באיחור קל
פינת מה אתם רואים?

DeathK

New member
../images/Emo59.gifבאיחור קל ../images/Emo13.gif פינת מה אתם רואים?

שלום לגולשים ולגולשות החדשיים והטריים
! הפינה הזאת בעצם מוקדשת נטו לסדרות טלוויזיה וסרטים שאתם בוחרים להציג השבוע. אתם מוזמנים לתת המלצות לסדרות טובות שאהבתם השבוע, או סרטים טובים שראיתם השבוע.
החוק שאני צריך להדגיש שהוא אחד מחוקי הפורום הוא שאין לתת קישור להורדה בלתי חוקית או צפייה ישירה בלתי חוקית דרך הפורום ובטח לא דרך הפינה.
מה שכן אפשרי ואף רצוי, זה לתת קישור לטריילר או קטע מהסדרה ביוטיוב או לסיקור כלשהו שאתם רואים לנכון
סוף שבוע נעים לכולנו!
תומר

Don Nirtin

New member
אוקיי. הסידרה שלי היא סקינס (Skins)../images/Emo226.gif../images/Emo87.gif

הסידרה מספרת את סיפורם של חבורת בני נוער לא מתפקדים בלשון המעטה. יש את טוני- החתיך הרע שלא אכפת לו מאף אחד, יש את סיד החבר הטוב של טוני שכולם כמעט לא ממש שמים עליו, יש את מקסי ההומו, יש את ג'אל הקלרינטית המוזרה, ויש עוד הרבה דמויות. הסידרה מורכבת מארבע עונות. בסוף העונה השנייה נפרדנו מהקאסט של שתי העונות הראשונות ובעונה השלישית יש גלרייה של דמויות חדשות, סיפורים חדשים, וממשיכים לחיות את החיים המטורפים של בני הנוער. אני במיוחד ממליץ על פרק 2 בעונה הראשונה- הפרק של קאסי. אני מאוד אוהב את הפרק הזה. טריילר כללי לסידרה ולעונה 1: http://www.youtube.com/watch?v=mlSaMD9Slio אני מזהיר- סקס, סמים, וכל מה שאתם לא רוצים יש בסידרה הזו. אם אתם הולכים לקיים יחסי מין- קחו קונדום. אם אתם נתקלים בסמים- תגידו לא. אם אתם נקלעים לסיטואציה אלימה- תצאו ממנה. כל האחריות שלי באשר לנזק שאגרום לצופים בסידרה הזו הינה מקרית בהחלט
.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo45.gif סדרה מעולה!

ראיתי את עונות 2 3 4.. גם הקאסט הראשון וגם השני טובים במיוחד. בסה"כ סדרה ששווה צפייה מפתיעה לטובה למרות שהיא של בריטים
בסדר כל פרק מתמקד על דמות אחרת כמו שזכור לי.. ככה שאתם זוכים להכיר את כל הדמויות באופן פחות שטחי מבסדרות אחרות. בקיצור, סדרה מומלצת
שמח שזה הסדרה הראשונה שפרסמו (ומזל שהכרתי אותה חח)

Don Nirtin

New member
והיא משודרת עכשיו בש.ח ../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

אז אולי תוכל להשלים את העונה הראשונה
היום פרק 4 אאל"ט........... רק הבעיה שזה בשעה מחורבנת. 01:20 בלילה. מי השפוי שיראה סידרה בשעה כזו. ודווקא בריטיים טובים בטלוויזיה

DeathK

New member
../images/Emo59.gifיום אחד אני אשלים אל תדאג ../images/Emo6.gif

בריטים בינוניים לדעתי אבל זה כבר כל אחד וטעמו אני מתחבר יותר לאמריקאים שמפוצצים בכסף

Don Nirtin

New member
ד"ר הו ראית?../images/Emo87.gif

הם מושקעים מאוד מבחינת עלילה ואפקטים....... ואני רוצה שתשלים במיוחד את פרק 2 של עונה 1
זה של קאסי... פרק עצוב ומדהים בו בזמנית.

Tal Miller

New member
עונה 4 ממש ממש גרועה

זה התדרדרות חבל על הזמן. אם כבר עונות 1-2 מין עמוקות, ועונה 3 גם מאוד מפתיעה ומעניינת, עונה 4 זה פשוט אוסף הזוי וקצר של פרקים, שנגמרים במעשיות באלת בייסבול, דוקטורים פסיכופטים וילדים שבורחים מהכלא.

britmel

New member
ואווו נשמע מעניין

מחר אני אתחיל להוריד... :) ועוד בריטי ראררררר
על ההמלצה ניר :]

Don Nirtin

New member
כל כך מהר כבר ראית?../images/Emo87.gif

ונכון שהפרקים הכי טובים הם פרק 2 ו4?

britmel

New member
חחח עכשיןו סיימתי את פרק1

ומורידה את 2 ואז את השאר... כמה פרקים יש בעונה?

Don Nirtin

New member
11 פרקים../images/Emo87.gif

בריטי, מה חשבת. הם לא אוהבים עונות ארוכות כמו האמריקקאים

britmel

New member
חחח :) סבבה

אוח בריטיים...
כמו שאומרים הם עושים הכל קצר ולעניין :) :p

Don Nirtin

New member
יודע מה הבעיה?../images/Emo87.gif

זה קצר אבל לא מספק לגמרי...... תמיד רוצים עוד ועוד

Don Nirtin

New member
ושימי לב לפרק 2 עם קאסי../images/Emo87.gif

אחד מהפרקים הכי מדכאים בסידרה הזו ועם זאת הכי....... אופטימי. קשה להסביר את זה.

britmel

New member
אני לא אוהבת דברים מדכאים...

אבל אני אראהאותו.. כי זו סדרה בריטית ובשביל להגיב לך לראות ממה כ"כ התלהבת...

britmel

New member
מממ

the secret life of the american teenager :) סדרת דרמה אמריקאית מעניינת וקיטשית בו זמנית לדעתי *אם אתם אוהבים סדרות אמריקאיות* ממליצה :)

DeathK

New member
../images/Emo59.gif|כן אחת הסדרות שלא שמעתי עליה ../images/Emo6.gif

יש לך איזשהו סיקור ממקומות כאלה או אחרים (גם באנגלית וגם בעברית) שנוכל לקרוא עליה קצת יותר? תודה על ההמלצה

למעלה