דuדu

New member
../images/Emo58.gif

לא ידעתי אם לנצל"ש או לא אבל בכל זאת החלטתי לפתוח שרשור חדש כי גם ככה לא פותחים פה הרבה שרשורים בזמן האחרון....
עונה 8/7 ראיתי את העונה השביעית ואת העונה השמינית ולא הבנתי איך סקאלי נכנסה להריון?? אם הבנתי זה קשור איך שהוא לעונה השניה (החטיפה שלה ) אבל בכל זאת הייתי שמחה אם מישהו היה יכול להסביר לי. נ.ב. רציתי לדעת אם אתר של תיקים באפלה בעברית (ראיתי כמה הודעות למטה שעומדים לפתוח אחד)?? ואם יש מה הכתובת??

LoLo16

New member
אני רוצה לפתוח אתר,

וכבר יש לי את העיצוב שלו והכל, אני רק מחכה לראות אם אני אוכל לקבל את כל החומר שכבר קיים.
בקשר להריון של סקאלי- (אם הבנתי נכון) כשהיא נחטפה בעונה השנייה, הביציות שלה נלקחו ממנה כדי לערוך כל מיני ניסויים איתן. כתוצאה מכך היא לא יכלה להיכנס להריון. אני לא זוכרת בדיוק איך, אבל נוצר מצב בעונה השביעית שבו היא יכלה להיכנס להריון והיא ביקשה ממאלדר תרומת זרע, שבסוף לא נקלט- וזו הייתה ההזדמנות האחרונה שלה. כשהיא אמרה את זה למאלדר הוא אמר- "Never give up on a miracle" (
) זה היה פלאשבק של סקאלי בעונה השמינית (הפרק Per Manum), ואחרי הסצינה הזו ראו אותה מחזיקה את הבטן שלה. מסתבר שמשהו קרה באותו לילה שגרם לה להיכנס להריון. לפי ההתנהגות שלהם בסוף עונה 7 ובמיוחד ברקוויאם, אני מניחה שזה היה בדרך המסורתית

hrgo

New member
אני יכול לעזור לך בתוכן לאתר

שלחי לי מייל ונדבר

scoutlavie

New member
תשובה....

כדאי לך לפנות לפרק מספר 7 בעונה 9 בשם"תבטח באף אחד", שם יש את התשובה , לא הייתי רוצה לספליר אותך, בו רק נגיד שהרבה מהתיאוריות שחשבו במשך מלא זמן, כולל אנוכי התבררו כלא נכונות. כדאי לך לזרוק לפח כל מה שכריס קרטר אמר על רומן ביניהם וללכת לפי האינטואיציות .... לגבי אתר בעברית, היה של ירעם אבל הוא נסגר. נדמה לי שהוא ואורית עובדים עכשיו על אתר חדש.בכל מקרה יש כמה אתרים מעולים באנגלית.

"תבטח באף אחד"? ../images/Emo58.gif?

זה הפרק עם המצלמות? שסקאלי מגלה שעוקבים אחרי החיים שלה בעזרת מאות מצלמות ומכשירי מעקב?

למעלה