אמת או שקר - עונה 1 שבוע 1

DeathK

New member
../images/Emo59.gifאמת או שקר - עונה 1 שבוע 1

שבת שלום לגולשים ולגולשות
בפינה זו, אחת לשבוע, אני הולך לפרסם 10 עובדות. חלקן נכונות ומן הסתם חלקן לא נכונות.
התחרות הזאת הולכת להימשך 10 שבועות כל עונה, כך שכל שבוע יצטברו נקודות לכל המשתתפים, ובסופה אני אכריז על מנצח שיקבל פרס שווה מתנת תפוז.
אני כמובן לא ישתתף, לצערי, אך אשמח אם כל אחד ואחד ממכם ינסה את מזלו וישתתף. בפעמים הבאות בהן אני אפרסם את הפינה, אני אתן תמונת מצב של נקודות של כל גולש\ת וגולש\ת ואפרסם כמובן שאלות נוספות. לפני שתענו אני אבקש מכל אחד להקדיש מעט זמן לקרוא את החוקים של הפינה. ישנם מספר חוקים שאבקש ממכם לעמוד עליהם בכדי שתהייה תחרות הוגנת וכמובן כל אחד ממכם יוכל להשתתף בצורה הנוחה ביותר: 1) את התשובות לתחרות תשלחו לי במסר אישי או במסנג'ר - [email protected], אין לשלוח תשובות פעמיים. 2) כל התשובות ינתנו החל מהיום - יום שבת עד ליום חמישי ולא מאוחר יותר. 3) כל אחד ששולח לי תשובות במסנג'ר או במסר אישי, יפרסם תגובה ובכותרת יגיד ששלח (ואפשר לתת הערות לגבי השאלות אך בלי לפרסם תשובות). 4) כאשר אני אבדוק תשובות של גולש\ת, אני אגיב לו פה בפורום (אם הגולש הצליח במיוחד אני ארמוז לו
). 5) כל תשובה נכונה מזכה את העונה בנקודה אחת, אך בכל פינה אני אפרסם שתי שאלות בונוס, שכל אחת מהן שווה נקודה נוספת. בסה"כ כל שבוע יהיה ניתן לצבור עד 12 נקודות. 6) זאת הפינה היחידה שאבקש ממכם לא להגיב לי אישית (אלא אם כן אני הגבתם ספציפית לכם), או לגולשים אחרים, כך שיהיה סדר ואני אוכל בקלות לזהות למי בדקתי את התשובות וכמובן שלא יהיו אנשים שקיפחתי. השאלות השבוע ברמות קושי שונות ומגוונות, אם יש לכם שאלות לפני שאתם עונים לי, אבקש ממכם לשאול אותם במסר פרטי או במסנג'ר שפירסמתי וגם כתוב לי בחתימה. ועכשיו לשאלות
: - אמת או שקר?
בארט מכר את הנשמה שלו בשביל לקנות חוברת קומיקס.
לברנז יש ילד בשם לארי.
השם האמיתי של הבחור מחנות הקומיקס הוא ג'ף אלברטסון.
ג'יי לנו מעולם לא כתב רעיונות או תסריט לתכנית.
בארט רשם בעבר על הלוח - "Adding "just kdding" doesn't make it okay to insult the teachers"
החברה הראשונה של מילהאוס הייתה ליסה סימפסון.
כאשר המשפחת טיילה במצרים, גמל ירק על סלמה. (אחותה של מארג').
בעברו המנהל סקינר היה שחקן.
פלנדרס השקיע את כל החסכונות שלו בשביל לפתוח חנות בקניון.
מאט גרוונינג, בחר את שמות משפחת סימפסון, לפי שמות בני משפחתו - מארג' על שם אימו מרגרט, הומר על שם אביו הומר, ליסה על שם אחותו ליסה ומגי על שם אחותו מרגרט. שאלת הבונוס היא (השאלות בהן יש את האייקון
): מאיזה עונה ואיזה פרק לקוחה השאלה? (לא בהכרח אומר אם היא נכונה אם לא -ואם לא, בפרק מצוייה התשובה הנכונה). בהצלחה לכולם
שבת שלום ושבוע טוב
אוהב, תומר

DeathK

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo45.gif בדקתי - את לא שלחתי לי תשובה אחת

לגבי "לברנז יש ילד בשם לארי" אם תוכלי תשלחי לי במסר חבל להפסיד ניקוד

DeathK

New member
../images/Emo59.gif מכיוון שאני לא רוצה לכתוב מחדש

היו לי טעויות שניר ציין וצריך לתקן 6) זאת הפינה היחידה שאבקש ממכם לא להגיב לי אישית (אלא אם כן אני הגבתם ספציפית לכם), התכוונתי אלא אם כן אני הגבתי לכם ספציפית - והכוונה לגבי הערות שנתתי וכו' אני כמובן לא ישתתף, לצערי, הכוונה אני לא אשתתף, טעות בהחלט שאני אשתדל לא לחזור עליה - עברית תקינה זה חשוב
בהצלחה לכולם
תומר

miokech

New member
אגב, לא כתבתי פרקים בשאלות בונוס כי...

לא ידעתי :) רק שכחתי להוסיף את זה במסר... :)

DeathK

New member
../images/Emo59.gif עדיין לא בדקתי-

אם את חושבת שאת יכולה לנחש או יודעת את השאלות בונוס אז תשלחי מסר נוסף! אני אבדוק יותר מאוחר.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif בשישי אני אפרסם תוצאות

ובשבת אני אשלח שאלות נוספות.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif כמובן ../images/Emo45.gif

בחוקים כתוב שכולם מוזמנים לשלוח עד חמישי. אז אין שום בעיה.. זה במיוחד לאנשים שומרי שבת ולמקרה שבנאדם בסופ"ש לא נמצא פה..

DeathK

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo45.gif נבדק.

דני הרגת אותי אתה חייב לי תשובות במיידי..

למעלה