לכולם
רעיון...

מריה2002

New member
מישהי

כתבה שהיא חולמת על זה שהיא תוכל לאכול המון גלידה ולהשאר רזה כמו התאומות אז אמרתי שאני ככה שאני יכולה לאכול ולהשאר רזה

אוקיי...

אז כניראה שאין לך מושג בחילוף חומרים... זה שאת אוכלת המון ולא משמינה זה כי יש לך חילוף חומרים מהיר... בדיקות מוכיחות שאנשים שבצעירותם אכלו מלא ולא השמינו, אגרו את השומנים האלה שלא התפרצו וכשהם התבגרו הם פשוט התפרצו במכה אחת ונהיו שמנים לאללה...

RinRan

New member
חחחחח.......

אני אוכלת כמה שבא לי אבל לא יותר מידי- ואז אני רזה כל הזמן......

ענבר 2002

New member
אני דואגת לא לאכול שטויות כמו....

נחשי גומי, שוקולד זה עושה פצעים, כול דבר שמזיק כולל חטיפים הפעם האחרונה שאכלתי חטיף היה בטיול השנתי , אני צימחונית חוץ מזה שאני אוכלת דג ... וככה יש לי עור חלק נטול פיצעונים ..חח ואני בהחלט לא שמנה כבר התרגלתי לא לאכול ממתקים..

*Ginny Weasley*

New member
וואי... איזה דיכאון....

בלי שוקולד....?! איזה חיים זה?!?! *רצה לקחת איזשהי מקופלת
*

ענבר 2002

New member
לא תמיד בלי שוקולד את יודעת ...

אני בן אדם ובן אדם ממוצא לא יכול לחיות בלי שוקולד! סתם... אני אוכלת בין לבין מקופלת אגוזי אבל ממש לא הרבה!

RinRan

New member
ממוצא-ממוצע וחוץ מזה.........

אני בזמן האחרון לא שותה קולה ומשקאות מוגזים! רק מים ומיצים טבעיים, אין לי מושג למה...... אני מזדהה איתך ענבר- גם אני בקושי אוכלת שוקולד! אחותי!

RinRan

New member
דההההה ברור שכן!!

ברור שאנחנו אוכלות שוקולד (טוב אני לא יודעת בקשר לאחותי... ענבר, אבל...) אני כן- once in a while...... לא הרבה כי זה עושה חצ´קונים ואני מנסה כמה שפחות, אבל סה"כ... טוב מזה??? פורום אוכל???

ענבר 2002

New member
../images/Emo123.gifוואי אולי אני ואת נירשם...

פורום אוכל באמת נשמע מענין מי איתנו?

אני ההפך ממכן../images/Emo24.gif

אני דווקא אוכלת מלאאאאאאאאאאאאאא אבל מלאאאאאאאאאאאא שוקולד אבל אני לא משמינה, אומרים לי שיש לי נטייה להרזות או להישאר באותם מימדים שאני... וזה דווקא כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.................

עם כבר מדברים על זה חחחחח

זה פורום של התאומות לא של דיאטה וכל זה אבל אנ י יגיב פה כי לא הגבתי ממש על זה
אז אני לא אכלתיש וקלד שנה לא פיצה לא כל מה שרק עולה לכם יש לי הפרעות אכילה- עיזבו, אני לא צריכה להשמין ולא להרזות אני צריכה להישאר ככה, אבל אני פוחדת להשמין והרופא בוכח רוצה שאני ישמין למרות שאינ צריכ ה להישאר ככה כדי להתחיל דיאטה חדשה בלי הפרעות, אבל ביינתם זה קשה בקיצור - על תידאו מצרות עיזבו:) אפשר בלי שוקלד שאני יהיתי החולת שוקולד חחחחח

gntk

New member
נועה התחלת טוב

ואז שוב נגררת לנושא הזה של הדיאטה. אז תפתחו פורום הרזייה או משהו די זה פורום של התאומות תפסיקו לדבר על שטויות אחרות

אתם יודעים מה?

אני אוכל מלאאאאאאאאאאאאאא טונות של אוכל כל יוםםםםםם ואני 1.50 ואני שוקל 120... מה תגידו על זה?

למעלה