הרגי אותי ברכות

מיטללל

New member
../images/Emo59.gif הרגי אותי ברכות ../images/Emo59.gif

"כשאדם הקדמון היה צד ומביא אוכל הביתה והאישה היתה יושבת במערה מחכה שהוא יחזור, בינתיים היא היתה מגדלת את הילדים הבעיה היא שהיא השתעממה ככה לבדה עם הילדים בבית לא יכלה לדבר עם חברותיה כי היתה צריכה לשמור על הילדים לכן היא התבכיינה לבעלה הוא המציא את הגנון, ואז היא נשארה לבדה בבית ולא היתה צריכה לדאוג לילדים, אך עדין היה לה משעמם היא החליטה להשקיע את כל כולה בבישולים למען בעלה כדי שיהיה יותר טוב במיטה ויהיה לו חשק אבל לאחר זמן מה נמאס לה לבשל אז הבעל ראה שהיא מפסיקה להכין לו אוכל לכן הוא המציא את המיקרוגל, היא איימה שלא תוכל לדבר עם חברותיה יותר היא תעזוב את הבית , הבעל נלחץ לא ידע מה לעשות אבל לבסוף עלה על הפתרון והמציא את הטלפון, עדין אישתו לא היתה מרוצה ומשועממת, בעלה לא ידע כבר מה להמציא, והמציא לה את הרדיו ואח"כ את הטלוויזיה וכו...מחשב, מכונת כביסה כדי שלא יהיה לה קשה לנקות את הבגדים והתחתונים המלוכלכים של בעלה על קרש מעץ, מדיח כדי שלא יהיה לה קשה מדיי לנקות את כלי האוכל, בקיצור כל המצאה לא משנה איך לא תחשבו על זה הבעל המציא עבור אישתו כדי שתעזוב אותו לנפשו, אך לפעמים הבעל לא ידע איך להרגע מאישתו לכן הוא המציא לעצמו שני דברים בלבד סמים ואלכוהול מה שגרם לירידה בתוחלת החיים של כל הגברים בעולם בגלל הנשים, בגלל שכל היום הם מנסים למצוא דרך להרגיע את נשותיהם ובסוף היום מעשנים סמים ושותים..." בנים יקרים
האם לדעתכם הסיבה לכך שתכולת החיים של הבנים קצרה לרוב משל הבנות היא בגלל ה... בנות?
איזה קטע אחרון נציגות מהמין היפה עשו לכן שגרם לכם לחוש את נשימות מלאך המוות מתקרב אליכם?

TheWhiteTigris

New member
היה מחקר..

(אני לא יודע אם יודעים את זה כאן), אבל המחקר בדק מדוע בנים מתים מוקדם יותר מבנות. אחת הסיבות העיקריות ביותר היא שהבנים היו עובדים קשה מאוד בשביל לרצות את הנשים (עבודה, אוכל וכו'), וכשאדם "גומר" את עצמו למוות ככה, אין להתפלא על הפרשים משמעותיים בין תוחלת חיים גברית לנשית... כמובן שב 50 שנה האחרונות יש את כל השיוויון וזה, אז ההפרשים במקביל החלו לרדת. שימו לב, אני מדבר על הפרשי תוחלת חיי בין המינים ולא על תוחלת חיים של כל מין (שאגב עלתה בצורה רצינית בזכות הרפואה).

HyPeR SoNiC

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

קודם כל, סחה על ההודעה!!! מצחיק ביותר! אהבתי!!!! בקשר לשאלות שלך, בחורות באמת יכולות לשגע בנים... אבל אנחנו עושים את זה לא פחות טוב... ובקשר לשאלה השניה.... הייתה לי חברה שחשדה שבגדתי בה... אז היא והחבר של ה"חשודה" רקמו תוכנית עם החברים שלהם, שבה כולם עושים מעיין קנוניה נגדי, וכל זאת במטרה שאני אודה ב"אשמה" ואתחנן שהיא תסלח לי... זה הגיע למצב שאני כמעט השתכנעתי שבגדתי בה, ושכמעט יצאתי מדעתי... עד שהתחלתי לצרוח עליה שבתור חברה שלי אמור להיות לה טיפה אמון בי... כי בכל זאת... יצאנו הרבה זמן... ואז היא פתאום החליטה שהיא מאמינה לי. מיותר לציין שזה "קצת" השפיע על היחסים בינינו...... ולפיתוח של הדיון לנושא נוסף: הקטע הזה מציג את הגבר כאחד שמקדיש את חייו כדי לרצות את האישה שלו, ואת האישה ככלבה כפויית טובה שחושבת שמגיע לה הכל ושבעלה צריך לדאוג לה לבידור כל הזמן... מה אתם חושבים על זה?

emissary

New member
מסכים בהחלט

הגברים תמיד צרכים לספק את הנשים, הם צרכים להרשים את הבת בדייט, הם צרכים ליזום, הם צרכים להיות גברים. מה רע בגבר שרוצה שבת תחזר אחריו?, שהיא תעשה את הצעד הראשון, מה יש לכם להגיד על זה?

karolin

New member
נסחפתם ...

אני חושבת שהגזמתם .. אז בסדר עכשיו אנחנו שווים והכל סבבה .. אנחנו עובדות לומדות בדיוק כמוכם .. אבל אל תשכחו אנחנו עדיין בחורות.. אני לא יכולה לבנות בניין ולא להרים בית שלם.. אני עדיין בחורה למרות הכל.. ואני עדיין מצפה שהגבר יעשה את העבודה.. כי אם לא? עדיף שאני יצא כבר עם בחורה.. מה ההבדל? אם זה המצב שאתם מציגים.. תפסיקו להתבכיין ותחזרו להיות גברים!!!

HyPeR SoNiC

New member
לא הבנת...

לא אמרתי כלום על עבודה פיזית.... אמרתי שלפי הקטע, האישה כל הזמן מתלוננת שמשעמם לה והגבר צריך להמציא לה איזה משהו שיבדר אותה או יקל עליה, כדי שהיא תניח לו לנפשו... כלומר, הגבר צריך כל הזמן לספק את האישה ולדאוג ש"לא יהיה לה משעמם"... עכשיו יותר ברור?

emissary

New member
אז מה אם את אישה?

נכון שאתן לא יודעות לנהוג, ונכון שההתמצאות שלכן דרושה שיפור, אבל לבנות בית אתן יכולות, אולי יקח לכן פי 2 זמן, אבל אתן יכולות. זה בדיוק הבעיה הנשים לא מוכנות להשקיע ביחסים עצמן, הן מוכנות להשקיע בעצמן, זמן וכסף, וביחסים הן מוכנות להשקיע זמן, לדיבורים.

Cobe1982

New member
לא בקטע של ניג`וס או משהו קרוב בכלל

אבל אם מישהי שאני אוהב סתם שרויה במצברוח רע, והיא מדברת איתי בצורה שרומזת שמשהו לא בסדר, זה ממש מטריד אותי.. אם אני לא שומע/ רואה אותה מחוייכת ומאושרת 24/7, זה ממש מקצר לי את החיים, לפחות עד שאני רגוע שזה לא משהו בינינו, משהו שאני יכול לתת לה כתף, או משהו מהעבודה שסתם יעבור עד מחר.. (נכון שזה נשמע פרנואידי? אז זהו, עד עכשיו היתה לי נטיה נוראית להיות צודק. כיום אני מאושר לומר שהחברה הנוכחית שלי גורמת לי לאבד אמון בחוש שיש לי לזיהוי מרחוק של בעיות..) זהו.

קיצרו לי תחיים......

מכל המשחקים שלהן הן קיצרו לי תחיים אני לא יודע בכמה שנים...... בעיקר היו איזה שתיים שאני בטוח שהורידו לי 10 שנים... אבל אני בטוח שההפסד היה שלהן... וגם הן הפסידו 10 שנים כל אחת.... בגלל שאף אחת לא איתי עכשיו... איתי היה להן עוד 10 שנים...

שכחת משהו...

את הסרט jackass ראית? אם כן, אז אין צורך להסביר. אם לא, רוצי לראות, סרט מצחיק עד דמעות! אהובתי עושה לי את המוות בשני נושאים עיקריים, המוסיקה שלי, והבגדים שלי (אני אוהב בגדים רחבים, jenco וכד'). היא שונאת את הבגדים שלי! והיא טורחת להגיד לי את זה בערך פעמיים בשבוע. לפני כחודש הלכתי איתה לקניות, מיותר לציין כי זו לא היתה בדיוק חויה נעימה (היא ניסתה לגרום לי לקנות גינס של דיזל
) בסופו של דבר התפשרנו על גינס מרנואר וחולצה מ zip מה שיצא בסידר גמור, ואפילו הסכמתי ללבוש אותם פה ושם ליציאות. אך השיא פרץ שילשום, כאשר בריב קטן שהיה לנו בטלפון היא דרשה שאלבש אותם להשבעה שלה (שהיה אתמול), אני מצידי אמרתי שלא מתאים לי להגיע איתם, אבל הצעתי לבוא אם החולצה שהיא אוהבת ואחד מהגינסים שלי,מה שלא סיפק אותה, ובסופו של דבר זה הגיע לזה שהיא אימה שאם לא אבוא איתם, חבל לי על הזמן של להגיע לשם, והיא תתעלם ממני ולא תדבר איתי! (וזה אחרי שבועיים שלא ראיתי אותה...) השיחה הזו ללא ספק קיצרה את חיי בכמה ימים... בסופו של דבר הגעתי להשבעה אם הבגדים רגילים והנוחים שלי והבאתי את אלה שהיא אוהבת בתיק, הטקס היה מרגש ביותר, ואחריו היא לא מימשה את איומה (אבל שאלה לפשר הופעתי, והודיעה כי היא כועסת עלי...) חוץ מזה היה ממש כיף לראות אותה

Zz kitty cat zZ

New member
אני לא במקום של לשפוט....

אבל דוגרי זה קצת הגזמה.... היא לא תדבר איתך בגלל איך שאתה מתלבש? היא הרי יודעת מה הטעם שלך כבר, שתשלים עם זה.... אני בטוחה שאם אתה תגיד לה שאתה לא אוהב את החולצה החדשה שהיא קנתה היא תעלב או משהו. זה דיי מופרז לדעתי... אני חושבת שהיא לא צריכה להגיד לך מה ללבוש ומה לא ללבוש. בייחוד במוזיקה זאת כבר הגזמה... אם מישהו היה אומר לי לשנות את המוזיקה שאני אוהבת הייתי מתחרפנת הייתי מתפרצת עליו.

נראה לך שאני משנה תמוזיקה שלי???

אני לא יודע מה היתי עושה בלי המוזיקה שלי.... מטאל ורוק כבד שולטים! ובקשר לבגדים- אני באמת צריך לדבר איתה על זה שהיא צריכה להשלים עם זה...

למעלה