נניח והייתה לכם האפשרות

champ

New member
../images/Emo59.gif נניח והייתה לכם האפשרות

לשנות משהו במקום עבודתכם (!!) מה הייתם משנים? תנאים / שכר / משמרות / בוס? (יש מקום אז אל תחסכו במילים
)

תנאים+שכר... ../images/Emo4.gif

אני מרוויחה רק טיפים והבנתי שלא בטוח שישלימו לי ביכלל..
ואני משלמת 7 ש' על מנה ( במידה ואני רעבה..) מה שכן יש מיגוון ... והמשמרות שלי נוחות לי כרגע...

get well

New member
../images/Emo3.gifה-כ-ל...חוץ משכר..

שזה בעצם מה שעולה על כל שאר הדברים הייתי משנה את הבוס (שיותר מידי עצבני..) והתנאים שיש בהם הרבה פאקים כמו לא לדעת אף פעם כמה שעות אני אעבוד.. והייתי משנה את המשמרות ועובדת יותר באמצע השבוע!!!

champ

New member
זהו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אף אחד לא רוצה לשנות כלום??? חיים טובים יש לכם חברים

gesus

New member
יש לי כמה,אתה רושם?../images/Emo54.gif

1.תוספת שכר בסופ"ש,חגים ושעות נוספות. 2.יותר משמרות. 3.תנאים:שלא יעשנו לידי,שיחליפו לנו את הקטנועים לדיוקים,שלא ישלחו אותי לסידורים שלא קשורים לעבודה שלי,שיתנו לי לבוא לעבודה לא מגולח,שלא יגבילו אותי בכמה קפה מותר לי לשתות בזמן המשמרת,שיתנו לי לקרוא בזמן שאין משלוחים. 4.משכורת עד ל-5 לחודש. 5.שיתנו לי סוף סוף מתנה שימושית בראש השנה ובפסח או שאם הם לא מסוגלים לחשוב על משהו שימושי שיתרמו את הכסף הזה במקום.

champ

New member
חחחחח אתה לפחות מקבל מתנות בחגים

לומר לך את האמת, הרבה יותר נעים לי כשהשליח עם הפיצה מגיע מגולח ומסודר.. לגבי הקטנועים, זה כנראה פשוט זול יותר מה DUKE. לא נותנים לך לקרוא? מה אתה אמור לעשות כשאין משלוחים? סתם לשבת??

gesus

New member
הצחקת אותי../images/Emo54.gif

אתה מוזמן להגיע ולקבל אישית את המתנה שקיבלתי לפסח (קומקום כסף תורכי,6 כוסות קטנות לקפה שחור ומגש שהתחתית שלו זה רשת).אלא אם אני מתכוון לפתוח בקרוב חמאם תורכי קשה לי להאמין שאני אמצע שימוש למתנות האלה. מה אכפת לך איך השליח נראה,זה הרי לא משפיע על הטעם של האוכל.אני לא מדבר על השליחים שרוכבים עם מכנסיים קצרים גופיה וכפכפים כי זה באמת נראה רע ומסוכן,אבל אם השליח לבוש נורמלי אבל לא מגולח (אני לא מדבר על זקן,רק קצת זיפים) אז מה רע בזה? ברור שזה יותר זול לקנות טראקר/פוקס/דרבי אבל אחרי כמה שעות של רכיבה כאבי הגב הם נוראיים. כשאין משלוחים אני לא אמור לעשות שום דבר אבל אם אני יושב וקורא עלולים למצוא לי "עבודות יזומות" לעשות,ככה לפחות האחראי שלי אמר לי.

שכר לא הייתי משנה

במחשבה הגיונית הוא יחסית גבוה לעומת עבודות אחרות. בוס גם לא כי הוא באמת בסדר. המשמרות לפי איך שאני רוצה. מה כן הייתי משנה? אה, את הלקוחות! גילי.

champ

New member
מה הבעיה עם הלקוחות?

את אומרת שהשכר היה בסדר, אז אני מניח שהיו טיפים טובים.. אז איפה הבעיה?

LeaD18

New member
הכל חוץ ממשמרות(כי זה לא לפי

משמרות:)) היה לי את הבוס הכי מנייאק/דפוק בעולם, פשוט בו אדם שנהנה להיות רע, חוץ מלכוסיות בנות 16 הוא בן 27 בערך ואומרים שניראה טוב, לדעתי לא... השכר היה ממש נמוך בהתחלה, 75(!) ש"ח לערב של 5-6 שעות. התנאים גם דפוקים, לא משלמים על נסיעות, ואם סימנו מאוחר וניגמרו האוטובוסים, הם לא דאגו לנו להסעה... עכשיו שאני חושבת, על זה אין לי מושג למה נישארתי שם, אולי כי הייתי בת 15 תמימה וזקוקה לכסף??

למעלה