חברי פורום רבלדה יוצרים

../images/Emo59.gifחברי פורום רבלדה יוצרים../images/Emo59.gif

אז ככה
חברי פורום רבלדה יוצרים יהיה ראשי התיבות של
חפר"י
בהודעה זאת, שתיפתח שלושה פעמים בשבוע [ימי א', ד' ו-שישי] חברי הפורום יכתבו טלנובלות שהמציאו בעצמם
תמציאו טלנובלה שלמה עם מס' הפרקים שאתם מחליטים, להחליט על הדמויות, על המתח ועל סופי הפרקים, מי ימות מתי ומי יתחתן עם מי ועוד ועוד ועוד
בעוד שאר חברי הפורום, אשר יקראו את הטלנובלה שאתם ממציאים יחכו במרץ לפרק הבא ולאחר קריאת כל פרק יגיבו על הפרק שכתב החבר פורום וירשמו הערות וציפיות
מובן לכולם
מי שלא הבין מוזמן לשאול אותי או את גבי או להיכנס לפורום טלנובלות 230 בתפוז ולראות איך שם הפרוייקט מתנהל [רק ששם הוא בשם חפט"י, בגלל חברי פורום טלנובלות יוצרים]
ביום רביעי תיפתח ההודעה הראשונה של חפר"י, עד אז תתחילו להמציא נובלה משלכם
בהצלחה לכולם

eveligne406

New member
הממ...

נראה לי שכן.. אם אני אשב על זה מספיק זמן זה יהיה טוב. רק לא נראה לי שאני אספיק עד יום רביעי מחר אני לא אהיה על המחשב. ... יש אפשרות להעלות את יום יומיים גג אחרי??

לא הבנתי ת'שאלה../images/Emo2.gif

אבל את יכולה לקחת עוד זמן לחשוב, ביום רביעי את יכולה נגיד לכתוב את הפרומו על הסדרה [מין כאלה 4 משפטים שיעניינו את הצופים שיחליטו לקרוא ויחכו במרץ לעליית הפרק הראשון...]
את יכולה גם לכתוב רק את הדמויות ודברים כאלו
אם את רוצה ויכולה, תפרסמי את הפרק הראשון
אני כבר כתבתי את הפרק הראשן ויום רביעי אפרסם אותו
עכשיו אכתוב את רשימת הדמויות

../images/Emo126.gifאהבה חרוטה בנשמה-דמויות../images/Emo126.gif

סיגל
עמדה להינשא לפני 4 שנים לארוסה שכל כך אהבה, דניאל. כיום היא נשואה לרוצח שלו, מיכאל המיליונר, ללא אהבה בגלל שאביה הכריח אותה להינשא לו. דניאל
נרצח כביכול ע"י מיכאל שאהב נואשות את סיגל, ארוסתו לשעבר. הוא חוזר ומתנקם ברוצח שלו שנהפך בזמן הזה לבעלה של אהובתו. מיכאל
אוהב בצורה אובססיבית את סיגל ובזכות אביה הצליח להינשא לה. הוא רצח כביכול את ארוסה שאיתו עמדה להינשא, דניאל וכיום הוא מנהל איתו עסקה מבלי לדעת שמדובר בו. הוא בוגד בסיגל עם אפרת, אהובתו משכבר הימים. אפרת
אהובתו משכבר הימים של מיכאל. היא לא אוהבת אותו אלא רק רוצה את כספו. יהודית
אמו של מיכאל. היא מסתירה ממנו סוד אפל ובגלל שנישא לסיגל, היא אינה מסוגלת לגלות לו אותו. היא תמיד רצתה שבנה יתחתן עם אפרת בגלל קשריה הטובים עם הוריה. משה אהרון
אביה של סיגל. הכריח את בתו להינשא למיכאל בגלל שהוא בנה של האישה שתמיד אהב, יהודית. הוא, בשווה ליהודית, מסתיר גם כן סוד אפל מן העבר. קרן
אמה של אפרת וחברתה לחיים של יהודית. מוכנה לעשות הכל כדי שבתה תינשא לגבר מהמעמד הגבוה כמוהם, שבמקרה הוא מיכאל. היא לא ביחסים טובים כל כך עם בעלה, יגאל. יגאל
בעלה של קרן ואביה של אפרת. הוא לא בעניין הזה שאפרת תינשא לגבר מהמעמד הגבוה גם אם היא לא מאוהבת בו, הוא מעדיף שהיא תינשא לגבר שבו היא מאוהבת, לא משנה אם הוא עשיר או לא. הוא חי באותה קורת גג עם קרן, למרות שהם רבים יום ולילה. יונת
אשתו לשעבר של משה ואמה של סיגל. היא אוהבת את בתה מאוד ולא מסכימה לנישואיה עם מיכאל. היא יודעת את כל סודותיו של משה ולא מתכוונת לגלות אותם לאף אחד. היא יוצאת עם תומר. תומר
יוצא עם יונת אותה הוא אוהב בטירוף. הוא ומשה לא ממש אוהבים להיפגש באירועים ובמפגשים משפחתיים. מאיה
אחותה של סיגל. היא לא אוהבת את אמה, יונת ובוודאי לא את תומר. היא תמיד אהבה את אביה, משה בגלל שנתן לה את כל הכסף שרק רצתה. היא בקשרים טובים עם אחותה ויוצאת כבר חצי שנה עם גבר חלומותיה, קובי. מאיה היא חברתה של אגם. קובי
חבר כבר חצי שנה של מאיה. ביחד איתה, הוא מנצל את משה ומקבל ממנו כספים. קובי הוא מהמעמד הנמוך, בדיוק כמו אחיו אלכס. אלכס
אחיו של קובי. לא אכפת לו מהכסף כמו שאכפת לאחיו קובי אך אכפת לו מעבודתו המכובדת ומאגם, האישה שאותה הוא אוהב. אגם
פצצה הורסת שמשחקת באהבתו של אלכס, למרות שהיא אוהבת אותו, ללא ידיעתו. אגם היא דוגמנית במקצועה. היא יתומה מהורים ולא מחבבת ממש את קובי, למרות שהוא החבר של חברתה והאח של אהובה. מריה
המשרתת באחוזתו של מיכאל. היא תמיד מתערבת בעניינים שלא קשורים אליה ומתאהבת בדניאל.

soy rebelde

New member
זה נשמע מאוד מעניין אלמוג..

יגאל נשמע אחלה בחור..
מריה בטח תעשה בעיות, וסיגל שהיא הגיבורה הראשית [לא
בטח תסבול הרבה.. אני מחכה כבר לפרק הראשון

ג ב ש ו ש

New member
מעולה אלמוג../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

לי אישית אין טלנובלה כרגע,אבל ברגע שתהיה אני אשתף אותה איתכם

ortal herrera

New member
אמ... יש לי סיפור שאני

כתבתי כבר מזמן שבעיקרון זה על המורדים.. אבל זה רק אותו דמויות משם.. ואני עשיתי את זה מההתחלה מי שהם ילדים קטנים... אז לפרסם את זה?

sapir1000

New member
אאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני כבר כתבתי טלנובלההההה
חחח מתי אפשר להתחיל????

אני מציע לך ממחר

כשעוד יפרסמו את הפרק הראשון
כולנו נפרסם ביחד ואז הטלנובלות יהיו כמעט באותם מספרי פרקים

../images/Emo39.gif יאאא אולי אני יחפש את הנובלה

שעשיתי... בנות זוכרות?! איך קראו להההה?!?!? אז הפסקתי בגלל שנדפק לי המחשב.. אולי אני ימשיך אותה...

ג ב ש ו ש

New member
אלמוג וכולם כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

אל תתחילו לפרסם פה את היצירות שלכם עד שאני יודיע לכם
אני רוצה לקבל אישור מפורום טלנובלות שמותר לעשות את זה,זכרו את אחד החוקים החשובים ביותר בתקנון שמדבר על זכויות יוצרים
כרגע ברונו לא נמצא הוא בחופשה,אז נדחה את זה.. היו סבלניים

אני יעשה כל מה שתגיד, מנהל יקר../images/Emo13.gif

אבל אם תסתכל בארכיון, אני כמעט בטוח שכל חברי הפורום ביחד המציאו את זה. ואני הייתי אחד מהם

ג ב ש ו ש

New member
דיברתי עם מנהלת פורום ../images/Emo88.gif

טלנובלות והיא אמרה שאין שום בעייה שנקיים את חפר"י
אז ככה שאלמוג אתה יכול להתחיל עם זה מתי שבא לך

למעלה