K kyle chandler New member 27/9/04 #6 מה אתה צוחק עליי?../images/Emo168.gif בטח שזה ספוילר! זה מראה שנעמי ווטס משחקת שם!
C cj20 New member 27/9/04 #7 אם ככה, אז ../images/Emo58.gifמעליי בהודעה שלך ולמקרה שיש עוד כמה שלא הבינו שבתמונות יש תמונות של הקאסט, ולא של קירות של בתי שימוש, שלא יפתח את התמונות..
אם ככה, אז ../images/Emo58.gifמעליי בהודעה שלך ולמקרה שיש עוד כמה שלא הבינו שבתמונות יש תמונות של הקאסט, ולא של קירות של בתי שימוש, שלא יפתח את התמונות..
L L P rulez New member 27/9/04 #8 כל מה שקשור לסרט הבא [שעוד לא הגיע] חייבים לשים לו ספויילר בכל מקרה- תודה על התמונות
T TiNkErBeL69 New member 28/9/04 #9 ../images/Emo28.gif מאאאגניב ../images/Emo24.gif מוזמנת להוסיף לגלריית הצלצול
• •°•LolliPoP•°• New member 28/9/04 #12 ../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifהתועבה! ממתי התחלת לשמור על שפה נכונה! אני מתנגדת! את צריכה להמשיך לדבר כמוני, עם מלע תאויות חטיב (מלא טעויות כתיב למי שלא הבין)... במשפטים אלו ציינתי את ההתנגדות שלי לשפה העברית הקשה למרות שהיא שפה יפה
../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifהתועבה! ממתי התחלת לשמור על שפה נכונה! אני מתנגדת! את צריכה להמשיך לדבר כמוני, עם מלע תאויות חטיב (מלא טעויות כתיב למי שלא הבין)... במשפטים אלו ציינתי את ההתנגדות שלי לשפה העברית הקשה למרות שהיא שפה יפה
• •°•LolliPoP•°• New member 29/9/04 #32 ../images/Emo66.gifאז אופסי../images/Emo12.gif סליחה *ת להודעה הקודמת...
L L P rulez New member 29/9/04 #34 לא קיבלתי את הסליחה../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif סתאםםם....זה בסדר