הקורבן!

../images/Emo59.gif הקורבן! ../images/Emo123.gif../images/Emo88.gif

באיחור של כמה (המון) שעות. אז כן, סליחה על זה. בשבוע שעבר נחקרה לנו דניאל, WritingOnTheWalls ולפי בחירתה, הנחקר לשבוע הזה הוא (היא) - Beyond Redemption!
אל תשכחי לשלוח לי במסר את הנחקר הבא!
קדימה, תתחקרו בלי רגשות אשמה.

נוווווווועם!!../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

הההההההההההההההלו. מה נשמע? מה העניינים? למדת היום? איך היה? שבתת בכלל? ונהנית? את בעד/נגד השביתה? למה? ואיך היה בחנוכה? אכלת הרבה סופגניות? עם מה? שמעת על "סופגניית חלבה"? (יעני, סופגנייה עם חלבה) נכון זה נשמע אאאאאאוייייייי פיכסה גועל נפש וזוועת עולם? יופי, אני שמחה שאת מסכימה איתי D: מה התוכניות שלך לסופשבוע הקרוב מאודמאוד? מה השיעור הראשון שיש לך בתחילת השבוע? את אוהבת אותו? ואת המורה? ואת החומר? ואת הכיתה שאת לומדת איתה? שמחה שחזרו לבית ספר? התגעגעת? למה הכיייי התגעגעת? וזהו, אין לי כוח לחפור עוד. שיהיה לך סופשבוע משהו פנטסטי!

מהר לפני שאני עפה ללמוד.../images/Emo12.gif

הההההההההההההההלו.ממ.הלו. מה נשמע?לא משהו לא משהו.
מה העניינים?אחלה. למדת היום?לא.אני חולה. איך היה?אחלה. שבתת בכלל?כן. ונהנית?מאוד.
את בעד/נגד השביתה?בעד למה?כי אני אוהבת חופשD: ואיך היה בחנוכה?סבבה אכלת הרבה סופגניות?ממממ.אכלתי איזה 5.
עם מה?ריבה? שמעת על "סופגניית חלבה"? (יעני, סופגנייה עם חלבה)
נכון זה נשמע אאאאאאוייייייי פיכסה גועל נפש וזוועת עולם?יאפ יופי, אני שמחה שאת מסכימה איתי D: מה התוכניות שלך לסופשבוע הקרוב מאודמאוד?ללמוד?>< מה השיעור הראשון שיש לך בתחילת השבוע?ביולוגיה את אוהבת אותו?ממש לא. ואת המורה?הממ.תלוי. ואת החומר?לא ואת הכיתה שאת לומדת איתה?בביולוגיה?הם בסדר>< שמחה שחזרו לבית ספר?לא התגעגעת?חח.לא למה הכיייי התגעגעת?לא יודעת.לא התגעגעתי וזהו, אין לי כוח לחפור עוד. אחלה. סופ"ש נעים.

mcfly danna

New member
שאלות שאלות שאלות...

מה עושה עכשיו? נהנית? מה בא לך לעשות? למה את לא עושה אותו? זאת לא סיבה.. איזה עונה את הכי אוהבת? ואיזה חג? יש איזה חג שלא משמינים בו חוץ מיום כיפור? {שזה לא בדיוק חג} יש מצב שאת מוצאת לי אחד כזה? תודה..
איזה נעליים הכי יפות לדעתך? גמלדעתי!
אני סתם כותבת תשובות למקרה שתעני כמוני, זה מפריע לך? ידעתי... אניוואי, קר אצלך עכשיו? את אוהבת שקר או חם? מטרייה או גופיה? בריכה או ים? בריטני או כריסטינה? בריטני ממש הדרדרה , נכון? לא רוצים להביא לה עוד...XDDD {gimmemore זה הצחיק אותי, אז מה? אז מה מצחיק אותך? מכירה את הדיחות קרש שאומרים אותם ואז הן לא מצחיקות וכשאתה מספר אותן את נקרעת? טוב, מספיק עם השאלות...מקווה שלא חפרתי יותר מדי..

אמ.אווקיD:

מה עושה עכשיו?יושבת. נהנית?לא מה בא לך לעשות?לישון למה את לא עושה אותו?כי יש לי מבחן ביום ראשון ויש לי מלא ללמוד זאת לא סיבה..בטח שכן
איזה עונה את הכי אוהבת?חורף. ואיזה חג?אני לא אוהבת חגים. יש איזה חג שלא משמינים בו חוץ מיום כיפור? {שזה לא בדיוק חג}לא.חגים זה בשביל דודות.ובגלל זה משמינים.באמת.נגיד חנוכה.אז כל הזמן מזמינים אותכם וכל הדודות שהזמינו מכינות מלא אוכל.אז אין חג כזה! יש מצב שאת מוצאת לי אחד כזה?לא תודה.. איזה נעליים הכי יפות לדעתך?אולסטאר ואדידס>< גמלדעתי! אני סתם כותבת תשובות למקרה שתעני כמוני, זה מפריע לך?כן!את בעצם משקרת! ידעתי... אניוואי, קר אצלך עכשיו?נעים.אבל שמעתי שהיו הצפות בבוקר>< את אוהבת שקר או חם?קר מטרייה או גופיה?לא זה ולא זה. בריכה או ים?שומדבר. בריטני או כריסטינה?חח.מה? בריטני ממש הדרדרה , נכון?אהא לא רוצים להביא לה עוד...XDDD {gimmemore זה הצחיק אותי, אז מה?תכלס,זה לא מצחיק.באמת.מסכנה האישה.
אז מה מצחיק אותך?אנשים שנופלים ממקומות כאלו ואחרים.D: כמו זה.http://youtube.com/watch?v=7bye090DJTs ני בחיים לא יפסיק לצחוק מזה>< מכירה את הדיחות קרש שאומרים אותם ואז הן לא מצחיקות וכשאתה מספר אותן את נקרעת?לא.כי אני צוחקת מכל דבר. טוב, מספיק עם השאלות...מקווה שלא חפרתי יותר מדי..זה בסדר

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif די איזה אכזרי הילד../images/Emo7.gif מסכן../images/Emo10.gif!

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo18.gifחפירה D:../images/Emo29.gif

~נלקח מפורום סקרים ושאלונים~ (אני גרועה בחפירות
) שם: גיל: חיה אהובה: התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה: צבע אהוב: יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב: ממתק אהוב: מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית: חג אהוב: קוויז אהוב: ג'אנק פוד אהוב: האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא: תאריך לידה: מזל: פליפה או קמילה?: מאכל ישראלי אהוב: מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת: אייקון אהוב: יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה): מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק): פורום אהוב בתפוז: השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך: שם האב: שם האם: שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך: בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת): הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך: כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) : צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)? האם המורה שלך להבעה נחמד\ה? ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות

הוו ואל.

שם:נועם גיל:14. חיה אהובה:כלבים.דה.
התחפושת האחרונה שהתחפשת אליה:לא התחפשתי איזה 5 שנים>< צבע אהוב:לא יודעת. יוגורט\מעדן חלב (או לא חלב) אהוב:האאאאאאמ. ממתק אהוב:כל מיני שטויות כאלו אממ.ברח י השם.נו מהגומי שהורסים את השיניים.אז יש סוגים ממש טעימים.^-^ מה את\ה הכי אוהב\ת לעשות כשאת\ה לבד בבית:לשמוע מוזיקה?>< חג אהוב:שומחג. קוויז אהוב:קוויז? ג'אנק פוד אהוב:פוטטוס.כזה.נוו.מהמקדולנס/הורגתחיותרנדומליתאחרת. האם את\ה אוהב\ת אוכל סיני? כן\לא:כן.מאוד.יאמי. תאריך לידה:22.11 מזל:קשת/עקרב פליפה או קמילה?:חחחחחחח.אף פעם לא אהבתי את זה[באמת!]רבל קמילה יותר מגניבה. מאכל ישראלי אהוב:אמ.חומוס/פלאפל? מאכל מהאוכל שאוכלים אצלך בבית בצהריים\בערב שאת\ה הכי אוהב\ת:חח.שניצל תירס אייקון אהוב:ממ.לא יודעת יום שנוא בשבוע (או ימים, אם יש כמה):חמישי.שישי וראשון. מורה שנוא (יש לפרט מה הוא\היא מלמד\ת. לתת רק שם זה לא מספיק):אוקי יש המון.אבל נוגה מורה לאנגלית.כי היא זונה פורום אהוב בתפוז:כל אלו שאני בהם.לוסט.פראמור.א"א.ממ.כל מיני. השם של פורום בתפוז שהכי הצחיק אותך\הפורום שהכי הצחיק אותך:יש המון.תפוז פותחים המון פורומים מטומטמים שם האב:משה שם האם:מירה שם הסבתא מצד אבא של הדוד של השכן של הבן דוד של החתול שלך:ממ.אין לי חתול. בובה אהובה (בובת פרווה, אני מתכוונת):אין לי.[אמג.ילדות עשוקה.] הפרסומת\הפרסומות שתפוז שמו שהכי עצבנה אותך:וואו הרבה.אבל בעיקר כאלו שנתקעות באמצע החיים. כמה חדרים יש בבית שלך? רוץ לספור! כולל חדרי שירותים, כמובן (לא כולל סלון, מטבח, ומקומות שהם לא חדרי שינה, חדרי אורחים או שירותים) :7 צ'יפס (חטיף) או צ'יפס (של מקדונלדס)?מק האם המורה שלך להבעה נחמד\ה?חחח.ממש לא.אגב.אין לי הבעה.יש לי רק לשון.שיהיה ולסיום- שאלה אמריקאית- האם ניהנת לעשות את השאלון? 1.כן, מאוד, אני שאלונים כאלה! 2.לא! הוא היה ארוך מידי... 3.לא, מסיבות שונות שאפרט עליהם בהודעה. 4.כן, היה נחמד, אבל השאלות מוזרות אממ.5.טעון שיפור.

a k c

New member
../images/Emo109.gifהווו שלום../images/Emo123.gif

מה קורה
מה חדש
מה למדת אתמול
היה כיף לחזור
זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: צבע אהוב: שיעור אהוב בביצפר: שלושה דברים שהיית לוקחת לאי בודד... : שיר שלא יוצא לך מהראש: אם היית חיה, איזו חיה היית
מה מתוכנן לסופשבוע
אני גרועה בחפירות
.

אוקי.

מה קורה?בסדר. מה חדש?כלום.
מה למדת אתמול?אתמול?אממ.לא למדתי
הייה אמור לי יום נוראי שאני נורא שונאת+מבןח.אבל הייתי חולה.כנל על היום.שאגב.היום זה השישי הראשון[!]שלמדנו מתחילת השנה. היה כיף לחזור?
זמר אהוב:זמר?פיי.אביב,ג'ון לנון וגברים שריריים מלהקות כאלו ואחרות.D: זמרת אהובה:זה כבר אי אפשר. להקה אהובה:כנל שיר אהוב:כנל צבע אהוב:ממ.לא יודעת.אין? שיעור אהוב בביצפר:קולנוע?לא יודעת.הע.אמ.היסטוריה.שכחתי.היסטוריה
שלושה דברים שהיית לוקחת לאי בודד... :גיטרה,אוכל ומים? שיר שלא יוצא לך מהראש:"בנק יהב תמיד היה תמיד יהייה..."אתמול כולי חולה מתה.והשיר לא יוצא לי מהראש.רציתי להרוג את הוגה הרעיון של הפרסומות. אם היית חיה, איזו חיה היית?אני לא רוצה להיות חייה.בטח לא במצב כמו שלנו שהורגים כל חיה שרק אפשר. מה מתוכנן לסופשבוע?ממ.שינה.ולמידה.כןכן.

למעלה