The X Factor S04E12 הופעות + תוצאות

verdax

New member
../images/Emo58.gif The X Factor S04E12 הופעות + תוצאות

טוב, יש שיפור קל מהפרק המזויע של שבוע שעבר שפתח את סדרת פרקי ההופעות. מה שעשה את ההבדל היה קיצוץ דרסטי במינון זמן המסך שקיבל בראין פרידמן (שקיבל את הכיתוב "creative director"). עדיין הראו אותו, אבל לא השמיעו אותו יותר מידי. (אוליי בפרק הבא יעלימו אותו לחלוטין?
) שרון חזרה עם הזנב בין הרגליים והתנהגה למופת בפרק הזה. שבוע שעבר זה כבר היה מוגזם, כמו קירקס ועבר את גבול הטעם הטוב. אני דווקא אוהב את המריבות בין לואי וסיימון. לואי תמיד יוצא דפוק בסופן, לא יאמן שהוא עדיין מזכיר את האחים מקדולדס, כמה עלוב.
hope - לא אהבתי במיוחד לא את השיר ולא אותן ואני לא ממש מבין מה סיימון מוצא בהן.
ליאון - לא יודע מה הם רוצים ממנו. הוא שר את זה מצויין. הבעיה היא שזה כמעט השיר היחיד שראינו אותו מבצע. הוא שר אותו באודישן הראשון ואח"כ ב- bootcamp ועכשיו שוב. אם בפרק הבא (שזה שבוע big band שאמור להיות טוב בשבילו) הוא לא ימצא שיר שהוא יכול לשיר ולקבל ביקורת טובה, אני חושש שהבוטם2 יהיו הוא ואלישיה.
בוורלי - כן, זה היה אומנם טוב, אבל ראינו כבר ביצועים טובים מאלו בעונות קודמות לשיר הזה ושירים דומים. והיא לא נראית מעניינת מספיק כדי להגיע לגמר. אבל זה היה הרבה יותר טוב משבוע שעבר עם הפיאה.
אלישיה - משעמם. זה פחות היא ויותר השיר שהיא קיבלה. כבר עדיף את הביצוע של שבוע שעבר (אבל בלי המסגרת של בראין פרידמן
)
same diffrence - אני חשבתי שהם ביצעו את זה מצויין, אבל מה שהכי מפריע חוץ מהחיוכים המתוחים והפלסטים זה שכשרה מנסה לשיר חזק היא צורחת עם טון ממש לא נעים, זה בעיקר בלט בהופעה הקודמת שלהם, אבל גם עכשיו
דניאל - אני שונא את השיר שלואי בחר לו וגם דניאל לא משהו, אז הרצתי קדימה את רוב השיר.
רידיאן - מעולה! כתבתי שבוע שעבר שהוא יצטרך לשלוף שיר טוב מהשרוול כי לא כל דבר מתאים לו. הבחירה של פנטום האופרה היא מצויינת, ואני אוהב את האובר-דרמה שבביצוע.
אמילי - היא ממש גרועה!!!! והיא עוד מעזה לענות בסוף לביקורת כלפיה עם מבט אטום לחלוטין. היא היתה צריכה להיות בבוטום2, מי לעזאזל מצביעה עבורה?
futureproff - הם מאוד השתפרו מההופעה של שבוע שעבר. זו היתה הופעה טובה. סיימון אמר שזאת ההופעה הכי טובה של להקת בנים שהיתה איי פעם בפקטור או משהו כזה, זו כבר ממש הגזמה, איטון רואד שנה שעברה נתנו הופעות טובות יותר. סלין היתה מקסימה, גם ב- xtra factor היא היתה נחמדה לכולם, בייחוד החמיאה לליאון ורידיאן ב- xtra factor. טוב שדניאל עף ולא אלישיה, היא באמת יכולה להשתפר יותר. סה"כ הפרק הציג שיפור מהפרק הקודם (לא שזה קשה בכלל), שבוע הבא big band, שאני אוהב בד"כ. אם ליאון לא ינצל את ההזדמנות הזאת לא חושב שהוא ישרוד את המשך העונה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

כתבתי גם על אנדי ועל ניקי וזה נמחק
אנדי היה טוב יחסית לדעתי, הוא קיבל שיר כמעט בלתי אפשרי. ניקי היתה מדהימה, והיא בכלל שרה שיר מאוס שאני שונא, ליגה אחרת מכל השאר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הופעות ../images/Emo58.gif

טוב להגיד שפרק ההופעות היה הרבה יותר טוב והרבה פחות מגוחך מהשבוע שעבר. שהתחילו ולא ראו את בריאן בשתי ההופעות הראשונות,הן הלכו פשוט מעולה.מדהים.חבל שהוא הצטרף בהמשך והרס את החגיגה. אני דווקא אתחיל עם שני הכוכבים האמיתיים של הסדרה שכולנו יודעים מי הם ניקי המלכה ורידיאן המלכה השניה פשוט שתי הופעות יוצאות מן הכלל,כמו בשבוע שעבר. אני ממש אשמח אם יעיפו כבר את כל הצוציקים המתלמדים וכבר יגיעו לפיינל 2 עם המון הופעות של המדהימים האלה!!!! רידיאן פשוט יוצא מן הכלל,באמת שהייתי חסר מילים. ואחרי הביצוע של ניקי שמעתי אותו שוב ושוב ושוב ושוב אוור אנד אוור אגאין. זה הביצוע הכי טוב שנשמע אי פעם בתוכנית ריאליטי לשיר הזה. האישה הזאת פשוט מדהימה הרבה יותר מגדר הרגיל.אני פשוט מת עליההההה!!!! ואחרי שני הכוכבים האמיתיים של הסדרה,נעבור לשאר עד שיעופו אחד אחד. Hope-בגדול הן הביאו שואו,לא ווקל מרהיב ולא בטיח.אבל זוהי להקת בנות וזה מה שרוצים מלהקת בנות.הלך להן טוב. אני רק לא מבין למה כל הסולואים הולכים לילדונת וכל השאר משתרמטות על הבמה ככה סתם. ליאון-השופטים פשוט קרסו את המסכן אחרי הופעה מהממת.אני הייתי בויברציות כל הגוף כשהוא הופיע,זה היה מדהים.אז שמענו אותו כבר שר את זה המון,למי אכפת?סוף סוף ביצוע שלם
סלין דיון צריכה לשפוט ב-X-FACTOR!
בוורלי-כמובן שהרבה יותר טוב משבוע שעבר,אבל ממש לא הביצוע הכי טוב של השיר הזה. וחבל,כי היו לי ציפיות ממנה.לי היא נראית הרבה יותר הסגנון של ארית'ה פרנקלין. ודווקא בהופעה הזו שבריאן המעאפן הצטרף,הייתי עסוק רק כל רגע במה שהיא עושה עם הידיים.זה כזה מיותר. אלישיה-מסכים עם סיימון.ביצוע טוב,אבל לא נהדר.אני דווקא אהבתי מאוד את הביצוע שלה בשבוע שעבר. מחכה לבחירת שיר טובה בשבילה כדי שהיא תוכל לזרוח Same Diffrence-ביצוע חמוד מאוד.אני שונא שלואי נטפל אליהם סתם.הבנו שאתה שונא אותם,אבל הביצוע עצמו היה טוב.תתייחס לביצוע! דניאל-הקול שלו נשמע ללא אנרגיה.הוא כאילו מופיע עם אנרגיה ורוקד יפה,אבל הקול לא מתאים לכל מה שהולך.הוא או מתאמץ מדי,או פשוט נשמע חסר אנרגיה. חבל,הוא חתיך. אמילי-גם מהילדונת אני לא מבין מה רוצים.גם הביצוע של השבוע וגם הביצוע של השבוע שעבר לא היו כאלה גרועים כמו שעשו אותם. השבוע היא יותר מדי התאמצה,הרבה יותר משבוע שעבר. העניים שלה כבר היו נראות מפחידות הרבה. Futureproff-הביצוע של שבוע שעבר היה נוראי,מזעזע,מחריד! השבוע היה הרבה יותר טוב. אבל בגדול הם נוראיים. האוחצ'ה המעצבנת ששר את הקטע השני חייב לעוף משם!!!!! גם השמנמן המעצבן עם הפרצופים!!!!!!! וגם האנמי השלישי!!!! בכ"א,שיישארו רק הראשון החתיך ששר והביישן שמקבל את הסולואים החמוד והם יהיו הרבה יותר טובים
אנדי-אמממ..דניאל הצעיר [?] זו כמעט אותה הופעה בשבילי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

לא היה מפתיע שאנדי לא היה בבוטום,בכ"ז נערות בנות 13 עדיין צופות בתוכנית. לא היה מפתיע שאמילי לא הייתה בבוטום,עדיין זוכרים לה מהאודישן המדהים שלה.אולי היא עוד תחזור לעצמה. שרון צריכה ללמוד שעם אמילי,Less Is More. היא צריכה רק לעלות לבמה,לעמוד ולשיר.ולהרחיק אותה מבריאן כמה שיותר מהר. אותה ואת כולם!אולי חוץ מאת Hope שזה בסדר. חבל,חבל לי על אלישיה.היא הסתמנה לי בתור מישהי חזקה שיכולה להפתיע. אני שמח שהיא ניצלה,כי יש לה הרבה יותר מה להציע מאשר לדניאל הסקסי. חבל שפנים כאלה יפות הלכו לי ככה ;[ פיוטורפרוף היו יכולים ללכת בכיף במקום דניאל. האמת היא שאם סיים דיפרנטס ילכו,גם לא ממש יכאב לי.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

בדרך כלל אני לא מגיב על אקספקטור. התוכנית היתה מעולה, אחלה הופעות ואחלה שירים. 25 ומעלה מבוורלי לא התלהבתי, במיוחד כשכל השיר מתנגן לי השיר של ליאונה, היא לא היתה רעה אבל לא התלהבתי. אצל דניאל אהבתי את הריקוד, זהו. ניקי היתה מדהימה, משהו לא מסתדר לי עם האישיות שלה, שחצנות? מעצבנת סתם ככה? לא יודע, אבל אחלה תוצאה. בנות אמילי, מה נסגר פה לעזאזל? איפה הילדה מהאודישנים? זה פשוט מחריד, העברתי את השיר ממש אחרי החצי בית - ממש ממש לא עיף, לא מגיע לה להישאר. אלישיה - מה עושים לה לעזאזל? מה נסגר עם שרון השנה? למה היא היתה כל כך מעולה באודישנים ובתוכנית היא אפילו לא מתאמצת להוציא קול עמוק ובוחרת זוועות. קבוצות הופ - היו מ-ע-ו-ל-ו-ת, היתה בלונדינית אחת שמהן שפיספסה במדרגות וגם בגלל זה הפסיקה לשיר - בצפייה חוזרת זה נראה שהיא בכלל לא שרה.. פיוטצ'ר פרופ, מ-ע-ו-ל-י-ם. סיימ דיפרנטס - פשוט מעולים, שיר שכל כך בנוי בשבילהם - הם שרו נורא יפה והשיר היה מלא וטוב. בנים ליאון היה מעולה, אבל מה הקטע שלו כשהוא רוטט עם הראש? רציתי שיתן עוד קצת ויהיה חזק יותר, הוא עדיין מתרגש. אנדי - לא אוהב אותו, הפנים שלו ממש מרגיזות. רידיאן - השיר זוועה, ההופעה מדהימה, הבנאדם באמת וורלד קלאס. אחלה תוכנית השבוע, מקווה שישתפרו.

למעלה