ולנטוש את איימי, אהבתו היחידה? "ג'ניפר עוד שם, אני חייב להציל אותה"- מי זה ומה הוא עשה לרורי? מה שכן, שני ציטוטים שממש שעשעו אותי- אחד, כשקליברס (או איך שלא קוראים לה, המנהיגה) האמיתית הגיעה ואיימה עם הדבר הזה על המשובטים שניה אחרי שהסכימו לעשות שלום, המשובטת אמרה "הו יופי, כמה טיפוסי לי" או משהו כזה. זה די הצחיק אותי, והשני זה כשג'ניפר אמרה לרורי "הרגשתי שאני עומדת למות!" ורורי בתגובה- "ברוכה הבאה לעולם שלי". בקיצור, לא ממש אהבתי. היו קטעים טובים, אבל פרק מאוד איטי שאולי יתאים לסוג מסוים של צופים. הפרק הבא נראה טוב יותר במידה מסוימת, אני מקווה שאני לא משלה את עצמי.

MispIaced

New member
סתם השערה לגבי רורי../images/Emo58.gif

יש סיכוי שהוא הסתכן יותר להציל את ג'ניפר בגלל שהוא היה גם בצד ההוא, של השכפול שאמור להיות חסר רגשות ועשוי מפלסטיק.

מוגלי7

New member
יכול להיות../images/Emo58.gif

אבל תסכים איתי שזה ברור שמבחינת הפרק ניסו לייצר תחושה של קרבה רומנטית בין ג'ניפר לרורי, נכון?

מילי08

Well-known member
נכון ../images/Emo58.gif

אם כי לא רק שלא האמנתי לזה, גם לא האמנתי למבטים של איימי עליהם. אגב, יש לי הרגשה שנגלה שגם הם משוכפלים.

MispIaced

New member
צודק. ../images/Emo58.gif ../images/Emo68.gif

אולי השמועות שרורי ואיימי נפרדים במהלך העונה הזאת מתחילות להיות אמיתיות.

מילי08

Well-known member
../images/Emo6.gif מעולה! אחלה ניתוח

השינוי היחיד אצלי זה שפשוט לא אהבתי את הפרק בכלל.

מילי08

Well-known member
לא יכולה שלא להסכים איתך.

וגם די צפוי כמעט בכל שלב של הפרק.

rakefet666

New member
../images/Emo58.gif הפרק

טוב קודם כל- רק אני לא הבנתי מילה ממה שהסקוטיים הארורים האלה אומרים כל הפרק? ובקשר לפרק עצמו, הוא היה פרק סבבה ואם לא היו לי אליו צפיות אז הייתי נהינת ממנו אבל מהטריילר וההכנה אליו ציפיתי לפרק הרבה הרבה יותר מותח\מפחיד ואוכזבתי. ניכר מאוד שהכותב ממש ניסה ליצור אווירה מותחת ונכשל לגמרי. יש כן נסיון ליצור את האוירה של מי המאדים וזה לא עובד. רורי הוא היחיד מבחינתי שהציל את הפרק. ברור שהוא מרגיש אמפתייה כלפי היצורים האלו כי הוא יודע איך זה להרגיש לא אנושי. ואהבתי את הקשר בינו לבין ג'ניפר- היא הרבה יותר מתאימה לו מאיימי! רורי הוא בחור רגיש וחמוד, הוא צריכה בחורה שקטה ומתוקה שתיתן לו להרגיש שצריכים אותו, איימי היא Action-girl עצמאית שחייבת להיות במרכז העניינים (גם כשאנחנו לא רוצים אותה שם). עכשיו- מה ההימורים שבפרק הבא רורי מת ואז יסתבר שהוא גם העתק?

מוגלי7

New member
השערה מתבקשת../images/Emo58.gif

אני מתפלא שאף אחד עוד לא רשם את זה- יכול להיות שהשכפול של הדוקטור הוא זה שראינו נהרג אי שם בפרק הראשון?

tsou

New member
../images/Emo58.gif לא בטוח שמתבקשת

דוקטור מהעתיד שנכנס לעבר של עצמו זה דבר אחד שכפול בנוסף זה כבר מבלגן את כל האתוס של הסדרה שלא לצורך..

tsou

New member
כלומר, זה לא שלא מספיק מסובך בלאו הכי ../images/Emo6.gif

מוגלי7

New member
למה מבלגן?../images/Emo58.gif

הדוקטור יגלה על המוות שלו מאיימי/רורי, ישלח את ההזמנות לאנשים הנכונים וישלח את השכפול שלו למות במקומו ולהגיד הוא בן 1103.

tsou

New member
../images/Emo58.gif זה כבר פשוט מדי

שלא לדבר על זה שממש מבזה את הסדרה
!

למעלה