חדר מלחמה-הישרדות

vitamin P

New member
חדר מלחמה-הישרדות../images/Emo88.gif

המשחק החדש של פורום חדר מלחמה יוצא לדרך
כל יום שלישי בחצות מישהו יעזוב את החמ"ל
מי זה יהיה
רק אתם תחליטו
בכל יום שלישי הרשימה בסקר הפורום תקטן עד שישאר רק אדם אחד בחמ"ל. בדיוק כמו בתוכנית המפורסמת הישרדות!!!(הצביעו בסקר)
הישרדות חמ"ל
יש לציין בכל פעם את סיבת ההדחה בהתאם לתפקוד הדמות באותו פרק- באופן מקרי ביותר 9 דמויות ו 9 פרקים לעונה. לקורות החיים של כל דמות ודמות
http://www.tapuz.co.il/hamal/actors.asp\
תוצאות הסקר הראשון מפורסמות בתמונה כאן משמאל
תמיד אפשר להמשיך לענות עליו וסתם בשביל הכיף
תקנון הפורום המשך גלישה מהנה

מילי17

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gifייאי../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

אוהבת משחקים בהצלחה... :)

מילי17

New member
עשיתי את זה

ומה עם איזה אירוח פה של אחד השחקנים? יש תיכנון באופק הלא רחוק?

vitamin P

New member
זה בבדיקה

אני מאוד מקווה שזה יסתדר!! לי אין כל קשר לזה עד כמה שהייתי רוצה, אלא לאנשים אחרים בתפוז ובהפקה

vitamin P

New member
עד יום שלישי הבא אני צריך גם טיעון

להדחה של כל אחת מהדמויות

willo1

New member
אני לא רוצה להדיח אף אחד!

איך אפשר להדיח על הפרק הראשון?? אף חד עוד לא הספיק לעצבן אותי..

vitamin P

New member
אז מי היה הכי פחות פעיל לדעתך??

או איזה דמות הכי מיותרת!!! איזה דמות לא צריכה להיות דמות ראשית?? אפשר לחשוב על כל מיני דברים

willo1

New member
אהה אז אם זה ככה

אז אני חושבת שהכי פחות פעיל היה היועץ המשפטי. איך קראו לו? עוד לא נקלטו לי השמות.. אבל עדיין אולי הוא פשוט לא הספיק לעשות הרבה.. בכ''ז רק פרק אחד שודר..

איפה מצביעים?!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

ואיך קוראים לזאת המעצבנת שניסתה להתחיל עם החמודי
? האח של האיש עסקים

vitamin P

New member
בסקר של הפורום../images/Emo13.gif

בסרגל הכחול בראש הפורום ויש גם קישור בתוכן ההודעה הראשית

מיקושון

New member
אז את יואל..

הייתי מעייף את יואל העורך דין,כרגע אני עדיין בהחלטת סיבות למה ואיך.. עד יום שלישי תיהיה לי סיבה אני יפרסם אותה,לפי דעתי הוא הראשון שצריך להיות מודח... בקרוב הטיעון..תיהו מוכנים!!

מיקושון

New member
../images/Emo122.gifיואל שיטרית..../images/Emo163.gif

בחרתי ביואל שיטרית. בפרק הראשון כמעט ולא היה מוזכר, ובכלל אין לו תפקיד ממש בכיר בחמ"ל. הוא עורך דין חשוב מאוד, הוא מיליונר לא קטן אך דעתי היא לעייף אותו ראשון מהחמ"ל.
יואל שיטרית הוא יועץ משפטי בחמ"ל כל דבר שקורה כמו:תביעה וכדומה, הוא הראשון שילך לבית-המשפט ויביא עימו את נציגותו של החמ"ל. דוד פינטו נשפט לא כמה וכמה פעמים. נשפט פעמים על שימוש באלימות מופרזת אך יצא זכאי.
פינטו נאלץ לעזוב את השב"כ אחרי שנחשד בהריגת חשוד במהלך חקירה. במקרה זה פינטו היה מחויב במישהו שיגן עליו, מישהו שיתמוך בו יהיה הערוך דין שלו. פינטו בחר את יואל כמי שיהיה לו כעורך דין, אך יואל לא עשה כבקשת חברו בגלל שמול פינטו במשפט עמד אחד שאם יואל עמד לידו הוא היה מקבל ממנו מיליונים ומה
הוא אף לא היה נפצע.. (דרך של איומים, הכוונה היא לסחיטה),ולכן יואל לא עמד בצדו של פינטו. לפי דעתי חומרת המעשה של פינטו היא גם לא צודקת, שאלה האם הוא עשה זאת או שזו מזימה של מישהו. אך מה שיואל עשה כחבר אמיתי כמישהו שעובד איתו כבר המון זמן, הוא לא היה צריך ללכת ולהיות נגד חברו בגלל איזושהי סחיטה. הוא היה מנסה בכל אמצי שעומד בדרכו כמו: ללכת ולהעיד זאת בפני השופט על סחיטה, או כל דרך שהיא כי בכול זאת יואל שיטרית יש לו סמכות כל-כך גדולה עד שזה לא בעיה לעזור לחברו ואחר-כך לפתור את בעיתו בדרך כל-כך קלה,שוב בגלל תפקידו הבחיר.
אני במקומו (וכל אחד..) היה הולך ומגן על חברו ולא היה צריך לפחד. ואם הוא נכנסת לצרה יש חברים שיכולים לעזור לך להיחלץ ממנה.
זאת סיבתי למה יואל שיטרית צריך להיות מודח ראשון מהחמ"ל. כי להיות חבר זה בראש ובראשונה!

מיקושון

New member
סוורי..

בטעות רשמתי את זה פה במקום בהודעת ההישרדות.. סליחה!
...קראו ותגיבו...

vitamin P

New member
ואוו איזה סיכום...

אם יואל יודח אפשר להעלות הודעה זו כניסוח הרשמי של ההדחה שלו

מיקושון

New member
ואףף..

למרות שפינטו עשה טעות שהוא הרג את הילד בן 17 שהיה עם חגורת נפץ.. למרות שזה דבר נכון אך לא צריכים להרוג עדיין יואל לא תיפקד כרואי ונתן לו ללכת למשפט לבד,בלי עורך דין ושכל האשמה תיפול עליו. בפרק הראשון ראינו תיפקוד רציני ואמיתי של ענת והיא לפי דעתי האחת שתפיקדה הכי לעיניין ובצורה הכי נכונה..

מיקושון

New member
עוד יומים התוצאות..

אוו! זה רק התחיל וזה כבר התקרב,עוד יומים יעוף אחד מהחמ"ל.. מענין מי יהיה.. אל תשכחו לרשום מדוע ולמה לובשת הזברה פיגמה מה פיג'מה מה חחחח.. בהצלחה!!

למעלה