חוות דעת חברה

t rex1

New member
../images/Emo59.gif חוות דעת חברה ../images/Emo59.gif

שלום לכולם היום בעבודה לא יוצא לי מהראש ה- זאאההה של ג'ואל הגעתי הביתה והתחלתי לעבוד,יצא לי ג'ואל בסגנון גרוב אפריקה מגניב מאוד,אישית אני לא מתכוון להמשיך מה כן היה חוויה לשכנים שלי ולי גם,הייתי שמח לקבל חוות דעת מהחברה פה בפורום,תהנו. שרון.

t rex1

New member
תודה

כמובן הייתי שמח לקבל עוד תגובות משאר החברה בפורום.

t rex1

New member
חחחח תודה

איך שאתה רוצה,ככה זה שאני עובד חודש על קטע לא יוצא לי כזה מגניב,נו לך תבין את זה.

t rex1

New member
עינת to go כנסי רגע

כמה דברים אין לי בעיה ואני לא נעלב ממה שרשמת אבל את מגזימה במה שאת רושמת, עכשיו למה אני אומר את זה כשאת רושמת "להרוס יצירה" תגידי למה? דבר שני אני לא הורס לאף אחד יצירה ,כמובן מה שאת שומעת חוץ מהזאאהה של ג'ואל הכל עבודה נטו באולפן שלי כולל כל הסאונדים מסביב מה שאומר שאני לא הורס לאף אחד אולי חוץ מלעצמי. דבר שלישי אני מבקש חוות דעת לכיף של עצמי,אני לא מתכוון להיות דודי שרון וגם לא רוצה,יצרה זה חלק מהחיים שלי וכיף אישי שלי,דודי הוא דוגמא טובה וכיף לי ללמוד מימנו כי יש לו סאונד טוב והוא מאוד יצירתי. תודה שרון

ציונעע

New member
"להרוס יצירה" זה ממש לא נכון להגיד!!!!

כל אחד נוגע ומתחיל מ- 0 , כל אחד היה ככה . גם אני יוצר ובקרוב אני אעלה משהו. אוי ואבוי למי שיגיד לי "להרוס יצירה" או כמה שכתבו פה פעם "חילול דודי" .

t rex1

New member
תודה רבה ציונעע

אגב מה יוצר? מעניין מאוד לדעת לא ידעתי שייש פה יוצרים חוץ מימני.

t rex1

New member
חברה כנסו שניה

לא צריך להגזים בסה"כ אני מאמין שכל תגובה לטובה,כמו שרשמו פה כולם מתחילים מ-0 כמובן שהכל בקטע חובבני ונחמד. היום בערב אני מצלם את האולפן שלי וניתן פה הסבר נחמד איך הכל עובד, אני חושב הולך להיות מגניב ביותר
.

למעלה