D4Ever

New member
../images/Emo58.gif

פרקים 10+11 של סאמרלנד: שוב פעם אני מזכירה
10: The Space Between Us GROWING UP IS HARD TO DO - When a group of older surfers convince Bradin to make his own decisions, he rejects Jay's parental opinions and humiliates Erika in the process. Meanwhile, when Nikki's poem is chosen for publication and she is asked to read in front of an audience, Amber offers Nikki alcohol to steady her nerves. After learning of Bradin and Nikki's troubles, Ava returns home from her European business trip. 11: Safe House C. THOMAS HOWELL AND DANIELLE PANABAKER GUEST STAR IN AN EPISODE THAT ADDRESSES ALCOHOLISM AND VERBAL CHILD ABUSE - Nikki and Cameron end up in the police station when Cameron's dad is taken in for a potential DUI. Nikki then discovers that Cameron may be living in an abusive household, and that his dad may be an alcoholic. Meanwhile, Bradin goes on a date with his friend's sister Faith, Jay pursues a single mother and Ava asks Johnny to move back into the house. סי.תומאס הוואל (זה אבא של כמרון בסדרה), דניאל פאנבייקר זאת אחותה הגדולה של קיי (ניקי). ~מידע נוסף יגיע בהמשך~

נופר 247

New member
נכון...עדיף לראות את זה בעיניים

עוד מעט נדבר על הפרק ה-9 ...ועכשיו גם האמיול שלי התקלקל אז אני צריכה לחכות...עד שישימו לי חדש...

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

זהו הפרק ירדדד הסתיים עכשיו אחרי הבגרותתת ככה בלילה אני אראה ואגיבב יום טוב ובהצלחה למי שנבחן בתנ"כ

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

אני בהלם!!!!!!!!!!!!!!1 אחד מהפרקים העצוביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
טוב אני כותבת ספולירים זהירותתתת
יוואו איזה פרקקקקק כמה בכי!!! איך אני שמחה שסוף סוף ג'י וברידן השלימוווו איזה מסכן קמרוןןן (למרות שהסיפור של האבא שמכה מוכר וידוע--נדוש) אני ממש אהבתי הפרקק ואתה הלוק החדש של נוו איך קוראים לו הילד הקטן .... בכל מקרהה שווה היה לחכות!!! עצובבבבבבב

מיטל101

New member
אני לא מוצאת את הפרקקקקקקקק

אני רוצה סאמרלנדדדדדדדדדד ואת יכולה לפרט קצת יותר בבקשה?

dalida1988

New member
כתבתי הרבה בבקשה תגיבו!../images/Emo58.gif

חחחחח כן בכיףף
טוב אני מתחילה לספר אני לא אהרוססס
התחלתי:
הפרק מתחיל שכולם שמחים.... אווה במילנו(השקת בגדים) ג'י ובריידן הם בהוואי (לגלישה ולצילומים לפרסומות של ברידן) פתאום כל אחד מהם מקבל טלפון מסוזנה שאומרת שקרה משהו נורא!!! אתם לא חייבים להמשיך לקרואאאא
מונה מתה.....אז כל אחד מהם לוקח טיסה בחזרה הביתה... כולם מספיקים להגיעע לפני שהלוויה מתחילה וג'וני כבר חושב שאווה לא תגיע....ואז היא מאחרת רק בשנייה ורואים את המבטים שלהם!!! אחרי ההלוויה כל אחד עסוק בשלו... וקובי רוצה שאווה תחזור למילנו והיא מסרבת לו(עוד פעם שמה את ג'וני לפני העבודה) היא הולכת לבקר את ג'וני בבר שלו והם כמעטטטטטטטט מתנשקים אבל לא...כי בדיוק יש טלפון... (העורכת דין של מונה התקשרה להגיע לו שמונה העבירה את הבר לבעלותו) וככה היא חוזרת הביתה לארוזז ובאה להיפרד ממנו ערב אחרי והם מתחבקים!! ויש ניצוצות באוירר אבל ג'וני לא ממשש אומר לה שהוא רוצה שהיא תשאר אז היא לאחר הרהורים רבים לוקחת את הרגליים שלה והולכת... ברגע שהיא עולה למונית היא מבקשת מהנהג לעשות עצירה בבר של ג'וני (שדרך אגב הוסיף את השם של מונה) אבל ג'וני לא שם כי הוא בדיוק בא לבית של אווה.....ככה זה מסתיים במהלך כל הסיפור של אווה וג'וני ג'י וברדיין מתווכחים עם חברת פרסום כי הם רוצים שג'י יפסיק להיות המארגן של בריידן אבל בסוף הכל מסתיים טוב כי ג'י מוצא לבריידן מארגן שהוא אוהבבב ורוצהה והוא גם ישתתף בהחלטות לגבי ברידן...
כמובן יש את הסיפור של ניקי וקמרון..סיפור עצוב :( כי ניקי חוזרת מקנזס וקמרון לא מתייחס אליה יפה ..הם קבעו פגישה והוא מבריז והיא חושבת שהכל בגללה והוא צועק עליה להפסיק להיות מרוכזת כל כך בעצמה כי זאת לא היא.... והוא לקראת הסוף נשבר ומספר לה
בטוח רוצים לשמוע??
שאבא שלו שותה ומכה אותו לפעמים....והוא מראה לה את הכחול שיש לו ביד..ומשביע אותה לא לספר לאף אחד והיא מבטיחה....והם מתחבקיםם זהו זה בעיקקרוןןןן כתבתי הרבה בבקשה תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!

מיטל101

New member
../images/Emo58.gif

או מי פאקינג גאדדדדדדדדדד.... מונה מתה?אמא...איזה עצוב... אני ממש מחכה לראות את הפרק... אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום....איזה פרק יפההההההה..... תודה רבה על הפירוט

Rachel47

New member
ואיייייי אני מתה כבר לראות ../images/Emo58.gif

+
מונה מתה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה
יווואוו הסיפור עם קמרון גם נורא עצוב מה עם אריקה
לא רואים אותה

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מונה מתה מתאונת דרכים...(אם אני לא טועה) ואריקה רואים אותה כמובן בינה לבין בריידן זה נגמרררר והיא עוזרת לו ולג'י בכל הקטע של המארגנים...והפרסומות גלישה

Rachel47

New member
עאהעהאעהעהאהאאה ../images/Emo15.gif

הפרק לא יורד לייייייייייי

מיטל101

New member
יואוווווווווו

לי הוא בכלל לא מוצא את הפרק...יש לי עד פרק 8 באימיו**

0Twisted Angel0

New member
אז ככה../images/Emo58.gif

הפרק רובו היה מאוד עצוב
היה פרק מאוד נחמד, אבל היו פרקים יותר יפים מזה. הקטע של כרמן ואבא שלו היה לא צפוי ולא נחמדה, נראה כאילו באמת כולם התבגרו...ואגב אני היחידה שלא ידעתי שהם נסעו לקנזס?!

נופר 247

New member
סוף סוף ראיתי!!!../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

סוף לאחר ימים של צפייה וחוסר סבלנות מטורף אני ראיתי את הפרק...אני מודה התגעגעתי לסאמרלנד...נתחיל מג'סי (
) כל הצילומים האלה מסביבו הזכירו לי שככה זה החיים שלו גם באמת...הוא היה חמוד הפרק איך הוא לא ויתר על ג'יי..!! כל הכבוד לוותר על דבר כזה זה קשה..רואים שהוא אוהב אותו...נמשיך לאווה וג'וני..הזוג המושלם כל העונה הראשונה לא היה בנייהם כלום כמעט ועכשיו אנחנו רואים איך הם לאט מתקרבים אבל הם מפחדים הם מפחדים שהם יפגעו אחד בשני הם תמיד מגיעים לנוקדה הזאת ואז פשוט מתרחקים.. חבל... עכשיו לניקי וקמרון..זה לא כזה חמור..אני ציפתי למשהו יותר גדול יותר בומבסטי ולא סתם טונה איפור על היד...אבל הם היו מזה חמודים בסוף שאווה הלכה איך שהם התחבקו....ובסוף איך שדאריק (תכף אני ירחיב עליו) "אמר עכשיו פספסת אותה"...נכון בכל כך הרבה מובנים. דאריק- עכשיו דאריק ניהיה תופעה..מוזר לאללה השער שלו ממש לא יפה לא אהבתי..חבל איפה הילד המתוק הזה שרצה לשלוח מתנה לאימא שלו ליומלדת שלה לגן עדן..עכשיו יש לנו בהסדרה איזה פריק קטן שחושב את עצמו יודע ליעעץ וגרם לג'וני לבכות...להרגיע עם דאריק ד-ח-ו-ף-! זהו..יצא דיי הרבה לא?

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

למה דווקאאאא בפרק הזה אהבתי את דאריקקקקק הוא מתוקקקקקק
הוא גם הרבה יותר יפה ככה סוף סוף עושים משהו עם התדמית המעצבנת של החננה המצוי!!!

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

חחחח לספר לך???
נו נכון ג'וני פתח בר..?המקום שהוא פותח שייך לאשה אחת שקוראים לה מונה...הם מתאהבים..בלה בלה בלה אם אתה רוצה עוד פרטים ואת הסיפור המלא תגיד לי פשוט כרגע אני סחוטהה

למעלה