לבעלי הכלב

limorsit

New member
../images/Emo59.gifלבעלי הכלב

מרחוב יפה נוף, שטייל להנאתו עם כלבו היום בבוקר ונתן לכלב שלו ל"שחרר" לחץ ליד הכניסה לבית שלי , אנא - לא נעים לקום בבוקר ולפגוש מוקש מסריח - ועוד כאשר ביתי הקטנה דורכת עליו בבוקר!!! זה לא מוגזם לבקש שאם הכלב עשה צרכיו פשוט תרימו את זה!!! אני מצטערת, זה לא פייר לפתוח ככה את הבוקר!!

nushi12

New member
../images/Emo46.gifלימור, את צודקת !!!!

עניין "המוקשים" של הכלבים הפך להיות מטרד רציני. גם בכניסה לגנים ברחוב הגבעה, פגשתי אתמול את אותו דבר מגעיל ומזעזע שהילדים הקטנים רצים בבוקר לגן הם לא בדיוק שמים לב לכך... אז נו באמת..... כמה נמשיך לבקש ולכתוב בעניין. אולי שמישהו ברמת היישוב יעשה כבר צדק בעניין.... גם ככה צריך לספוג את הנביחות שלהם בלילה בדיוק בשעת ההרדמה אז גם לפגוש את עקבותיהם בבוקר ???? אז, כן אני לא אוהבת כלבים ולא מעוניינת לפגוש את פרי יצירתם ביישוב !!! כועסת מאוד, ענת.

הערב-פגישה עם ראש המועצה

נושא אכיפת חוקי עזר ובהם חוק העזר כלבים וחתולים חורה לנו מאוד. ניסינו את כל הדרכים האפשריות ונכשלנו. מה שנותר הוא אכיפה, אכיפה, אכיפה. אולי דרך הכיס אנשים יבינו שלא כדאי להם לעבור על החוק. הערב, בשעה 21:30, יפגש ראש המועצה פנחס ולרשטיין עם התושבים באמפי של בית הספר החדש. אתם מוזמנים לבוא ולהעלות את הנושא לפניו (הוא יודע שזה אחד הנושאים שאמורים לעלות על סדר היום), ואולי הלחץ של כולנו יעזור. הפתרון שנראה לעין הוא שכירת שרותים של מפקח בשכר שיטיל קנסות בנוסף ללכידות מסיביות. מישהו רואה פתרון אחר שעוד לא נוסה?

nushi12

New member
רעיון מעולה !!

אם כך חברים יקרים !! לכל מי שכתב בנושא הכאוב, הנה לכם ההזדמנות הערב לשנות. אז אנא, הגיעו בהמוניכם לישיבה הערב.

rakef

New member
מסכימה לכל מילה ומוסיפה

שפרט לכך שהכלבים עושים את צרכיהם על המדרכות ובשאר מקומות ציבוריים ביישוב , הם גם עושים זאת בגינות פרטיות, אצל אנשים (כמוני) שאין להם שער, אז אולי בעלי הכלבים יתחילו ללכת עם הכלבים שלהם, ולא לשחרר אותם "לרגע" ושיחזרו... ובנוגע לנביחות, בכל שעות היממה, אני מציעה שמי שיש לו כלב שנובח בשעת לילה, אולי יכניס את הכלב הביתה בלילה, כי אני מניחה שלאותו בעל כלב הנביחות פחות מפריעות. אני לכשעצמי אין לי כלום נגד כלבים, אבל גדול עלי לגדל גם כלב וגם את ילדי. ומילה אחרונה בעניין, בהחלט מגיעה הערכה למי שמטפל בכלבו ולא רק "יש לו כלב".

יהלומים

New member
הבעיה היא לא "התוצרת"

שמפארת את המידרכות, אלא עצם ההוצאה של הכלבים לרחוב שיסתובבו באופן חופשי. לנו עצמנו יש כלבה ואנו יוצאים איתה רק כשהיא קשורה ברצועה, אבל כעת הילדים שלי מפחדים ללכת איתה ברחוב, כי מייד מתקבצים סביבה כמה כלבים שמסתובבים חופשי, וחלקם מתנהגים בצורה תוקפנית ומפחידה למדי. לא יתכן שהרחוב יופקר לכלבים, וילדים יפחדו ללכת בו!!! צריך להגביר אכיפה באופן דחוף, ולהטיל קנסות על כל מי שמשחרר את כלבו לרחוב באופן חופשי.

למעלה