The rebel flesh

מילי08

Well-known member
אמממ, האתוס של הסדרה

כבר התבלגן לגמרי עוד בעונה הקודמת, לא?
 

מילי08

Well-known member
הקדמת אותי ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

בדיוק מה שרציתי לכתוב. צריך גם לזכור שהעונה הזאת מחולקת לשני חלקים. מה שאומר שעוד 2 פרקים בערך נגיע לסוף העונה של החלק הראשון, ולדעתי עניין הדוקטור שמת ייפטר שם.
 

MispIaced

New member
אני לגמרי בספק

הפרק הראשון היה של מופאט, לא? לא נראה לי שמישהו אחר ייגע לו בעלילה הפרדוקסלית והמעצבנת בטירוף.
 

Lior Knight

New member
יש רק בעיה ../images/Emo58.gif

הדוקטור מהעתיד ידע דברים וחווה דברים עם ריבר שהשכפול לא יוכל לדעת. יתרה מזאת הוא תחיל להתחדש לפני שנורה פעם שנייה והשכפול הוא לא טיים לורד - כמו הבת של הדוקטור והדוקטור 10.1 הם בעלי מבנה גנטי זהה לדוקטור אבל לא טיים לורדס - כלומר לא יכולים להתחדש. אז בספק אם השכפול יוכל להתחדש.
 

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifהיה משהו כזה ב"סטרגייט".

פרק שבו נוצרים כפילים לארבעת הגיבורים, וכשהגיבורים חוזרים לכדור הארץ הם מבינים שהם בעצם הכפילים והמקוריים תקועים על הכוכב (יש שם קטע חזק שריצ'רד דין אנדרסון לא מאמין שהוא כפיל ולכן חותך לעצמו את היד ומוצא בפנים מנוע רובוטי של זרוע. בסוף הכפילים מסכימים לחזור לכוכב ולשחרר את המקוריים. בפרק אחר, הכפילים שוב חוזרים והפעם מתנדבים להקריב את עצמם במקום המקוריים באיזה אירוע קטלני.
 
למעלה