m a y a 12

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי אז אני באתר של טופ מודל עונה שלישית ואני בשוק מכל המכוערות חח.. אמנדה נראית חמודה אבל היא לא יפה חוץ מהעיינים שלה ישר נדלקתי על אווה.. יש לה יופי ממש יפה ומיוחד.. ועל יאיא שליייייי איזה כוסיתת י'אללה.. כיף לראות דברים לפני שהם מגיעים.. אבל זה לא אותו דבר כמו לראות בטלויזיה וזה לא הורסס חח

m a y a 12

New member
אוקיי מה הקטע??../images/Emo58.gif

מי זאתת?!!!!!! ולמה יש לה גשרר גד..?!?!?

m a y a 12

New member
חחח נכון אווה מהממתת!?!?../images/Emo58.gif

ממשש ממש ממש יפהה ומיוחדתת ממש הגיע לה לזכות.. יש לה אף סולד מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והיא כוסיתת חבל על הזמןןן.. ממש הגיע לה לזכות?!?! עושה באמת חשק לא להסתכל אהה?!? אבל זה יהיה יפהה כמו כל עונה.. חברה של אמא שלי בארצות הברית גרה..והיא גם רואה את הטופ מודל אצלהם איזה עונה 5 כבר..יאוו אני מתה..

m a y a 12

New member
האמתתת?!?! האמתתת?!!? האמתת?!?

ממשש לא אהבתיי את אמנדהה רק העיינים יפותת יש שם כמה יפות.. אבל לא משהו מיוחד..

ממש תודה רבה לך

הרסת לי את הצפייה עכשיו בעונה השלישית!!! קשה לך לרשום בכותרת של ההודעה שלך שזה ספויילר?!??! בשביל מה את כותבת מי ניצחה?!?!? סעמקקקקקקקקקקקקקקק תודה רבה לך

yaya1989

New member
לא יודעת למה התכוונת אבל שירשרת להו

להודעה שמסומנת כספוילר!!!

LGOETA89

New member
העונה הרבעית עוד לא התחילה בארה"ב

היא מתחילה ב-2 למרץ...

כן גמלי הן עשו חשק לא לראות

מכוערות כולן...הרוב...דווקא זאתי שזכתה באמת הכי יפה שם אבל התסרוקת זוועתית סורי אני שונאת שיער קצר

נו בסדר

תבדקו די הרבה עמודים אחורה ותראו בפעם הראשונה ששמו תמונות של מתמודדות העונה השנייה. איככככככככככככ! לא זוכרים? תבדקו! יואנה עם קרה........שנדי עם שיער חום ומשקפיים.....קייטי עם שיער ארוך גם.............בתמונות האלה רק גנאשה הייתה יפה ונשארה! חכו תראו את העונה כמה פרקים ותראו שהרוב שם ממש יפות.

P a r i s

New member
אם אני לא טועה... !ספויילר!

היא הורדיה את הגשר והיא ממש כוסית והיא גם יפה...

למעלה