The X Factor - פיינל + תוצאות

verdax

New member
../images/Emo58.gifThe X Factor - פיינל + תוצאות../images/Emo58.gif

גמר מעולה~!!!~!! אוליי כפיצוי על ההתחלה המאוד צולעת של העונה הזאת. כל ההופעות היו מעולות, ליאון הוא כנראה באמת מי שהכי השתפר מאז תחילת העונה, כל ההופעות שלו בפיינל היו miles better מההופעות הראשונות שלו, גם מבחינת הווקאלס וגם מבחינת ההופעה עצמה (כבר אין את אותה נוירוטיות אופיינית מתחילת העונה). הדואט עם קיילי (
) היה ההופעה שהכי אהבתי בפיינל. לא ממש היה אכפת לי מי יזכה, כולם היו ממש טובים. ההבדל ביניהם הוא שרידיאן וסיים-דיפרנס היו מעולים לכל אורך הדרך וליאון רק לקראת הסוף קיבל ביטחון. כפי שאמרתי בתחילת העונה, אפילו עונה בינונית של X-factor מאפילה לחלוטין על כל העונות של אמריקן איידול. christmas wish לעונה הבאה? בלי לואי וולש, בלי שרון אוזבורן ובלי בריאן פרידמן. "less is more"

De fire

New member
../images/Emo58.gif

מעבר לזה שממש חבל לי שסיים עפו לפני הסינגל, כי זה סינגל שמותאם במיוחד לשני קולות ובקול אחד הוא משעמם יחסית, וממש רציתי לשמוע איך זה יהיה בביצוע שלהם, בסה"כ אני לא יכול להגיד שהתוצאה הסופית מרגיזה אותי. ליאון סופסוף לא עלה לי על העצבים, וההופעה עם קיילי באמת היתה מעולה (לא נכנס לזה שמול הסלבס הקקמייקה שהביאו לסיים ולרידיאן קיילי היתה אפילו יותר זוהרת מבדר"כ. רק חבל שהסינגל והדיסק שלה איומים כמו הקריירה של דאני). גם הופתעתי מאוד לטובה מהביצוע של ליאון לסינגל, ולעומת זאת השתעממתי רצח מהביצוע של רידיאן. בכלל, רידיאן נורא משעמם בשבועות האחרונים מאז שהוא רק עומד ושר כל הזמן. אפילו לא זז על הבמה, סתם עומד ושר. וזה לא עובד כי יש לו קול מיוחד וחזק, אבל לא מספיק סטאר פאוור למשוך הופעה אחרי הופעה אחרי הופעה באותה צורה. לא הגיע לו לנצח. סה"כ אחלה עונה, קצת (טוב, האמת שבזכות סיים, בראיין פרידמן ורידיאן בהתחלה זה לא קצת, זה אובר) קאמפית ובהחלט לוקחת בהליכה כל עונה של איידול. בניגוד לאיידול, שממש אין לי כח או חשק לסבול עוד עונה שלהם, מצידי בעוד חודשיים אפשר להתחיל את אקס 2008. כמובן בלי השלישיה המיותרת.

Yaki J

New member
שלום חברים יקרים ../images/Emo58.gif

אחרי שפורום קיילי, וכל מיני בנות בעבודה שלי הורידו לי את כל הבטחון - האם גם אתם מסיכמים איתי שהתלבושת של קיילי בדואט עם ליאון היתה מזוויעה??? שהיא נראתה כמו סבתא בת 70, מפוצצת בוטוקס ועושה פדיחות לבת הקטנה שלה דאני? וחוץ מזה איזה כיף שליאון זכה, הביצוע של רידיאן מזוויע וקצת חבל לי על סיים דיפרנס שהיו פייבוריטים שלי ונמחצו לגמרי בגמר בגלל היהירות של סיימון שדפק להם העמדה מגוכחת ושירים מגוחכים לא פחות.

Yaki J

New member
או מיי גוד אני אדום

טוב זה בטח עוד מימי יס ריל. אני לא זוכר אף אחד מאז חוץ ממאיה. הי מאיה מה נשמע? (שמח לראות שחזרת מחו"ל)

LOVEtheMcMAHONS

New member
למה כולם תמיד זוכרים רק את מאיה ?

זה מהטראומה ? אולי תארגן לנו עוד ביקורון קטן אצלך (אבל רק אם יש מתנות לקחת הביתה
).

Yaki J

New member
דווקא יש מתנות שוות עכשיו ../images/Emo6.gif

והאמת היא שאחרי תקופה שהתעסקתי באינטרנט של יס אני חוזר עכשיו לנהל את ערוצי סטארז, אז אני אפילו חוזר לאט לאט לריאליטי, אני אבדוק אם יש מתנות שוות שם...

maya567

New member
היי יקי!

אני בסדר. טוב תודה. אנחנו עובדים היום בשכנות - וגם אשמח לביקור. והכי טוב זה לזכור אותי
חוץ מזה מה איתך היום? מה עושה?

Yaki J

New member
באמת? את מוזמנת בכיף לבוא לבקר

בכמעט שנה האחרונה ניהלתי את הקמת והולדת אתר יס/וואלה אחרי שעזבתי את הבייבי שלי יס סטארז שהתפצל לשלושה ערוצים והשבוע בדיוק חזרתי לנהל את ערוצי יס סטארז.

Yaki J

New member
מה שאומר כמובן

שאני יכול לחזור לצפות בטלויזיה ועוד לקבל כסף על זה
לצערי לא כל כך יצא לי לצפות בריאליטי ממש וחוץ מההתמכרות שלי לאקס פאקטור ופרוג'קט ראנווי אני בוש ונכלם להודות שאפילו לא יצא לי לראות את העונה הזאת של הישרדות.

verdax

New member
יס-וויקאנד רולז! ../images/Emo3.gif

הערוץ הלשעברי הכי טוב EVER... גם הגלגול שלו בתור yes-real... (מחזיר אותי לימי פרדייז הוטל העליזים, "ריאלטי-טראש") ולא, לא מסכים לגבי קיילי

assafTV

New member
דוקא היה לפחות אחד שהסכים אתך ../images/Emo8.gif

קיילי אכן נראתה מזעזע. וכולי תקווה שסיים דיפרנס יפתחו קריירה מצליחה. למרות שאני עדיין טען בתוקף שאו שהם קן וברבי נטולי איברי מין ובאמת טהורים ותמימים, או שצמד האחים משתעשע בגילוי עריות הכולל S&M ובחצר האחורית יש להם המוני גוויות קבורות של בעלי חיים שהוקרבו קורבן.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

מעבר לזה שסיים היו גם הפייבוריטים שלי, הם הגיעו לאן שהם הגיעו רק בגלל העמדות ושירים מגוחכים. קהל היעד העיקרי שלהם כמעט מהרגע הראשון היה ילדים (ואנשים שמדמיינים שבסתר הם משתעשעים ב S&M ודומיו. לגבי הגופות בחצר, גם אם זה לא נמצא שם עכשיו זה בטוח יגיע, עם כאלה פרצופים ותנועות אגן אפשר להיות רק רוצחים פסיכופטים או מייקל ג'קסון). ואישית בצורה קצת אבסורדית אני דווקא חושב שהיא נראתה יותר גרוע בהופעה השניה שלה. הירכיים שלה נראו כמו משהו שרואים רק בתוכניות של ג'רי ספרינגר. איכשהו גרביוני הרשת הסוו את זה.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif היה משהו בהעמדה של השיר

הראשון ,עם התעופה, הגמדים והקיטש שהיה פתאום OVER בעיניי. הרגשתי באותו הרגע שאם הייתי מצביע בריטי לא הייתי מסוגל לתת להם קול, כאילו הם באותו הרגע עברו את השיא. גם הביצוע עםן ג'ייסון היה טעות כי הוא ביצוע לשיר שהם כבר שרו, במקום לבצע איתו את אחד המגה קיטשים האחרים של דונובון, וכך יצא שהם שרו 2 שירים שלהם מהעבר בלי שינוי גדול במיוחד ובלי להראות גיוון.

למעלה