X-Factor S04E08

verdax

New member
../images/Emo58.gif X-Factor S04E08

אני מזכיר שמות של מתמודדים מעונות קודמות בטקסט
גם כשלא נראית שום ליאונה לואיס באופק, עונה חלשה (כך נראה לי כרגע) של X-Factor מעניינת פי מיליון מעונות איידול. באודישנים הראשוניים היו שניים שאמרתי לעצמי שחייבים להישתתף העונה - ליאון וניקי. שניהם עדיין בתחרות. ניקי היא קרן האור היחידה של לואי בקבוצה של 25+ ואין לי שום ספק שהיא תישתתף בעונה. לגבי ליאון, אני חושש שדאני תעשה טעות. הקבוצה של הבנים מאוד חזקה והיא צריכה לבחור רק 3. אני מקווה שהיא לא תבחר בטעות בלוק, הוא לא באמת ברמה של השאר ורק בגלל שהוא בן 14 ובוכה כל שניה, אלו לא סיבות טובות מספיק. הקבוצה של לואי - מעל גיל 25 - רק ניקי מעניינת שם. אני מבין אותו שלא רצה לקבל את הקבוצה הזאת. אני לא מאמין שפסלו כלכך הרבה אנשים כדי שהאדיוט הזה, איקרו, ימשיך. והכל בגלל ששרון חושבת שהיא מצאה צ'יקו חדש. אבל אין סיכוי שלואי יבחר בו. הקבוצה של דאני - בנים - אני מקווה שהיא תבחר בליאון + דומיניק + צ'ארלי. אבל נראה לי שהיא תעדיף את אנדי על פני צ'ארלי. נמאס לי מכל ה- sob stories של פועלי האסבסט(אנדי)/מקימי האוהלים(בן, מעונה קודמת) וכו'. רידיאן לא ממש מתאים לתוכנית הזאת ולוק הוא פשוט כפיל של שון משנה שעברה שלא עבר את השלב הזה כשהיה בקבוצה של סיימון. הקבוצה של שרון - בנות - אף אחת לא ממש מעניינת לדעתי, אוליי חוץ מאמילי, שמאז האודישן הראשון לא ממש נתנה שום ביצוע טוב. אני מאוד מקווה ששרון לא תבחר בקימברלי, לא צריך אותה בעונה הזאת, או בשום עונה. הקבוצה של סיימון - הקבוצות - הוא בטוח יבחר באח והאחות ובקבוצה של הבנים השחורים (גואסט). לא יודע מה חוץ מזה. אני בד"כ לא אוהב את הקטגוריה של הקבוצות, למרות ששנה שעברה איטון רואד היו מעולים. ואם כבר איטון רואד, אז לואי כמובן לא קיים את ההבטחה שלו משנה שעברה לדאוג להם ולאחרונה אנת'וני פרש מהקבוצה וכעת הם מכפישים את לואי. דאני מינוג היא תוספת מעולה לעונה הזאת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני בהחלט לא רואה שם איזשהיא ליאונה,רק מישהי שמיימרת להיות היא,אבל אני בהחלט רואה שם אנשים מוכשרים בסדרי גודל וסטאר קווליטי שונים. אני קודם כל אתחיל בזה [כי אף פעם לא כתבנו פה על האקספקטור וזה..] שהחבורה של ה-4 בנות שהשוו לספייס גירלז היו מדהימות והייתי בטוח שהן בתוכנית וממש התאכזבתי שהעיפו אותן בהגעה ל6. בקשר לבנים: ממש שנאתי את האודישן של אנדי,אני חושב שהבחירת שיר של דני הייתה גרועה.הוא צריך להתרחק דווקא מהשירים האלה. הרבה יותר חיבבתי אותו בשלבים הקודמים,אבל לפחות הוא הגבר גבר היחיד שם ולא איזה בחור מציק ומעצבן. דומיניק מצוין מצוין מצוין.אני בספק אם הוא לא יהיה בתוכנית. אצל ליאון יש משהו שאני מחבב ומשהו שממש מרגיז אותי,לא יכול להצביע בדיוק מה. צ'רלי גם ממש מרגיז אותי,לא התחברתי אליו בכלל.יש לי בעיה גדולה עם בנים בתוכניות כאלה ששרים בפלצט.וזה משגע,כי מחוץ לתוכניות האלה,אני חולה על זמרים שכן שרים בפלצט ויש להם את הסגנון הזה.לא יודע. רידיאן רידיאן [?] רידיאן אח אח אחחחח.אני חושב שהבחור ענק,יש לו כישרון עצום.אני לא ידוע אם הוא מתאים לתוכנית הזו. יש בו גם משהו מאוד מתנשא ומעצבן כזה.אני בספק אם דני תיקח אותו הלאה. ויש את הילדון לוק החביב.יש לו גוון קול מאוד מאוד מיוחד. אני בד"כ שונא ילדים מעצבנים שבוכים מכל שטות כזאת בתוכניות ריאליטי,אבל הילד הזה פשוט מקסים והוא נגע בי. לסיכום בנים,השלושה שלי: דומיניק,לוק,אנדי. ה-25+: אין לי כח להרחיב על כולם,כי הם לא באמת מעניינים. אני ישר אגש לטופ 3 שלי שלדעתי שלושתם חייבים להיות בתוכנית והם מצוינים. בוורלי הגדולה שיש לה סטאר קווליטי עצום דניאל M המדהים מדהים מדהים,שאני הכי אתאכזב בעולם אם הוא לא יעבור. דניאל D,עוד גבר גבר בתוכנית.וכן,הוא נחמד מאוד ועדיף על השאר. אני חושב שיש סיכוי גם לשחורה השניה לעבור והיא טובה מאוד,אבל אני מעדיף את השלושה האלה עליה. מזל שהבדיחה של איקארו עומדת להגמר.זה כבר החזיק יותר מדי ואחרי הפעם הראשונה זה כבר הפסיק להצחיק. קבוצות קבוצות:
פה יש לי פיבוריטים ברורים גדולים ואני מאוד מאוד מקווה לראות אותם בתוכנית,אך אני בספק אם זה יקרה. סיימון תהיה מלך ותעביר אותם. כמובן שאני מדבר על חבורת הגיקים שבאים לנקום בעולם. הם ענקיים לדעתי.ע-נ-ק-י-י-ם! |הדגש |I SETTE CANTANTI
שון ושרה חמודים שכאלה,אתם יודעים..אני לא חושב שהם מתאימים לתוכנית והם הרבה יותר מתאימים לאיזה הצגות ביצפר וכאלה. GHOSTT חבורת השחורים מדהימים לדעתי.מקוריים,מקסימים,הקולות שלהם משתלבים מדהים ונעים מאוד באוזן.אני בספק אם הם לא יעברו הלאה. FUTUREPROOFE הביאו אודישן מדהים. הבחור שעשה את הקטע סולו היה מדהים.אני בהחלט מסכים שיש בהם משהו. ה-W4 היו בסדר,לא התלהבתי מהן באף שלב בתחרות. עם זאת,אני חושב שיש להן סיכוי להגיע ל3. HOPE בהחלט צריכות קצת הופ,כי לדעתי הן היו נוראיות.אני לא אוהב אותן בכלל.קבוצה מיותרת לחלוטין ויכלו להעביר את ארבעת המגניבות שלא עברו תמורת שתי קבוצות הבנות! הטופ 3 שלי הם: שלושת קבוצות הבנים.לצערי אין סיכוי ששלושתם יעברו. אני חושב שהאחים יעברו,אחת מקבוצות הבנים ואחת מקבוצות הבנות. והבנות: קימברלי זמרת נהדרת ויש לה פרסונלטי שאולי רבים הוא יכול לעצבן,אבל עליי היא מאוד התחבבה.בסה"כ היא בריטית טיפוסית. היא הפתיעה אותי מאוד במהלך התחרות. לויקטוריה יש גוון קול מדהים שאני מאוד מאוד אוהב.חסר בה האקס פקטור והפרסונלטי,אבל ממש הופתעתי מהאודישן שלה שהיה מדהים. קים היא בחורה יפיפייה,אבל האודישן שלה היה סתמי כמו בול עץ ויש לה את הקול הכי פחות מיוחד.חבל. אלישיה מדהימה מדהימה מדהימה!חייבת להיות בתחרות!מת על הסגנון שלה,על כל החבילה.מעולה! סטפני הפתיעה אותי כ"כ לטובה עם האודישן המעולה שהיא הפגינה היום. אמילי...אי אפשר לשכוח את האודישן המדהים הראשון שלה,אבל לצערי היא לא הוכיחה יותר מדי בהמשך. אני עדיין אשמח מאוד לראות אותה בתחרות. אין לי פה ממש טופ 3,אני חושב שכולן מצוינות ואני אשמח לראות את כל הבנות בתחרות. כאילו חוץ מקים השניה באמת שכולן היו מצוינות. זהו,חפרתי אחרי שעברתי שוב על כל התוכנית.

verdax

New member
../images/Emo58.gif X-Factor S04E09 - הקבוצות הסופיות

טוב, לאור העניין הרב, אני מבין שמיותר לפתוח שירשור חדש
היו כמה בחירות שהפתיעו אותי. הקטגוריה של הבנים - הכי הפתיע אותי שדאני בחרה ברידיאן. אותה דאני שהדגימה תנועות הקאה אילמות לאחר ששמעה אותו שר. אני עדיין לא חושב שהוא מתאים לתוכנית הזאת והסיגנון שלו לא יכול להשתנות יותר מידי, זה ימאס מהר. בשביל להכניס את רידיאן היא ויתרה על דומיניק שחשבתי שהוא בטוח יהיה בקטגוריה הזאת. גם בגלל שהעונה הם צריכים לשאוף למתמודדים בני 14, כדי להצדיק את מהלך הורדת מגבלת הגיל באודישנים. אני גם חושב שצ'ארלי היה עדיף על אנדי, לפחות מבחינה ווקאלית
אבל גם הקבוצה שדאני בחרה מאוד חזקה, העיקר שליאון בפנים. הקטגוריה של הבנות - אמילי היה צפוי לחלוטין, למרות שמאז האודישן הראשון לא היתה לה שום כמעט שום הופעה טובה, אבל חייבים מישהו בגיל 14 כדי להצדיק את השינויי שעשו בקטגוריות העונה. אלישיה נראית כמו ה"full package", גם מבחינת הלוק, גם מבחינת הקול. שרון הפגינה טעם רע במיוחד ובחרה בקימברלי. היא מעצבנת כמו קלי פיקלר שמנה. הקטגוריה של מעל גיל 25 - ניקי כמובן בפנים, אלא אם לואי רצה להתאבד. איקרו כמובן לא בפנים, יש גבול לכל תעלול (רק אצל שרון זה היה יכול להיגמר אחרת). בוורלי ודניאל לא ממש מעניינים. הקטגוריה של הקבוצות - פה גם היו הפתעות. היה ברור שהאח והאחות same diffrence בפנים. חשבתי שסיימון יבחר בגואסט, אבל הוא העדיף, את קבוצת הבנים שנבנתה בbootcamp, אני לא חושב שהם היו טובים במיוחד. מבין הקבוצות של הבנות היתה לסיימון דילמה בין קבוצת הפרחות (hope) וקבוצת הפחות-פרחות (w4) והוא בחר בפרחות
לפחות נפטרנו מאחת בגלל שיש לה עבר (הווה??) פלילי. העונה הקודמת של ה- X-Factor היתה מעולה והיו המון פיינליסטים פוטנציאלים, נראה שהעונה הזאת תהיה חלשה יותר. שבוע הבא אין פרק, ממשיכים בחזרות לקראת ההופעות עוד שבועיים.

E r u

New member
../images/Emo58.gif גם לעונה 3

עם כל האמת, ואני מדבר בתור אוהד מטורף של ליאונה לואיס - כשהאודישנים בשנה שעברה התחילו ועברו לבוט קאמפ וגם שחתכו לפיינל 4, לא הבחנתי בה ולא ראיתי בליאונה משהו מיוחד. היא גם לא כזאת בלטה בתוכנית הראשונה עם השיר של מאריה, אבל אז, לאט לאט עם התוכנית גדל הביטחון והבחורה הפציצה כמו דיווה שרק היא יכולה להיות וכיום לדעתי היא אחת החזקות בעולם, אז אל נא תקפצו למסקנות מהר מידי. אני רואה לניקי עתיד מדהים, קצת איפור, ירידה במשקל ולבוש מתאים - הבחורה יכולה להיות דיווה ברמות על, יש לה קול כל כך טוב. גם ליאון מהבנים פשוט מעולה, צובט לי בלבלב. השנה אני נורא אוהב את הקבוצות, נורא - רק מבואס ועצוב שסיסי נאלצה ללכת, זה כל כך ביאס אותי והוריד לי חתיכה גדולה מהקבוצה, היתה לה נוכחות להוצ'י מאמא הזאת. אני קצת מפחד שהאחים יהפכו למקדונלנד ברדרס, אם אני לא טועה כבר היו לנו עוד זוג אחים [נראה לי בעונה הראשונה] וזה לא הלך ממש טוב, אין להם הרמוניה מיוחדת בקול - ככה שלא התלהבתי, אך כמו שאמרתי למעלה - הכל יכול להשתנות עם הופעה מדהימה ושיר טוב. האקס פאקטור זאת התוכנית היחידה שאני רואה בנוגע לכישרונות שירה ואני מצפה לה כל שנה כמו מטורף, אין על התוכנית הזאת, פשוט אין.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 409 ../images/Emo58.gif

נממ.. סיימון הכי אכזב אותי בבחירות שלו. הייתי בטוח שהוא יעביר את גוסט.הייתי מעדיף את W4 על HOPE והאח והאחות לא באים לי בטוב. בדיוק את השלושה שהוא העיף העדפתי,למרות שהיה לי חלום של שלוש קבוצות בנים. שרון עשתה בחירה נכונה מאוד לדעתי. אלישיה היא בנתיים הפבוריטית הגדולה שלי.אני גם בעד אמילי.ולקימברלי יש קול טוב,נראה איך היא תמשיך. לואי גם עשה אחלה בחירה. מאוד רציתי לראות את בוורלי ודניאל [שלא עבר],אבל גם עם דניאל השני וניקי הוא בסדר גמור. אם דניאל שלא עבר היה עובר,הוא היה עוד אחד מהפבוריטים המובהקים שלי,חבל מאוד! ודני גם הייתה בסדר. איך היא לא העבירה את דומיניק?ממש לא ברור לי!ממש אבל! רידיאן הוא לא לתוכנית ואני לא חושב שהוא ישרוד הרבה ואם כן,על תקן המעצבן. לדומיניק היה יכול להיות עתיד ורוד מאוד בתוכנית. את אנדי וליאון אני מחבב. יללאה אלישיה,אל תאכזבי!

verdax

New member
../images/Emo58.gif NEWS/GOSSIP ../images/Emo58.gif

אני דווקא חשבתי שרידיאן נהנה מהעריכה שהוא מקבל
אם כבר villan אז עד הסוף, יש רייטינג גם לווילנס וגם ווילנס זוכים בקולות, כי אם נוריד ממנו את כל הדרמה, אז מה בעצם נשאר?? דאני הרי לא בחרה אותו רק בגלל הקול, אוליי אפילו *למרות* הקול (שלא מתאים לתוכנית, לא שהוא לא טוב). ומה הוא מתרעם מכך שהציגו אותו כנפוח ושחצן? הוא כל הזמן מדבר על כך שהוא רוצה לשיר ל"המונים" וכמה שהוא יותר טוב מכולם ויכול לזכות בתחרות, הוא רק שכח שה"המונים" גם צריכים להצביע. X FACTOR finalist Rhydian Roberts is furious at show bosses – for portraying him as a “pantomime villain”. The Welsh opera singer was so angry he didn’t turn up at the 12 finalists’ mansion – sparking fears he had quit the programme. Pals last night revealed Rhydian felt “stitched up” by producers. One friend said: “Rhyd is not happy about how he’s been made a laughing stock. “He feels he’s been unfairly edited to look like an idiot, whereas the others are given more sympathetic editing and a chance to tell their sob stories. He was talking about quitting over it.” Rhyd, 24, vanished and failed to appear at the London mansion last night after making it through to the final 12 on Sunday evening. X Factor bosses eventually found him – and persuaded him to stay. An insider said: “He’s going to try and get his real personality across on the live shows and hope people warm to him.” http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/article315996.ece

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif לאודישנים

ראיתי עכשיו את האודישן של ניקי ובואנה,בכלל לא זכרתי שזאת היא. היא הדהימה אותי לגמרי באודישן הראשון שלה ושכחתי ממנה לגמרי. לגמרי לגמרי מדהימה ואני מקווה שיצא לנו לראות ביצוע שלם שלה היא תפגין את היכולות והקול המדהים שלה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ועוד אחד ../images/Emo58.gif

גם את האודישן של ליאון ראיתי עכשיו ונזכרתי שמאוד אהבתי. אני לא יודע איך שכחתי אותם,אולי כי באדישנים המאוחרים לא הזכירו מספיק
אבל האמת היא שעכשיו אני ממש מרוצה מהבחירה של דני בליאון ומהבחירה של לואי בניקי. מאוד מאוד מחכה לראות אותם בתוכנית!

verdax

New member
../images/Emo58.gif

ניקי וליאון אלו שני האודישנים שהשאירו עליי הכי הרבה רושם וחיכיתי לראות אותם ב- bootcamp. ניקי שרה effortless לחלוטין שיר ענק של וויטני, כאילו זה הדבר הכי קל וטבעי בעולם. אהבתי גם את התגובה שלה כשאמרו לה שזה היה טוב ("really??" עם ידיים על הפה). ב- bootcamp זה לא ממש הצליח לה, אני מקווה שבעונה עצמה היא תספק את הסחורה. יש ב- youtube את רוב האודישנים המעניינים : ניקי - http://www.youtube.com/watch?v=Ju8QBT1UebE ליאון - http://www.youtube.com/watch?v=am5LubDrUMo

למעלה