חדשות ועדכונים

Music Man XD

New member
tUnE-yArDs מופיעה אצל ג'ימי פאלון../images/Emo70.gif

הזמרת הגיעה להופיע בתכנית הלילה של ג'ימי פאלון, בליווי להקת הבית, The Roots. מריל הופיעה עם השיר "Gangsta", שכלל קטע ראפ חדש שלא מופיע במקור! הצפייה - חובה! הופעה פשוט מדהימה. מדהים אותי איך היא משחזרת את השיר כמו שהוא נשמע בגרסת הסטודיו. http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/tUnE-YarDs-Gangsta-8111/1344379

לא מצא משהו יותר חרוש לסמפל ../images/Emo122.gif

אחד השירים הכי חרושים. בכל אופן - משמיעה ראשונה - גואטה קצת איכזב עם סיה. הוא ערך לה יותר מדי את הקול ולא נתן לה הפקה מספיק מעניינת (למרות שיותר מעניינות משני הסינגלים שהוציא עד כה.) לי יש הרגשה שהוא כבר מיצה את עצמו.

אחרי כמה שמיעות - אחלה להיט.

טוב לימי הקיץ החמים אבל הם יכלו לעשות משהו יותר מעניין מזה. דאטס איט.

2Dirrty4U

New member
סיה הרסה לי את השיר

את הביט וההפקה של גואטה דווקא אהבתי, אבל הקול של סיה כל כך לא משתלב לי עם השיר. נשמע רע. אבל יכול להיות מעולה עם זמרת אחרת הייתה שרה את זה (מלבד מרי ג'יי, גם את הגרסה שלה לא ממש אהבתי).

Music Man XD

New member
בהתחלה הייתי בשוק מהעובדה

ששני אלה שיתפו פעולה יחד. מאוחר יותר אשמע ואכתוב כאן מה דעתי :)

Music Man XD

New member
לא נפלתי.

סתם של של גואטה. זה לא הסגנון של סיה, והיא מסוגלת להרבה יותר.

אפשר לומר את זה כך. למרות שיש בו

אווירה פראשית רעננה של הקיץ ובסה"כ אני אוהב. הם יכלו ליצור משהו יותר מעניין. גואטה נתן לקליס הפקות מדהימות ויכל לתת גם לה וסיה יכלה להיות יותר בולטת בשיר הזה ופחות ערוכה קולית. טוב חפרתי על זה

Music Man XD

New member
ניסיתי בשנה שעברה את האלבום של קליס

ולפי מה שזכור לי הוא פשוט היה חופר

במידה מסויימת כן אבל למי שאוהב דאנס

והאוס ואלקטרו בכל ליבו (כמוני.) אז זה לא כ"כ חופר וכמה פעמים כבר שמעת את האלבום הזה?

Music Man XD

New member
את האמת, אני לא זוכר כמה פעמים.

אולי אנסה שוב. אני מודה שדאנס זה לא ה-ז'אנר שלי (למרות שאין לי שום דבר נגד הז'אנר הזה, בכלל לא)

למעלה