.......

אל תקראו את ההודעה שמעלי

היא תהרוס לכם!!! בגלל זה אין נושא וכלום... קיצר אל תקראו- זה הרס לי חבל שזה יהרוס גם לכם1!!

נכון, היא הייתה צריכה להבהיר בכותרת

שזה ספויילר ממש רציני שיכול להרוס להרבה מאוד אנשים... ולכתוב שרק מי שרוצה לדעת שיגלגל למטה ואז לעשות ורק פה לכתוב או משהו כזה ...

taliush166

New member
../images/Emo58.gif יש פה ספויילר

מה??????
הוא הבן של כריסטיאן?? מאיפה את יודעת? מתי מגלים את זה??

coralulu

New member
לי זה לא הרס כלום...

לא שידעתי את זה מקודם...אבל איזה אדייררר זה!

Rachel47

New member
איך את יודעת שזה לא הרס../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

זה באמת ענקקק אבל אני כועסת על עצמי שקראתי תחשבי זאת אחת ההפתעות היותר גדולות בקשר לסדרה... והייתי שמחה לגלות את זה לבד ולהיות מופתעת... בלע עכשיו הרסתי לעצמי
..יופי רחלי

b u s t e d

New member
לא הייתי צריכה לקרוא את זה.. ../images/Emo109.gif

למרות שזה דווקא כן צפוי

Tinkerblack

New member
זה היה נראה קצת הגיוני שדבר כזה

יקרה בגלל כל הממסתוריות שהוא רוצה כל המזן לקחת אותו וכל זה וגם שהיה קטע בין הבלונדה יוו יש לי בלאק אוט בשמות לבין כריסטאן

Rachel47

New member
כן זה היה טיפה ברור ../images/Emo15.gif

אבל כנראה שלאט לאט העלילה תתפתח ואז זה יהיה אפילו יותר ברור ועדיין יותר מפתיע.. בכל מקרה סדרה גאונית..עכשיו אני יותר בטוחה

saray1111

New member
../images/Emo58.gif האמת היא

שזה היה צפוי כי היה בינהם משהו וכריסטיאן כל הזמן אומר שהוא אוהב אותו כמו הבן שלו ואז ג'וליה עושה פרצוף מפחיד ומעבירה נושא...

darklighter

New member
גם אני חושבת ככה../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

+
למרות זאת הספוילר הרס לי
(קראתי את זה קודם בשרשור של הפרק שלא היה מסומן ספוילר)... רואים שג'וליה בפאניקה כל הזמן שהיא רואה את מאט עם כריסטיאן...

or141

New member
ומאט יודע על זה?ושון יודע?

מאט ושון יודעים שמאט הוא הבן של כריסטיאן?? ומה שון יעשה אח"כ?{אחרי שהוא יידע}? ולמה לא מראים את הבת של שוןואישתו? ואיך ומי יגיד את זה לשוון? רואים שהוא דומה לו בתכונות שלו, ויותר מחובר אליו תשובות מהר... רק שבוע שעבר התחלתי לראות אז אני לא כל כך בעניניים אז אני אשמח אם מישהו יסדר לי קצת את הראש.

למעלה