הסדרה פיוצ'רמה חוזרת לעונה שישית

DeathK

New member
../images/Emo59.gifהסדרה פיוצ'רמה חוזרת לעונה שישית ../images/Emo70.gif

שלום לגולשים ולגולשות היקרים
!
אמנם זהו פורום שעיקרו על 'משפחת סימפסון', אך הייתי מעוניין להקדיש הודעה לגבי הסדרה הגדולה שחוזרת לפעילות לאחר 7 (!!) שנים של הפסקה. קצת על על הסדרה פיוצ'רמה
:
פיוצ'רמה היא סדרת אנימציה קומית, מדע בדיונית, מבית היוצר מאט גריינינג (יוצר הסדרה הענקית שעליה בעצם מבוסס הפורום, 'משפחת סימפסון'
)
הסדרה בעלת אלמנטים דומים ואזכורים לסדרה 'משפחת סימפסון' ואף שאין בה דמויות מקבילות, ניתן לומר שהיא סדרת בת שלה.
הסדרה שודרה בין 1999 ל2003 והיו עד כה 5 עונות שכללו 72 פרקים ששודרו ברשת FOX האמריקאית (עד שFOX ביטלה אותה) אז למה בעצם אני כותב על הסדרה Futurama (פיוצ'רמה)? מכיוון שהסדרה חוזרת ובגדול לשידור העונה השישית שלה בתאריך 24.06.2010 (שזה בעצם עוד יומיים
) אני ממליץ לכולכם לראות את הסדרה, שמשודרת בערוץ ביפ למנויי הוט ובעבר שודרה ביס (והיא צפוייה לחזור לשידור - אם מישהו יודע יותר פרטים הוא מוזמן להוסיף) בערוץ star world. המשך שבוע נעים!
תומר

e t a

New member
../images/Emo118.gifשאלה למנהל הפורום..

מעבר לעלילה והדמויות עצמן, איזה שוני יש לדעתך בין הסדרות

DeathK

New member
../images/Emo59.gifשאלה ששווה לענות עליה ../images/Emo13.gif../images/Emo239.gif

היי דני
בסה"כ 'פיוצ'רמה' סדרה בעלת ותק קטן משל 'משפחת סימפסון', לא גורפת פרסים ומושרשת בתודעה של האנשים כמו 'משפחת סימפסון' המפורסמת. ניתן לראות את השוני במספר דברים שונים:
הסגנון של כל פרק ב'פיוצ'רמה' הוא יותר מתבטא משימה חדשה שיש לגיבורי הסדרה (שאף הם שונים באישיותם ובמבנה שלהם לעומת גיבורי 'משפחת סימפסון) ואילו ב'משפחת סימפסון' זה יותר מתבטא בתור סיפור חדש לגמרי.
המבנה והקשר בין גיבורי הסדרה בפיוצ'רמה הוא דומה אך שונה, גם בפיוצ'רמה יש קשר המזכיר קשר של אב ובן (פריי והפרופסר יוברט), אך אין באמת דמות המבטאת אישה (ניתן לומר בצורה שובניסטית מעט) כמו מארג'.
יש לציין כי מעבר לדמות של לילה ב'פיוצ'רמה' לעומת מארג' ב'משפחת סימפסון', יש דמיון מוחלט בין הדמויות בסדרה פיוצ'רמה, וגם על זה אני אשמח לפרט אם יידרש ממני
.
דבר אחרון שאני צריך לציין לגבי הסדרות, שהוא אולי הבולט והפשוט מכולם, הוא נקודת הזמן של העלילה, שב'פיוצ'רמה' העלילה ברובה היא בשנת 3000 (עם קפיצות קטנות לשנות ה2000) ואילו סימפסון יותר מתאימה את עצמה להווה (מלבד הטלוויזיה שיש להם בסלון כבר 21 שנים.. כאילו מה לעזעזל.. שיעבור לLED!
). מקווה שעזרתי לך
תומר

e t a

New member
../images/Emo118.gifתודה רבה על התשובה המעמיקה ../images/Emo13.gif

יהיה ממש נחמד אם תשים את ההודעה הזו בטאגליינס, כדי שגם בעתיד יוכלו להנות ממנה ^^

DeathK

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo45.gif אחלה רעיון! בוצע ../images/Emo13.gif

whitiger

New member
קשר של אב ובן?

חוץ מזה שהצעיר הוא המבוגר בקשר
אין ביניהם יותר מדי קשר, בכלל יוברט הוא דמות די לא משמעותית חוץ מלהכריז את המשימה ושאר יציאות תמהוניות..

DeathK

New member
../images/Emo59.gif הם גם קרובי משפחה..

בכל זאת פריי הוא קצת מתנהג כמו בארט ויוברט קצת כמו הומר.. מעבר לזה חסר קצת את הכימייה והקשר שיש במשפחת סימפסון ובזה אתה צודק.

Don Nirtin

New member
בגלל זה אמרתי שצריך../images/Emo87.gif

פורום לסידרות מצויירות למבוגרים
. אניוואי- סטאר וורלד כבר מזמן לא משודרת בשתי החברות. פיצ'ורמה אמורה לחזור בקיץ לערוץ YES STARS COMEDY כנראה. ואם כבר, את המאמר הזה אפשר לערוך ולשכתב ולקשט אותו באייקונים. וכמובן לסדר אותו שיהיה יותר נעים לעין. או- שאפשר להחליף לינק למה שענית עליו לדני.

DeathK

New member
../images/Emo59.gifבעקרון נתתי מענה קליל לקוראים

למי שלא הכיר את הסדרה באופן כללי (בלי לפרט על העלילה והדמויות שלה) והתשובה לדני הייתה כמובן בהנחה שהכירו את הדמויות.. מה שכן אני יכול לנצל את המאמר שציינת ואולי להשתמש בו להשוואה בין הדמויות של משפחת סימפסון. (אלא אם כן תהייה מועניין לעשות זאת בעצמך..
) כרגע אני מעדיף לעבוד בפורום על דברים יותר באופן כללי ובעתיד נפרסם את המאמרים המעניינים והמסוקרים טוב יותר, כאשר יהיה לי יותר זמן להתעמק עליהם.

Don Nirtin

New member
אני לא מכיר את שתי הסידרות מספיק טוב../images/Emo87.gif

ככה שאני אימנע

למעלה