../images/Emo59.gifהמצאתי עוגה../images/Emo59.gif
עוגת גרבר טעימה להפליא
המתכון: 6 ביצים מופרדות כוס וחצי סוכר קליפה מגוררת של תפוז אחד מיץ של אותו התפוז חצי כוס שמן שאריות גרבר פירות (אני השתמשתי בחצי גרבר בננה, ועוד גרבר שלם של בננה ותפוח) בערך שליש כוס אלכוהול/ ברנדי (אני השתמשתי בליקר בננה) כפית קינמון שתיים וחצי כוסות קמת תופח אופן ההכנה: מקציפים את החלבונים, עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים את החלמונים, גרידת התפוז, מיץ התפוז, הליקר, הגרברים, השמן הקינמון. כל דבר בהדרגה. מוסיפים את הקמח. משמנים תבנית פלא (זאת עם החור באמצע), מחממים תנור ל- 180 מעלות. אופים את העוגה כ- 40 דקות עד שקיסם שננעץ בה יוצא יבש. יאמי! בתאבון!
עוגת גרבר טעימה להפליא