השיקום השבועי החדש

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo59.gif השיקום השבועי החדש

אז למי שלא שם לב הפורום שלנו ישן את שנת החורף שלו ומדי פעם הוא יוצא מהמערה שלו כדי לראות מה קורה סביב עולמו
הודעות מובחרות
לי ניסתה להעיר את הפורום עם משחק חדש "שגנבה" מהפורום של מוקי, לפיו לוקחים שיר/בית משיר ומעוותים/משנים/מוסיפים מילים ואז מישהו צריך לאתר את כל השגיאות, לבחור שיר חדש ולשנות אותו - המשחק זכה לתגובות לא טובות ולכן מהר מאוד הוא נגוז, התפוגג !
אור שוב שיתף אותנו במחלות שלו ובהמשך יידע אותנו על הופעה של השוטים בעמק חפר במסגרת "הנוער אומר לא לסמים"
דניאל שיתף אותנו על הלהקה שלו שנקראת "השקופיות", בהמשך סיפר לנו שהציל הופעה של השוטים לאחר שהלוו להם את התופים !
משוך בגזר הפקות שבראשם עומד רן שוב הביאו לנו משחק חדש ומגניב - כל פעם מישהו שם תמונה שקשורה לשיר של השוטים וצריכים לנחש לפי ההקשר של התמונה באיזה שיר מדובר - המשחק זכה לתגובות נלהבות !
רן פתח את שרשור החוויות מערב ראש השנה האזרחית, אליו הצטרפו שיר, עינב, הילה, נדב, לי, רון וניצן
ג'ורדן שיתפה אותנו שהיא הולכת להופיע עם השוטים בערוץ הילדים - ואנחנו אומרים סחתיקה !
ניצן פתחה את שרשור המלצות שירים ואיך אפשר בלי נוכחות ינואר 2005, התפקדו: רוני, נדב, תמר, לי-אור, צוף, רונית, גל, כרמית, שקד, נועה, מעיין, התאומים גיא ורועי, הילה, דניאל, רון, הדס, לי, קורל, ברית ואנוכי, עבדכם הנאמן !
ימי הולדת
28/12 הדש (סכנה לחברה) ירוקים
Eye Of Ra - עדי דניאלאדה - דניאל 999שקד דגן - שקד maayanrasta MoNGo - מעיין מריושי
הציטוט השבועי
"The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible." ה
השבועית
מאיזה שיר לקוחה התמונה הבאה ? שיהיה לכולם סופ"ש קסום ומשובח !

fleaboy

New member
אין אני

"ואתפזר בשקט בחלל" ואחלההההה של שיקום :]

nawa

New member
סחתיין - ויש לנו פיצוח !!

אתה זוכה בחופשה חלומית בטז'יקיסטאן !

fleaboy

New member
חחח עוד פעם?

מה עכשיו כל הזמן תגידי לי לשנות סמיילי? לא! טוב לי ככה :] ויההההההההההה אפפעם לא הייתי בטג'יקסטמניסמטוססטאן

../images/Emo121.gifאחלה שיקום..

פפ התמונה? אם לא של השוטים אז הכוכבים דולקים על אש קטנה למרות שזה גלקסיות.. ממממממממממ תן לישון על זה..

למעלה