כדאי לקרוא בבלוגיה 12.1.09

../images/Emo59.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 12.1.09

מקווה שזה בסדר שפתחתי - אבל התחלתי לכתוב ב-11.1.09 וסיימתי לכתוב ב- 12.1.09.

אור 173

New member
../images/Emo41.gifמי יבוא קודם:גוג ומגוג או המשיח../images/Emo35.gif

תקציר:למשיח אנחנו מחכים,שהוא האמור לגאול את העולם ולהפוך את העולם לטוב יותר,לעומת זאת, מלחמת גוג ומגוג היא מלחמה שצפויה להתרחש באחרית הימים.במלחמה זו, צפויה לקום קואליציה גדולה של הרבה מאומות העולם שתלחם בעם היהודי מלחמה זו תהיה קשה ומסוכנת מאוד, אך בסופה ה` יכניע באותות ובמופתים את גוג ואת צבאו וכך יידעו כל העולם ויכירו במציאות ה`. הפרק יעסוק בשאלת המחשבה-מה יבוא קודם-גוג ומגוג או בואת המשיח. חומר למחשבה... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=letterday

עופר D

New member
../images/Emo46.gif ושוב לא קיבלתי מהתפוז מסר עדכון

על הרשומה שלך. וגם לא עדכון על הודעות שקיבלתי בקומונות אחדות. כן, בדקתי, זה לא בהגדרות שאצלי בתיבת המסרים, כי הודעות על רשומות אחרות המשכתי לקבל. טוב שראיתי כאן. לילה טוב, ובוקר טוב ורגוע

Bezalel P

New member
עוד טיפ-טיפונת

אני מקווה שכבר היום תעלה מערכת עדכונים חדשה.

prtywomen

New member
איך מפעילים את מערכת המנויים בבלוג../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גאמי

New member
הקלות הבלתי נסבלת של האבסורד

יש ניגודים שכולנו נשלים איתם ויש כאלו שלאאאאאאאאאא!!!! לי זה גרם לאי סדירות פעימות הלב.

../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifראקטה מול הבית!!!../images/Emo101.gif

ראקטה מול הבית "זהו. הפעם זה רציני. בעלי ואני קופצים מהמקום. מחזיקים אחד בשניה. מחזיקים את הילדים. מנסים לעכל. אני תופסת את השפורפרת מאוזני פיצית. אני מתנצלת לאחותי- תקשיבי, אני חייבת לנתק, נפל לי טיל בבית!!! מה?? מאיפה את יודעת?? מה ז"א מאיפה אני יודעת? אני שומעת את הזכוכיות של החלונות מתנפצות. בעלי יוצא מהממד, לאט. אני מזהירה אותו "תיזהר מהזכוכיות!" הוא בודק פסיעה אחר פסיעה מה נשבר." המלחמה בעורף. ראקטה מול הבית.

למעלה