היה פיצוץ מחריד... לא רחוק מהבית שלי....
S ShirShir New member 29/9/06 #2 ../images/Emo59.gifהיה פיצוץ מחריד...../images/Emo5.gif לא רחוק מהבית שלי....
ה האהבה הישנה New member 29/9/06 #4 אמרו שזה חיסול חשבונות... של עבריינים יש גם כאלה והם נמצאים בכל מקום לצערי אין שום הבדל בדברים האלה כי בכל מקרה חפים מפשע נפגעים בשני המקרים האלה....
אמרו שזה חיסול חשבונות... של עבריינים יש גם כאלה והם נמצאים בכל מקום לצערי אין שום הבדל בדברים האלה כי בכל מקרה חפים מפשע נפגעים בשני המקרים האלה....
B Beigelman New member 29/9/06 #5 מתוך האמבולנס ידידה שלי שהגיע עם צוות מד"א אמרה שלא היה להם מה לעשות, פצועים קלים. היא רק נדהמה מהתווך שאליו החלקים הגיעו..
מתוך האמבולנס ידידה שלי שהגיע עם צוות מד"א אמרה שלא היה להם מה לעשות, פצועים קלים. היא רק נדהמה מהתווך שאליו החלקים הגיעו..
ר רועי גבאי New member 30/9/06 #15 אלכס רק לידיע לפי הגודל והכמות של החומר נפץ שנכנס בתוך המטן (זה יכול להיות גם מוסלק) בתוך רכב תופת או אפילו בתוך פחית של קולה.יש הדף גדול יותר תלי אם זה מטען גדול הוא קן או בתוך מבנה פתוח או סגור
אלכס רק לידיע לפי הגודל והכמות של החומר נפץ שנכנס בתוך המטן (זה יכול להיות גם מוסלק) בתוך רכב תופת או אפילו בתוך פחית של קולה.יש הדף גדול יותר תלי אם זה מטען גדול הוא קן או בתוך מבנה פתוח או סגור
ח חןשסק New member 29/9/06 #6 כן, הייתי בדיוק בקניון לקח לנו שעה לחזור הבייתה!!! אבל אמרו שזה פלילי, גם אין הרבה נפגעים וזה מזל
N NoWords New member 29/9/06 #9 גם אני בדיוק הייתי בקניון... יצאתי וכולם דיברו על זה. והיה פקק עצום בכל העיר.
ס סבינה89 New member 29/9/06 #3 פינת הכרמל והרצל מכונית התפוצצה, כנראה איזה ניסיון חיסול מהעולם התחתון... יש סביבות החמישה פצועים אם אני לא טועה...
פינת הכרמל והרצל מכונית התפוצצה, כנראה איזה ניסיון חיסול מהעולם התחתון... יש סביבות החמישה פצועים אם אני לא טועה...
L liavh New member 29/9/06 #13 גם אני שמעתי והרגשתי את הבניין רועד מהפיצוץ הספקתי לצלם מספר תמונות כמה דקות לאחר הפיצוץ
ר רויטל ולירון New member 30/9/06 #16 אני הייתי בבית עם הילדים ובעלי התקשר ואמר שאמרו שהיה פיגוע בראשון, הדלקתי טלויזיה ובדיוק התחילו את החדשות. מזל שלא היו יותר נפגעים , זה ממש נס לדעתי באיזור כזה ובשעה שזה קרה
אני הייתי בבית עם הילדים ובעלי התקשר ואמר שאמרו שהיה פיגוע בראשון, הדלקתי טלויזיה ובדיוק התחילו את החדשות. מזל שלא היו יותר נפגעים , זה ממש נס לדעתי באיזור כזה ובשעה שזה קרה