TUF 7 פרק 12

favor

New member
../images/Emo58.gifTUF 7 פרק 12

טלאור צדקת. ג'סי טיילור נזרק מהגמר.. לא הייתי עולה על זה בחיים. הגמר יהיה בין סי בי לבין אמיר.

doom23

New member
לינק - (אין ספוילר)

http://mmavideolinks.to/index.php?/TUF-7-Episodes/TUF-Season-7-Episode-Finale.html

doom23

New member
דעות

אמיר הזה מרגיז ... רק מקבל מכות ואז תופס נעילה כל הקרבות שלו ככה טוב מה לעשות ... כנראה יקח את הגמר ככה גם .. מפליא ג'סי חח בגלל שהוא צעק I"M UFC FIGHTER זרקו אותו לא היה אכפת להם מהשאר אבל הוא פגע במוניטין שלהם חח (דיינה)

talhorm

New member
אז... ../images/Emo58.gif

חזון אחרית הימים ידעתי שההפתעה זה לא ניצחון של האנדרדוג על הפייבוריט, כי זה קרה כבר בTUF, זה קרה גם עונה קודמת עם ג'ורג שהפסיד לטומי בחצי גמר, הפרומו רק אישר לי את זה... והפרומו הייתה לי הרגשה שזה ג'סי שנזרק, לא פחות ולא יותר, ועוד מהגמר... הוא נראה טיפוס בעייתי, הוא פישל בגדול ואני תומך בדנה וויט על ההחלטה צריך לחנך את הלוחמים האלה שילמדו איך להתנהג ולייצג את הספורט בכבוד אגב לגבי אמיר... קיקבוקסר ערבי, עם מאזן מקצועי של 0-0, מכניע 2 פייבורטים לזכות בתוכנית, פעם אחת בטריאנגל, פעם אחת בארם בר, WTF? שאפו.

AmericanDragon

New member
באמת תהיתי מה המוצא שלו.

הוא ערבי? והדת ידועה אגב? ויליד ארה'ב.? לא שזה משנה, סתם ככה לדעת.

talhorm

New member
האמת שאני לא יודע בדיוק...

רק שמעתי שהוא ממוצא ערבי באיזה אתר... וגם השם די מסגיר

doom23

New member
אמיר סאדאללה ... מה ציפית הוא יהיה ?

ברור שערבי

favor

New member
*סאדולה, רחוק ממה שציינת

אולי עם השנים נעוות ושונה מהמקור.

shacta man

New member
לייצג את הספורט בכבוד?

איך לחרב בית כל עונה מייצג את הספורט בכבוד. להרוס את הבית הפך להיות מנהג בסדרה, העונה הם אפילו הלכו צעד אחד קדימה והציגו את זה כמשהו חיובי. מה ההבדל בין לימוזינה לבית? לא ברור... ואם כבר בעניין, איך להכניס אלכוהול לבית ולהשתכר כל יום מייצג את הספורט בכבוד? לדעתי, ג'סי עף בגלל איך שהוא התנהג בקזינו. זה ככל הניראה יצר בעיות ואי נעימות עבור הUFC בכלל ועבור דיינה והאחים פריטטה בפרט. אני לא שולל את האפשרות שהם העיפו אותו כדי שהUFC לא ישאו באחריות במקרה של תביעה נגדו. בכל מקרה, פעם ראשונה שTUF מקיימים את מה שהבטיחו. כל הכבוד להם, ככה עושים טלויזיה.

AmericanDragon

New member
דעה

ג'סי טיילור אפס, גם פרק שעבר עשה מעצמו צחוק ששתה קצת והשתין (?) ועכשיו זה פשוט דופק לו, הוא יכל לשכב על אמיר רבע שעה עם סיכוי קטן להיות מוכנע ולהיות בשקט האולטימט פייטר. אני יודע ש-CB טוב יותר, אבל איפשהו רציתי שטים יעלה לגמר- וחבל שלא הראו את הקרב המלא. אמיר תותח !

למעלה