../images/Emo17.gifרופא להשכיר.
מילות מפתח: כאב, להשכרה, מלכותי. אממ אני כותבת בקטנה על הסדרה. רופא מעולה שעשה טעות קטנה פוטר מבית החולים ויצאה "לחופשה" שם אחיו מעודד אותו ששם הכול יתחיל מחדש. עכשיו, כשהוא שם הוא הפך לסלב בעצמו, כול אחד רוצה שהוא יבוא ויעזור לו ברפואה. מה שידוע שם, זה רופאים להשכרה לעשירים שהם באים לביתם ועוזרים להם. עכשיו הוא הפך לאחד מהם רק שהוא עושה זאת בדרך אחרת ועוזר גם לאנשים שאין להם את הכסף. בקיצור, הוא עוזר לכולם!
אני ממליצה, הנה כמה פרטים ותקציר. אני חייבת לציין שזה קומדיה אם עוד הרבה דברים כמו מתח.P: ז'אנר: קומדיה. שפה: אנגלית. מדינה: ארה"ב. במאי: ג'יי צ'נדרסקר, גייס אלכסנדר, מייקל וו. ווטקינס, קן גירוטי, אריק לניווויל, קונסטנטין מאקריס, בראונון הוגס, דון סקרדינו, דני גורדון. שחקנים: פאולו קוסטאנזו, מארק פיורסטין. חברת הפקה: Universal Cable Productions, Prospect Park, USA Network. תקציר:הנק לוסון הוא רופא צעיר במסלול המהיר להצלחה, עד שהוא מואשם במוות של אחד מנאמני בית החולים. בעידודו של אחיו הצעיר, איבאן, הנק מסכים, בחוסר רצון, להפוך "לרופא להשכרה" לעשירים והמפורסמים שמבלים את חופשת הקיץ שלהם בהמפטונס. אבל האם הוא יהיה מסוגל לטפל בכל המטופלים העשירים שלו ועדיין לשמור על שתי רגליים על הקרקע? טיילור: http://www.youtube.com/watch?v=kaXWrVH1GMY