ניראל וקריסטין בגמר... בדוק.
כ כוס דיאט קולה New member 4/2/06 #13 תודה. ואני בטוחה בקשר לקרן בקשר ל2 האחרות אין לי מושג אבל קרן בטוח בגמר...
מ מאי פריצנוולדן New member 1/2/06 #3 איפה בדוק בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הסבירי את דברייך...
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 2/2/06 #7 תגידי מאיפה לך ואז נדע אם זה באמת בדוק.. כל פעם אתם אומרים על בנות שונות שהן בגמר.. תפסיקו להגיד סתם כי זה לא עוזר
תגידי מאיפה לך ואז נדע אם זה באמת בדוק.. כל פעם אתם אומרים על בנות שונות שהן בגמר.. תפסיקו להגיד סתם כי זה לא עוזר
ל ליאתוש כפרה New member 3/2/06 #8 שלישית הגמר../images/Emo58.gif ניראל,קריסטין ומימי. וזה ממקור ראשון.
T TINKERBELL 15 New member 3/2/06 #10 נראה שאת צודקת ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif חברה של חברה שלי היא בת דודה של מי שתעוף בפרק הבא (אהמ, נטלי) ובהתחלה אמרה ניראל מימי וקרן ואז ניראל קריסטין ומימי...
נראה שאת צודקת ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif חברה של חברה שלי היא בת דודה של מי שתעוף בפרק הבא (אהמ, נטלי) ובהתחלה אמרה ניראל מימי וקרן ואז ניראל קריסטין ומימי...
• •••SeXy BoY••• New member 4/2/06 #11 טעות../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif אני מכיר אחת שנמצאת בתחרות.. והיא אמרה לי שהשלוש: ניראל אליסיה מימי קריסטין עוד שבועיים בערך עפה..
טעות../images/Emo58.gif../images/Emo87.gif אני מכיר אחת שנמצאת בתחרות.. והיא אמרה לי שהשלוש: ניראל אליסיה מימי קריסטין עוד שבועיים בערך עפה..
ה הילה פורת2 New member 4/2/06 #12 מי שצריכותלהיות בגמר הן: ששרון= אם היא תלמד ללכת קרן מימי.. ואם יש עוד מקום אז ניראל...