../images/Emo58.gif
פרק די חלש. הוא לא היה נוראי ממש, אבל ירידה משמעותית משבוע שעבר. פרק בטון מאוד איטי, ממש הזכיר לי את הסדרה הקלאסית לרגעים. מצחיק, שהדמות היחידה שדי 'הצילה' לי את הפרק מבחינה כלשהי היא האשה עם הרטייה, שהופיעה בערך לננו-שניה. כמו שכבר נאמר, הדמויות לא אמינות או מעניינות, ומערכת היחסים בין רורי לג'ניפר תלושה לגמרי. אפשר להגיד שהפרק הזה הוא במידה רבה של רורי, אבל הוא היה ממש out of character במשך רוב הפרק, כאילו הכותב לא הכיר את רורי בכלל כשהוא כתב את הפרק. בקושי בשביל איימי הוא מסכן את עצמו אז בשביל יצור-משובט הוא מוכן לעבור בתעלות חומצה ולנטוש את איימי, אהבתו היחידה? "ג'ניפר עוד שם, אני חייב להציל אותה"- מי זה ומה הוא עשה לרורי? מה שכן, שני ציטוטים שממש שעשעו אותי- אחד, כשקליברס (או איך שלא קוראים לה, המנהיגה) האמיתית הגיעה ואיימה עם הדבר הזה על המשובטים שניה אחרי שהסכימו לעשות שלום, המשובטת אמרה "הו יופי, כמה טיפוסי לי" או משהו כזה. זה די הצחיק אותי, והשני זה כשג'ניפר אמרה לרורי "הרגשתי שאני עומדת למות!" ורורי בתגובה- "ברוכה הבאה לעולם שלי". בקיצור, לא ממש אהבתי. היו קטעים טובים, אבל פרק מאוד איטי שאולי יתאים לסוג מסוים של צופים. הפרק הבא נראה טוב יותר במידה מסוימת, אני מקווה שאני לא משלה את עצמי.