Bow Wow2004

New member
המוות של פילאר ../images/Emo58.gif

כלום עדיין לא בטוח אבל בארה"ב ישודרו בקרוב הפרקים שפילאר לא מרגישה טוב, היא כל הזמן עייפה. לואיס מודאג ממנה ואז איב מבשרת לפילאר בשורות מאוד קשות בנוגע לבריאותה. אני כבר מתאר לעצמי מה זה - כנראה שזו אותה מחלה שממנה לא מבריאים. וכל זה בזמן שהלופז-פיצג'רלדס אורזים כי הם עוזבים את הבית שלהם. קיי מזמינה את מיגל שיעבור לגור איתה ועם טאביתה. בנוסף תרזה מאבדת משמורת (custody) על הבן שלה לשנה. היא מגלה שגוון מתכננת לאמץ את הבן שלה, מתקיפה אותה ומאבדת משמורת על ליטל איתן לנצח. היא מחליטה לחטוף את הבן שלה ולעזוב את המדינה (ייפי!).

../images/Emo12.gif מה?!

מסכנה פילאר!!!
ולגביי ת'רזה אני שמחההההההההההההה!!! ישששששששש גוון שולטת
עשית לי ת'יום

חחחח../images/Emo58.gif

את דומה לפלולה???מה? גם אני הייתי מעדיפה את תרזה! ולמה גוון רוצה את הבן של תרזה? הוא לא של איתן??אז מה הקטע.. נגיד אימא של גוון זה יותר הגיוני... כי היא אישתו של ג'וליאן וזה הבן של ג'וליאן... ואם מישהו יודע... אז אייבי תהיה עם סם? אחרי שג'וליאן יתגרש ממנה כדי להתחתן עם רבקה?.???

פחחחחחחחח

וכאילו שתרזה הייתה לוקחת אותך............. פחחחחח אנשים "אוהב לנצח" זה אח שלי והוא ממש דפוק לא להתעסק איתו

LauraLF

New member
ספויילר

האם זו רק אני או שכל הלו"פ נעלמים לאט לאט?!? מיגל עוזב את הסדרה.. תרזה עוזבת את הארץ.. פילאר עומדת למות... מה ישאר? לואיס פלומה ואנסטופידו? וגם ככה כנראה שגאלן עוזב אז....

Bow Wow2004

New member
אבל גם נזכרתי ../images/Emo58.gif

שקראת שפילאר איכשהו התמכרה למשככי כאבים או משהו בסגנון אז קחו את המוות שלה בערבון מוגבל.

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אני הבנתי שיש לה מחלת דם כלשהי,אבל לא הייתי מהמר על כך שהיא תמות,השחקנית חתמה לא לפני זמן רב על חוזה חדש

I n n u e n d o

New member
מדברים על חוזים

גלן גרינג חתם על חוזה לשנה נוספת
כנראה שהמפיקים לא יכולים להפסיד רייטינג

shuis4ever

New member
../images/Emo127.gifקראתי.

איזה אושר! להעיף את גרינג זה למחוק את רוב הצופים ולהרוס את הרומן שעומד בבסיס העלילה. הם לא יכולים להרשות לעצמם את זה. NO SHUIS = NO PASSIONS

למעלה