הקורבן!

../images/Emo59.gif הקורבן! ../images/Emo123.gif../images/Emo88.gif

אז הנה הפינה האהובה עליכם מככבת [לא.] אז לטס גו רול אובר. [ושכחו מהעובדה ששלחתי את ההודעה הזו בשעה כזו מאוחרת. אהמ, כן.]
אז פעם שעברה הנחקרת היקרה שלנו הייתה נועם, Beyond Redemption. והשבוע הזה, הנחקרת היא
שירי [שיקי פריקי]!
יקירתנו. [אל תשכחי להגיב למסר.] תהנו, עשו חיים, אם אי פעם רציתם לדעת משהו על האדומה האהובה עלינו [והיחידה] אז הנה ההזדמנות. ושירז, רסני את עצמך, חפירות זו לא אחת הדרכים לנקמה.
HAVE FUN!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo141.gif

שיריייייייייייי.
מה קורה? איך היה המבחן בכימיה היום? והשעתיים מתמטיקקה? ואנגלית? אני לא הייתי בבית ספר. אל תשאלי. XD Once and for all... תסבירי למה את שונאת את המאומץ שלי.
עכשיו כשהבהרנו את זה... שיר אחד שאת הכי אוהבת: [אסור לך להתחמק,תיזהרי.
] השיר האהוב עלייך של פארמור: מה את מעדיפה,ריוט! או AWKIF? הלהקה המועדפת עלייך כרגע: הקומונה/פורום שאת הכי אוהבת להיות בו: למה? נכון שהקומונה של AAR גוססת וחייבים לעשות עם זה משו? מה עם MAB שאת צריכה לנגן לי?!?! שלא תחשבי ששכחתי.
לשון או אנגלית? כימיה או ביולוגיה? אנגלית או מתמטיקקה? את חולמת בלילות? כי היה לי חלום מזה הזוי על מק בלילה. XDDDDD אל תשאלי. אם כן-על מי? איך זה שאנחנו מכירות אחת את השנייה יותר מחצי שנה,וגרות באותה עיר מסריחה,אבל לא נפגשנו? נכון שאת רוצה להיפגש איתי רק בגלל ה-DVD של AAR? תודי,תודי.
הממ... ~חושבת על עוד שאלות מציקות~ אין לי.
נעבור לשאלון אחר באדיבות פורום סקו"ש.
תהני.
שלום. איך קוראים לך? מי נתן לך את השם הזה? אוהב אותו? איזה שם אתה אוהב? בן כמה אתה? ומתי יש יומולדת? מחכה? מאיפה אתה? איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אוהב את המקום שאתה גר בו? אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? אוהבים את השכבה שלכם? למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? או גם וגם? אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? וזמר/ת? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של 5 אגורות? ושל שני שקלים? רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?

שיאללה, באמת חפרת../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

שיריייייייייייי.
מה קורה? הכל 'קיי איך היה המבחן בכימיה היום? והשעתיים מתמטיקקה? ואנגלית? המבחן לא משהו. מתמטיקה היה כיף (אני וחברה שלי הצטלמנו כל השיעור). אנגלית היה חופר. ישנתי ואז גזרתי ניירות לקונפטי, כי היה למישהי יומולדת
אני לא הייתי בבית ספר. אל תשאלי. XD את עדיין לא לקחת את הויטמין C שאמרתי לך לקחת, אה?
Once and for all... תסבירי למה את שונאת את המאומץ שלי.
אני לא שונאת אותו! עכשיו כשהבהרנו את זה... שיר אחד שאת הכי אוהבת: [אסור לך להתחמק,תיזהרי.
]
אהמ, נכון לעכשיו, אני מכורה קשות לשיר The Great Escape של בויז לייק גירלז. השיר האהוב עלייך של פארמור: פנסס מה את מעדיפה,ריוט! או AWKIF? ריוט! הלהקה המועדפת עלייך כרגע: MCR הקומונה/פורום שאת הכי אוהבת להיות בו: כאן
וב-AAR, כי זה ה
למה? כי יש בשני המקומות האלה אנשים נחמדים שאני אוהבת נוראנורא
נכון שהקומונה של AAR גוססת וחייבים לעשות עם זה משו? לגמרי!11111 מה עם MAB שאת צריכה לנגן לי?!?! בתהליכים
שלא תחשבי ששכחתי.
לא חשבתי כלום. לשון או אנגלית? אנגלית כימיה או ביולוגיה? כימיה!
אנגלית או מתמטיקקה? אנגלית את חולמת בלילות? כי היה לי חלום מזה הזוי על מק בלילה. XDDDDD אל תשאלי. אני חולמת. על מה את חלמת?
אם כן-על מי? על כולם. אני חושבת שחלמתי גם עלייך מתישהו
איך זה שאנחנו מכירות אחת את השנייה יותר מחצי שנה,וגרות באותה עיר מסריחה,אבל לא נפגשנו? את שואלת אותי?
נכון שאת רוצה להיפגש איתי רק בגלל ה-DVD של AAR? תודי,תודי.
פאאאאאאק!!!!1111 גילית. הממ... ~חושבת על עוד שאלות מציקות~ אין לי.
XD [השאלון מסקו"ש בהודעה הבאה
]

השאלון שגנבת מסקו"ש../images/Emo28.gif

נעבור לשאלון אחר באדיבות פורום סקו"ש.
תהני.
שלום. בהחלט שלום. איך קוראים לך? שירי. היי^^ מי נתן לך את השם הזה? ההורים שלי. אוהבת אותו? כן, התרגלתי. איזה שם את אוהבת? אמ.. לבנות או לבנים? לבנות אני אוהבת מאוד ליאן וגם סתיו. לבנים פלג. בת כמה את? עוד חודש ב-ד-י-ו-ק 17
ומתי יש יומולדת? 20.1 מחכה? בהחלט מאיפה את? ראשון לציון החור איפה עוד גרת? בראשון לציון החור?
איפה מעדיפה לגור? ארה"ב יהיה מגניב
מה מעדיפה, חור בארץ או עיר גדולה? עיר אוהבת את המקום שאת גרה בו? כן, נחמד אם לא היית גרה איפה שאתה גרה, איפה היית רוצה לגור? לא הייתה שאלה כזו כבר? ארה"ב. מהו מקום ההתנחלות שלכם? אהמ, כל מיני בתים של חברות שלי וגן העיר XD או בעצם מתנחלים אצלכם? גם זה קורה יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 4-5 אני חושבת וחברים וירטואליים,יש? כמובן
יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות מאלה של היום-יום אוהבים חיי מסך? מה זה אומר? אוהבים את השכבה שלכם? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה? נחשו וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא בהגזמה קראו לכם אי פעם: ערס? נופ פאקצה? נופ פריק? יאפ אימו? יאפ או כל דבר מטופש אחר? לגמריXD כמה חברים טובים אתם? אני חושבת שאני חברה טובה מאוד יש לכם מן חבורה כזאתי? אני חלק מכמה חבורות ^^" בנים/בנות? שניהם או גם וגם? בדיוק אוה. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? שיר של נואו דאוט. Just a Girl מה בא לכם לשמוע? לא יודעת. אולי מיידיי פארייד, אבל אחר כך
מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית ~חלחלה~ להקה אהובה, יש? MCR וזמר/ת? יוני בלוך, אפרת גוש שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לגמרי מה סגנון המוזיקה שאת אוהבת לשמוע? רוק ברמה הכללית, על רוב סוגיו. ואיזה לא סובלת? מזרחית וכאלה שמעת פעם דברים שאת לא מבינה איך את שומעת היום? לגמריXD מנגנת על משהו? כן על מה? פסנתר על מה רוצה לנגן? גיטרה *-* אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש 3, אבל הוא משמש כדיסק-און-קי, כי המסך תצוגה שלו הרוס ויש 4, והוא ממוסחר וסגיד ולבן וקוראים לו ג'ק. ממתי? אמממ... ה-3 שנה בערך... ו-4 זה משהו כמו כמה חודשים, לא בטוחה איך? את ה-3 קנו לי, את ה-4 קיבלתי במבצע בעיתון כמה ג'יגה? 1 ג'יגה, שניהם. רוצה עוד? כן, זה יהיה שימושי. אוהבת לצלם? כן יש לך מצלמה? מעפנה, אבל אני צריכה לקנות בקרוב חדשה כמה זמן יש לך אותה? מגיל 12 היו קודמות? כן איזה? מעפנה יותר מזו שיש עכשיו וכאן יסתיים הפירוט מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? טוסטר אובן שומעת רדיו? לפעמים הרבה? בלילה, בעיקר איזו תחנה? גלגל"צ את עובדת? כן במה? בייביסיטינג כמה כסף את מרוויחה? 25 לשעה כמה כסף יש לך? לא יודעת
יש לך מטבע של 5 אגורות? יכול להיות
ושל שני שקלים? לא, עדיין לא רוצה כזה? ממש לא קונה בקפיטריה של ביתספר? כשאני נואשת לאוכל למה? כי איכס, הכל שם מלא בשמן טעים? פחחחח או עדיף מהבית? מהבית יש לכם פוסטרים בחדר? היו כמה? הרבה של מי? של מכ"ר, גרין דיי ואני חושבת שהיה גם של מק' ושל פאניק רוצים עוד? אולי אני אתלה מחדש של מי? מממ... אני רוצה של פארמור איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לא זוכרת
היה כיף? אני מאמינה שכןXD רוצים שוב? למה לא מדברים עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? מסן עם כמה אנשים? אחת (בר מהפורום) אוכלת הרבה? לא מה המאכל האהוב עלייך? פיצה, כמו רוב אוכלוסיית כדוה"א למה דווקא הוא? כי זה כיף XD מה אכלת לאחרונה? ממ.. אני חושבת שזה היה בסביבות ארבע היה טעים? כן רוצה שוב? לאכול, לא, מה פתאום. אני רוצה לצום עד מחר
איזה מאכל את שונאת, וחושבים שאת מוזרה בגלל זה? אני לא סובלת מנטה וקוקוס ושומשום. וכל דבר שמכיל אחד מהדברים האלה, יגרום לי להקיא. ואנשים לא מבינים למהXD ואיזה מאכל את אוהבת, וחושבים שאת מוזרה בגלל זה? לא יודעת מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהבת פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר את הכי אוהבת? צ'יינה טאון והכי לא? כל הברגר-קינג/מקדונלדס/בורגראנץ' וכאלה. קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? סנדוויץ' בקפיטריה XD זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 7 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? לא יודעת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אוכל בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3, אבל לפעמים אני מדלגת על צהריים מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? בדרך כלל, אף אחד מהם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא הרבה. באמת חופר!

הזויה13

New member
אומג!!!!!11111 שיריי!!1111../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

מה קורה כפרותתתתתתתתת???? נכון שאת כוסית?
אני אענה- כן! ונכון שכולן יהפכו להיות שירי? אפילו אני התחלתי במשימה!D: אבל זה לא משו מצליח לי בגלל ששירי יש רק אחת! ואני מכוערת אז בכלל. אה נכון שג'רארד סקסי? ופראנקי? וריי? ובוב? ומייקיייייייייי? ואני? סתם, זה לא קשור
טוב אני אוהבת אותך כפרות33333> ואני ארביץלך פעם הבאה שאני אראה אותך333333> אפילו שכחתי למה3333333> טוב חפירות ביוששXD

אומג!!1111 בר!!#@!%$#@%../images/Emo28.gif

מה קורה כפרותתתתתתתתת???? הכל נהדר נשמהההה נכון שאת כוסית?
פחחחחחחחחחחח אני אענה- כן! נגיד XD ונכון שכולן יהפכו להיות שירי? נכוןXD אפילו אני התחלתי במשימה!D: כל הכבוד! אבל זה לא משו מצליח לי בגלל ששירי יש רק אחת! XD ואני מכוערת אז בכלל. אוי, שתקי, יא סקס
אה נכון שג'רארד סקסי? לגמרי
ופראנקי? גם
וריי? בערך
ובוב? לא XD ומייקיייייייייי? סופר-סקס
ואני? את?
את הכיייייייייי סקס! סתם, זה לא קשור
><" טוב אני אוהבת אותך כפרות33333> ואני ארביץלך פעם הבאה שאני אראה אותך333333> אפילו שכחתי למה3333333> טוב חפירות ביוששXD
אל תרביצי לי בפעם הבאה שאת רואה אותי
זה רק שיר והוא מתבכיין אניוואיי. ואני אחזיר לך! ואת חייבת לי מטבע שוקולד! 33333333333333>

a k c

New member
../images/Emo109.gif|../images/Emo18.gif

מה ניש?
מצטערת אני לא שואלת, אבל הרגע חזרתי מטיול ואני עייפה מתה><...

a k c

New member
../images/Emo109.gifXDDDDD

היהי לי כנס ט' של הנוער העובד, וזה היה בנס ציונהXDD
...

למעלה