ונעבור לפירסומות

../images/Emo59.gifונעבור לפירסומות../images/Emo59.gif

מה זה החארטה הזה? אתמול לתומנו ישבנו לנו מול המחשב וראינו בחורה נורא יפה (בגוף לפחות) מחרמנת את אנשי הצ'אט הנלהבים גילה לא ידוע אך נראה שהיא לא קטינה וחברה שנמצא לידה כותב כל הזמן "אצלנו זה רק איכות" בעידוד ובהרגשה טובה המשכנו לצפות מפרגנים עד שלפתע בלי שום אזהרה המצלמה עברה לאיזה פינה מבודדת ששם עמד לו בקבוק בירה גולדסטאר בהתחלה הוא עמד עם גבו אלינו אך הבחור טרח לסובב אותו לפרצופנו בכדי שלא נפספס חס וחתולה את החברה המייצרת בקבוק זה המצלמה עמדה 60 שניות על הבקבוק ללא ניע ואם הייתם שמים לב גם התאורה היתה מכוונת בידיוק בצורה המתאימה רק טיפש או ילד לא היה שם לב שזה פירסומת כל ההתלהבות נמוגה התבאסנו והרגשה של זיוף נחתה עלינו כמו מטוס בוינג וכשאנשים החלו לדבר אליהם מסריח הם התעקשו לא להעיף אותם וכל כך היה חבל שהכל זה עוד פירסומת של גולדסטאר אנחנו באים לכאן להנות בכיף לא רוצים שאנשים יעשו עלינו כסף לא רוצים פירסומות תנו לחיים לזרום כמו שהם אמיתיים ונטולי פוזות פירסומיות ד"ש לכל החברים שנה טובה נתראה בשמחות (אצלנו בחדר) אוהבים אתכם וזהו

softy

New member
זה מה שנקרא פרסומת סמויה

אני בספק רב אם אחת מהחברות המסחריות כבר גילתה את הפוטנציאל הגלום ופנתה אל הפותחים מצלמות. אם כן אז כנראה שקרן השפע עוד עלולה להגיע גם אלייכם, אני בטוח שאתה וחברתך לא תתנגדו לכמה ג'ובות שיעלו לכם את מפלס ההנאה. אג, אני מבטיח לך שמעט מאוד צופים זוכרים שבכלל היה שם בקבוק גולסטאר, לדעתי היה שם אקט פדופילי לכאורה.

"פדופיליה" אתה צודק

באמת לא רצינו לעורר את הנושא הזה שנית יש כאן מספיק אנשים שמדברים על זה הגבר נראה ממש ילד ובקשר לפרסומות זה מוציא חשק ליהיות ספונטנים ומכריח אותך להשאיר אנשים שלא רצויים עליך בחדר מעדיפים לעבוד בעבודה נורמלית ולא בזנות אצל מפרסמים

טייגרוש

New member
צודקים,

למה לפרסם גולדסטאר?! ולמה בכלל לפרסם ל50 האיש שצפו תדבר המגעיל?! בכל מצב אני נגד פירסומת של 60 שניות ובכלל פירסומת סמויה כזאת... או לינקים באמצע הצ'אט במקום כל זה תיהיו אתם תבלו תהנו וחוץ מזה על תשכחו הבלוג שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטט :] ** חשובה להזכיר** שלפעמים בנות בגיל 12-17 מתפשטות בשעות הערב ואני יכול לתת לך צילומים עובדות בשטח, חוץ זמה שהפוליס משתף פעולה ואומר להם מה לעשות ומעודד לפי דעתי זה חוצפה וצריך לטפל. שלכם טייגרוש = טיגר [בלי] גרוש = טייגרוש

softy

New member
הא.. זה בדיוק מה שהייתי

צריך בפעם האחרונה שהלכתי להשתין.

The Snow Girl

New member
ואתם עושים פרסומת לאייס../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

כל פעם שראיתי אתכם זה היה שקעים בלבד
אני לא חושבת שהם עשו פרסומת, ראיתי אותם לפנות בוקר, היא הייתה עם חלוק קצר חזה חשוף ותחתונים קצת רקדה והייתה עסוקה עם הבן זוג שלה.

למעלה