היום ב-
אנשים

../images/Emo59.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo83.gif

רוצים לזכות בכרטיס לפסטיבל סרטי הקולנוע הברזילאי הישראלי? בואו לפורום ברזיל ותרבות ברזילאית, כתבו מאמר קצר ותוכלו לזכות! כל הפרטים בפנים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=636&msgid=83045892
גרפיקאים מחוננים? מעצבים מלידה? אתם מוזמנים לנסות את מזלכם בעיצוב לוגו לפורום רמת השרון, ואולי תזכו בפרסים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=737&msgid=83153087
FLIX אחד לסיום: בואו לראות איך מעבירים את השימעמום בכיף http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=892519

האבק

New member
../images/Emo41.gif התלהבות קצרה! ../images/Emo41.gif

<התלהבות> אתמול הזמנתי שני ספרים ו-DVD הקשורים ל'חומריו האפלים' ואני מנצל את הבמה הזו כדי להתלהב
Inside His Dark Materials - דיוידי דוקומנטרי של שעתיים עם הרבה מידע בנוגע להשפעה על חומריו האפלים, על העלילה וכו'. בקיצור מדריך לסדרה - רק מלווה באפקטים מיוחדים, ראיונות עם פולמן ואיורים.
העולמות הקסומים של חומריו האפלים - זו סדרה של מדריכי ספרים שחלקה גם תורגמה לעברית כמו "העולמות הקסומים של שר הטבעות" "העולמות הקסומים של ג'י קי רולינג" וכו'. הסתכלתי על התוכן עניינים של הספר ואמרתי לעצמי שאני חייב לקנות אותו. פשוט סדרה של מאמרים מרתקים. אני מתכנן לתקצר את חלקם ולכתוב מהם מאמר משלי ולפרסם פה בפורום ובאתר, כך שכולכם תהנו מהספר
אוקספורד של ליירה - אם כבר אז כבר. למרות שזה ספר קצר ויקר אני חייב לקרוא אותו כבר. </התלהבות>

העולמות הקסומים של חומריו האפלים?

לא ידעתי שיצא גם אחד כזה. חשבתי שהשניים שתורגמו לעברית היו היחידים. יש לי את העולמות הקסומים של הארי פוטר והסדרה של העולמות הקסומים היא יפה. הייתי רוצה לראות את האחד של חומריו.

האבק

New member
כרגע הוא רק באנגלית

אבל אני מאמין שיתרגמו אותו בתקופת "בהלת הסרטים".

סביר להניח

האחרים היו חביבים לכל היותר, לא ממש מעמיקים, בעיקר פרטי טריוויה [שבחלקם לא ממש נכונים] והזדמנות לעשות כסף קל. מעניין אם זה על "חומריו" שונה...

Fairywitch

New member
אני אוהבת אותו../images/Emo45.gif

מצד אחד- הוא מאוד קולח, ברור ומרתק, ומצד שני הוא לא מפרט ולא מזבל את השכל- נותן לך את הרעיון הכללי עם נקודות, ואת השאר אתה יכול להבין לבד ולהפעיל את הראש (ולך יש ראש, לא רק כחול
) לראיה- העבודה+הרצאה שלי, שמבוססת על בסה"כ 3-4 עמודים שלו. את הדברים האחרים הוא מסביר בבהירות קולחת, וגם נותן הפניות ביבליוגרפיות מדוייקות ומסודרות. אני ממש מחכה כבר לתרגום

האבק

New member
אני מניח שיתרגמו אותו אחרי הסרט

כמו עם שרה"ט - אחרי ההיסטריה של הסרט הראשון תורגמו עוד ספרים של טולקין, תורגמו מלא מדריכים לספריו של טולקין ומדריכים לסרטים וכו'.

Fairywitch

New member
יאאאא../images/Emo2.gif איזה כייף לך../images/Emo70.gif

את "העולמות הקסומים של..." בטוח אקנה. יש לי את זה של הארי פוטר, והוא המקור לרעיון להרצאה שלי (תתפללו שהיא תתקיים
) איזה כייף לך
ספר לנו כשזה מגיע, ואיך הם

האבק

New member
ה-DVD כבר דרך

אבל *אחרי* שהזמנתי שמעתי שהוא לא משהו
העולמות הקסומים ואוקספורד של ליירה יגיע רק בסוף החודש לצערי
אני אלווה לך אותו כדי שתקבלי השראה גם להרצאה על 'חומריו האפלים'

skaramoosh

New member
../images/Emo12.gif יש העולמות הקסומים של חומריו???

*רצה לקנות* *לא מהספרייה כי הספרייה שלנו פתוחה תמיד בשעות שאני ישנה(או בימי לימודים בבית ספר* אני חייבת את הספר הזה

למעלה