הליין הכי מרתק

night mistress

New member
../images/Emo59.gifהליין הכי מרתק ../images/Emo59.gif

מה ליין העבודה הכי מרתק או הכי שובה מבחינתכם? אולי אני משוחדת אבל אני דוגלת בטיפול נמרץ כללי.. אקשן טוב, עדות לניסים (לא לעיתים קרובות אבל בכל זאת ניסים), עבודה מאומצת, צוותים מובחרים וכמובן אחריות ושותפות פעילה.. זו דעתי על המקום.. מה הכי מרתק אתכם? או באיזה תחום הייתם מעדיפים להתנסות?

../images/Emo68.gif אחורי עשרות....

כן אחרי עשרות שנות עבודה בט.נ. נשימתי, חדרי ניתוח, עבודת קהילה... אני חולמת על דברים אחרים: פיתוח תוכניות הדרכה, תוכניות לימודים, פיתוח פרויקטים, מחקר. הרבה ניסים לא ראיתי בשנותי, אבל נס או שניים החזיקו אותי לשנים רבות.

night mistress

New member
אהבתי..

לפתח תוכניות הדרכה ולהנהיג שיטות חדשות זה בהחלט חלום מתוק.. אבל מצד שני אולי אפשר להפוך את זה למציאות.. מה את עושה בנידון?

LuNaL

New member
אז ככה... יש שני דברים...

האחד, אם לא איכפת לך לענות באיזה בי"ח את עובדת
והשני, אומנם אני רק מתחילה אבל יש כמה ליינים שמעניינים אותי
טיפול נמרץ נשימתי
חדר מיון/טראומה
חדר ניתוח
יולדות
פגייה בינתיים זהו
תודה לאל שיש לי בערך עוד 5 שנים (?) עד שאני אצטרך להחליט על איזה כיוון אני הולכת וחוץ מזה תמיד אפשר לשנות

../images/Emo6.gif שאלת אותי???? לונל???

לא..לא אכפת לי בכלל... ולי יש עוד חמש שנים וקצת (הרבה) ואני יוצאת לחופשה ארוכה בקריביים או בבית אבות....

LuNaL

New member
ברבורה הבנתי שענית לי בציניות אבל..

השאלה הראשונה הופנתה דווקא ל night mistress. צר לי
אבל כדי לפצות אותך קבלי
לילה טוב

../images/Emo10.gif בחיי שלא ...

... עניתי בציניות... כבר מזמן (עוד מימי בט.נ נשימתי) הזמנתי MA2 על שמי ..כן אני יודעת שיש היום מכונות הרבה יותר מתקדמות.. והיום אני באמת באמת מחכה לחופשה האולטימטיבית בקריביים .... באמת באמת. ואל ה
תוסיפי בבקשה גם
אולי אני אתרצה... אלא אם כן את שולחת אותי לקריביים קודם..
יום מקסים לך

LuNaL

New member
מאחר ולקריביים

אני לא יכולה לשלוח אותך קבלי...........

LuNaL

New member
באמת ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

דווקא זה התחום שהכי פחות מושך אותי, ראיתי מה הלך במחלקה הגריאטרית בשע"צ (סבתא שלי הייתה מאושפזת שם) ולהגיד לך את האמת, כמה שזה יישמע מגעיל דיי התחלחלתי. אני ממש לא יודעת איך אני אחזיק מעמד בהיתנסות הקלינית שלי.
למרות שזה עוד הרבה זמן, יש לך איזשהן הצעות
טוב

night mistress

New member
פוריות..

חשבתי על התחום הזה לעומק עכשיו וזה באמת אחד התחומים הכי יפים שיש, אבל השאלה היא מה תפקיד האחות בהפריות.. מישהי יודעת?

למעלה