מלאכי עליון
New member
../images/Emo59.gifהתוכנית היומית-20.9../images/Emo59.gif
והפעם בתוכנית של ד"ר פיל (שיא עולמי- אני רואה את התוכנית
):
זוג נשוי שגילה שהם למעשה אחים
למחצה- האבא של האישה הוא אביו של הבעל, והבעל לא ידע זאת כי לא הכיר אותו כאביו. ועכשיו הם עדיין מאוהבים ולא יודעים מה לעשות- האם להישאר נישואים או להיפרד וללמוד להתייחס אחד א ל השני כאח/ות. מסתבר שכל חייו, הבעל היה בטוח שיש לו אב אחר לגמרי ולכן הופתע לגלות שאביה של אישתו הוא אביו האמיתי. הבעל אמר שהוא רואה בכך רק עניין של די אנ איי ולא יותר, וג'וני האישה מרגישה מרומה כי היא התחתנה עם אהובה ועכשיו מתגלה שהוא אחיה. היא רוצה שהם יחזרו להיות ביחד, ובעלה דניס מתנגד לכך.מסתבר שבגלל שאביהם המשותף לא היה כנה עם אימה של ג'וני היא כועסת על דניס שדומה מאוד לאביה ולכן יש בינהם בעיות קשות עוד יותר. הם פרודים אבל לא גרושים ולכן ד"ר פיל העלה את הנושא החוקי- הידעתם
שבשוודיה יש אישור לנישואי אחים למחצה- אימא'לה
. את הסוף של הקטע לא ראיתי לצערי כי קראו לי אבל הבנתי שהוא אמר להם לנסות לעבוד על הקשר בינהם ולהבין לאן מועדות דרכם והוא אמר שיעקוב אחרי הסיפור שלהם בעתיד. אני צודקת
רובין היא אישה שבעלה לשעבר עומד להשתחרר אחרי 23 שנה מהכלא, הנישואים בינהם בוטלו אחרי שהיא הרתה לגבר אחר והיא חוששת עכשיו מהמפגש המחודש עם בעלה לשעבר כשהוא ישתחרר, היא שואלת האם לאפשר לעבריין לעבור לגור ביחד איתה ועם ביתה. ד"ר פיל שהיה קצת המום אמר שהוא לא רוצה לפגוש את האנשים שהיא דחתה, אם היא רוצה לקבל לחיקה ולביתה ומשפחתה עבריין פושע כזה
. ד"ר פיל חושב שהיא שוקלת ברצינות את המעבר של בנזוגה לשעבר הפושע לביתה לגור עימה ועם בתה בת הארבע בגלל שיש לה נטייה להתחבר לגברים שאינם פנויים אליה- התחתנה עם אסיר עולם, הרתה לגבר נשוי. ד"ר פיל אמר חד משמעית שאסור לה להכניס אותו לביתה, ואז היא שאלה האם עליה לנסות לקיים איתו קשר שלא כולל מגורים משותפים, והקהל די היה בהלם(גם אני
) וד"ר פיל הזכיר לה שבעלה לשעבר לא נתון לחסדיה והאחריות עליו לא שלה.
בת שמתקשה לקבל את הפרידה של אביה בן ה-69 מאימה, והתחתן עם אישה בת 27 שפגש בסין, שהיא קטנה בחמש שנים מבתו. היא מתקשה להאמין שאביה נטש ככה את המשפחה לטובת האישה הצעירה. הבת חושבת שלינדה האישה בת ה-27 מנצלת אותו כדי שתוכל להישאר בארה"ב. היא שואלת איך היא ואחותה יכולות לנהל מערכת יחסים עם אביהן כשהן מרגישות שהוא בגד בהן ובאימן כשנישא ללינדה. האבא אמר שהנישואים עם אימן של הבנות לא היו טובים במשך תקופה ארוכה והוא התאהב בלינדה. לינדה עצמה אמרה שהגיל שלו בכלל לא היה פקטור והיא ידעה שהוא נשוי כשיצאו. ד"ר פיל ייעץ לבנות לנסות להבין את אביהן ולאהוב אותו למרות הבחירה שלו, גם אם היא נראית להן לא לעניין.
שאלות לדיון:
מה הייתם עושים לו הייתם מגלים שבן/ת הזוג שלכם הוא למעשה אח/ות שלכם
הייתם נפרדים ומנסים לעבוד על הקשר שלכם כאח/ות, או חותכים את הקשר לגמרי והולכים הצידה להקיא
האם הייתם נותנים צ'אנס לבן/ת זוג מהעבר לגור איתכם ועם ילדיכם, למרות שהוא/היא פושע/ת ששהו בבית סוהר
מה דעתכם על נישואים עם הבדלי גילאים כאלה- האם לדעתכם לינדה מנצלת את האב
והפעם בתוכנית של ד"ר פיל (שיא עולמי- אני רואה את התוכנית