מתה על השמיניה!!!!!!!!!

REUTS19

New member
../images/Emo59.gifמתה על השמיניה!!!!!!!!!

וואי איזה סדרה פצצה זאת השמינייה............... אני אישית ממליצה לאנשים שיהיה להם HOT ויוכלו להינות מהסדרה............. אני מצטערת שאני כותבת פה אבל הפורום שלכם נראה ממש ריק כאילו אף אחד לא כותב........מעניין למה??????חחחחחחח.................פשוט בפורום של השמינייה יש כל כך הרבה דפים עוד מעט אלף אז החלטתי לתרום לכם קצת.........אולי תגיעו ככה לפחות לחצי מהעמודים שיש בפורום שלנו..................חחחחחחחחחחחח

top model maya

New member
כתבת: מעניין למה.. הסבר:

בואי אני אסביר לך מותק.. העניין הוא שאנשים לא מתעסקים בפורום, הם מעדיפים לראות קטעי וידיאו או משהו.. אולי תמונות... אם את כל כך אוהבת שמיניות, אולי תעשי בשמיניה?!

ron243

New member
וואלה את ממש צודקת

וווווווווואלה אתממש צודקת היא דפוקה לאללה שיואו היא מה זה פסיכית כאילו מי אוהב השמיניה????

נו תראו אותהה

אני ראיתי כמה פרקים של השמיניה וזה משעמם תחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אבל משעמם בטירוווווווווווףף!!!! הרבה ילדים מהשכבה שלי שיש להם הוט אומרים שהשמיניה זה משעמם והם לא רוצים לראות את זהה

טוב זה סדרה חדשה...../images/Emo99.gif

תאמיני לי שראש גדול התחיל לפני שנה כולם כתבו בפורום , אבל כולם סו רילקס!

אתם צוחקים עליי??? לפורום שלנו יש ל

לפחות 500 דפים!!! חעחע יש דבר כזה ארכיון אתם יודעים כנסו תראו כמה דפים יש לראש גדול! חוצפנים!

שתקייי!

למה נכנסת לכאן בכללל ימעפנה אחת לכי לשמינייה המעפנה שלך אני ראיתי פרק אחדד של השמינייה ונגעלתייי.. ראש גדול זו סדרה ממש יפההה ומשחקים בה פשוט פצצה! בשמינייה רק זקניםם.. אז עשי טובה זדייני מהפורום שלנו..! ועם את מתה על השמינייה אז תמותי.. ביי..! ראש גדוללל חולה עלייכםם! אלמה בן זאבב חולהה עלייך!

שמיניה=משעמם

למרות שנאטשה הדוגמנית הבלונדינית ההיא קוראים לה עדי היא שכנה שלי ואמא שלי היא הסוכנת שלההה..

talush20044

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

מה את באה להגיד לנו בעצם?השמיניה זה לא מעניין אותנו,ואם את לא מתכוונת לדבר פה על ראש גדול אז את מוזמנת לעוףףףף ומהררר...

ron243

New member
בואי כנסי

צודקת אפילו אם אני מגזימה לפי דעתי צריך לעשות הפגנה

נסטי 1

New member
היית מתה

ראש גדול הרבה יותר מעניין, היה לי HOT ליפני חצי חודש וראיתי את זה, וזה סתם מטומטם, אז תתחילי להרגיע ת'פוזות שלך, ומהר

למעלה