ועוד אחד .. אני אוהבת לרכוב על סוסים במיוחד בים היהיהיחחחחחחח
ע ענבר 2002 New member 12/8/02 #34 מה חשבת שאני רצינית נראה לך....... מוטי הוא האדם האחרון שאני יעליב אנחנו אומרים דברים אחד לשני בצחוק איך חשבת שזה אמיתי איך תקפת אותי אפשר לחשוב !
מה חשבת שאני רצינית נראה לך....... מוטי הוא האדם האחרון שאני יעליב אנחנו אומרים דברים אחד לשני בצחוק איך חשבת שזה אמיתי איך תקפת אותי אפשר לחשוב !
א אושרת אולסן New member 12/8/02 #35 לא תקפתי את אמרת לא תסתום אז... אמרתי לך אל תקללי זה לא פורום לקללות וגם לא נראה לי שזה היה ממש בצחוק התגובה שלך הייתה עצבנית כאילו "אתה תסתום מוטי אף אחד לא שאל אותך" תביני בעצמך...
לא תקפתי את אמרת לא תסתום אז... אמרתי לך אל תקללי זה לא פורום לקללות וגם לא נראה לי שזה היה ממש בצחוק התגובה שלך הייתה עצבנית כאילו "אתה תסתום מוטי אף אחד לא שאל אותך" תביני בעצמך...
ע ענבר 2002 New member 12/8/02 #40 נראה לך .... ממש לא הייתי עצבנית וזה היה בצחוק טוב נכון שזה נראה כאילו באמת קיללתי אותו אבל אז שכולם ידעו שזה היה בצחוק מה את אף פעם לא אומרת דברים לחברים שלך בצחוק?? טוב נו בואי נעזוב את זה טוב נמאס לי כבר כול הענין הזה מה את אומרת?
נראה לך .... ממש לא הייתי עצבנית וזה היה בצחוק טוב נכון שזה נראה כאילו באמת קיללתי אותו אבל אז שכולם ידעו שזה היה בצחוק מה את אף פעם לא אומרת דברים לחברים שלך בצחוק?? טוב נו בואי נעזוב את זה טוב נמאס לי כבר כול הענין הזה מה את אומרת?
O OLSEN GIRL New member 11/8/02 #21 הנה שלי... תמיד שמצלמים אותי אני אוהבת לעשות פרצופים מול המצלמה!!
R rahelm New member 11/8/02 #27 הנה תמונה... שמזכירה אותי אני נורא נורא אוהבת ברכות ים ולהיות עם החברים חברות!!! אז הנה תמונה שמזכירה אותי!!!!!!
הנה תמונה... שמזכירה אותי אני נורא נורא אוהבת ברכות ים ולהיות עם החברים חברות!!! אז הנה תמונה שמזכירה אותי!!!!!!
R rahelm New member 11/8/02 #30 והנה עוד תמונה....... שמזכירה אותי!!!!!!!!!!!!!!! אני נורא אוהבת לרקוד!!!!!!!!!!!!!!
נ נועה הרשקוביץ New member 11/8/02 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שניני!!!!!!! התמונה הזאת באמת כל כךךךךךך מזכירה אותך!! .....
נ נועה הרשקוביץ New member 12/8/02 #37 חחחחח שמתם ../images/Emo23.gif שהתאומות מלא פעמים בפרקים שלהן אוכלות !!!!!!!!!!!!