הטופ מודל הבאה,עונה 8-פרק 5

NP16

New member
נכון היא די דומה לרנה פה?

תמונה מעולה כמובן.

Nataly B

New member
אין מילים!

רואים שהיא חשבה על כל חלק בגוף שלה ובגלל זה התמונה נראית אמתית כ"כ.

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif מושלללללמתתתתת

היאא אחתת היפווווווותתת והשופטיםםם? סתםם נטפלייייםםם עאלקק ביימו אותהה ישש לה כלל מה שצריךך להיותת טופפ מודלל שיפסיקוו להטנפללל ליפותתת

yyoossii111

New member
כ"כ חבל שהעיפו אותה!!!

היא הייתה הפיבורטית שלי !! חחחח גם במפרץ האהבה העיפו את דנה - גם הפיבורטית שלי

NP16

New member
ועוד מול דיון!!!!!!!!

פלישיה עולה עליה בעשרות מונים בכל דבר שרק אפשר לחשוב עליו! אם זה מראה,אישיות,פוטוגניות,עבודת גוף.. והקטע הכי מייאש בהדחה באמת אחת הכי לא מוצדקות-אם לא הכי זה שנדמה כאילו ג'יי כלל לא ניסה לכוון את פלישיה... ואף החמיא לה.. אני בטוח שאם הוא היה אומר לה שהיא נראית מתה מ-ד-י היא הייתה משנה את זה!!! ומה שהם ברברו שם שהיא שחצנית,שהיא סומכת על זה שהיא דומה לטיירה, כבר עבר כל גבול של שטויות במיץ

מסכימה../images/Emo45.gif

זה מזכיר את מה שהיה בעונה שעברה עם אייג'יי... לשתיהן היו תמונות פשוט מדהימות[!] שבוע אחרי שבוע ואז שבוע אחד של תמונה לא טובה וכבר הביתה. זה ממש דפוק! יש בנות שכל שבוע מוציאות תמונה בינונית ומטה ונשארות עד לחמש שש האחרונות אהמג'ידהעונה7אהמ

מסכימה עם הכל!

יש למישהו מושג אם היא המשיכה לדגמן אחר כך? כי היא באמת פיספוס... הבחורה הכי יפה העונה הזאת

השםם ישמורר למהה העיפוו אותהההההה???

לאא יכלוו להעיףף את שרהה???? סתםםם טיירהה מקנאתת מכלל מי שאומריםם שהיאא דומהה להה בהתחלהה לא סבלתיי אותהה אבל אחריי המייקאוברר++ התמונתת ספורטט שלהה היאא היתהה פצצההה והתמונהה ממשש לא גרועההה איזהה פאתטטט

למעלה