בוקר טוב חבר'ה, תנו גז

GeForce 5

New member
../images/Emo59.gifבוקר טוב חבר'ה, תנו גז../images/Emo26.gif

אני חדש כאן מאתמול, שמתי לב שהפורום לא זז ממש, שלא רואים כאן את המנהלת שהיא בעצם ילדה בת 14... ושאתם מנסים להחליף את הניהול באחד החבר'ה כאן, זה חשוב מאוד שפורום כזה אכן ינוהל ע"י מישהו שיש לו זמן ורצון להשקיע, ואם אותו בחור אכן אחד כזה אשמח לתמוך בו, רק תגיד אח שלי
ועוד משהו, אני חבר בהרבה אתרים של פינק, ואחד הדברים הראשונים שיש לעקור מהשורש זה ויכוחים בסגנון מי יותר טוב רוג'ר או גילמור, או מי יותר נחמד ושאר ירקות. אם אתם רוצים שהפורום יצליח אין טעם להתערב בזה, דברו על מוסיקה נטו, תעדכנו במה שאתם יודעים, הופעות חדשות, DVD שיוצאים ודברים בסגנון, רק ככה ימריא הפורום. ואתמול הזכרתי שקניתי את ההוצאה המחודשת של Dark Side, אבל הפאקינג DVD שלי לא רוצה לקרוא את הדיסק, אני מצליח לשמוע אותו רק ב-CD אבל זה לא ב-Surround (הוציאו את זה בפורמט חדש SACD שרוב הכוננים עוד לא תומכים בו). אז אם מישהו כבר הספיק לשמוע ב-Surround אשמח לשמוע תגובות, שווה
בהצלחה...

meandmeandme

New member
אמממ... תראה...

קודם כל, אני הwannabe מנהל. דיברתי עם תפוז ומתישהו במהלך החופש אני צריך לסוע לרמת גן לראיון במשרדים של תפוז. אני לא יודע בדיוק מתי זה יצא לפועל. אבל אני ידאג לעדכן אתכם. דבר שני, הפורום בזמן האחרון דווקא זז בקצב שיחסית מספק אותי. אתה לא יכול לצפות ממנו לזוז כמו פורום סקס או משהו כזה כי בכל זאת. אנשים אוהבים יותר סקס מפינק פלוד
. פינק פלויד זה להקה עם יחסית המון מעריצים, ובהשוואה לפורומים אחרים של להקות שנפרדו מזמן אני חושב שהפורום הזה מתקדם לא רע. אני מודע לעובדה שהוא יכול להיות יותר, וכמנהל אני מתכוון לדאוג שהוא יגיע למקסימום היכולת שלו. (אני מרגיש כמו מועמד לראשות ממשלה, רק בלי השחיטויות)

למעלה